הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לבצע חימום לסומלוב בנצ'?

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
חיפשתי אך לא מצאתי.
בוגרי התוכנית שעשו אותה, מה החימום לפני הסטי עבודה?

אגב, כמה זמן מנוחה בין סט לסט?

אין לי ניסיון עם התוכנית אבל קשה לי להאמין שיש צורך ברוטינת חימום מיוחדת, תעשה את אותו חימום שהיית עושה עד עכשיו לבנצ'... ולגבי מנוחה קח כמה שצריך (בדרך כלל זה ינוע בין 2-5 דק')

אין לי ניסיון עם התוכנית אבל קשה לי להאמין שיש צורך ברוטינת חימום מיוחדת, תעשה את אותו חימום שהיית עושה עד עכשיו לבנצ'... ולגבי מנוחה קח כמה שצריך (בדרך כלל זה ינוע בין 2-5 דק')
אפשר לקחת גם 10 אם ממש קשה?

אפשר לקחת גם 10 אם ממש קשה?
שוב, אין לי ניסיון עם התוכנית. אבל דברים כמו חימום וזמני מנוחה לא צריכים להיות מיוחדים לתוכנית... בעיקרון תנוח כמה שאתה צריך, 10 דק' לתרגיל כמו בנצ' נשמע לי מוגזם לחלוטין...

מה הRM1 שלך בכלל שאתה ניגש לסמולוב?

חימום רגיל אין שום דבר מיוחד
לצורך הדוגמא- לסטים של 85 10x3 התחממתי ככה:
מוט ריק x10
40x5
60x4
70x3
עבודה
אני אישית מרגיש צורך במתיחות וגמישות כתף אחורית בעיקר בגלל הנפח המרובה שיש בתוכנית
מנוחה כמה שאתה מרגיש, בד״כ נע אצלי בין 2 ל6 דקות(4-6 דקות רק ב-3-4 סטים אחרונים של ה-10x3 של השבוע האחרון)

עריכה: לא בטוח שדיברת על סמולוב ג׳וניור, בכל מקרה כמו שאמרו, זה לא דברים שהם ספציפיים לתוכנית

נערך לאחרונה:
בבדיקה של היום זה היה 120 למרות שלפני החיטוב לחצתי 122 לחמישייה ו132 לדאבל אז יכול להיות כשאחזיר נוזלים גם חלק מהכוח יחזור. כמובן שאסתמך על ה120 שאני יודע בוודאות שאני יכול ולא אנח כמה הייתי אם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית