הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג אישי

• פותח/ת השרשור fanta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/17

fanta

משתמש מתחיל
70
15
נק' מוניטין:
180
70
15
fanta הוסיף לוג חדש:

לוג אישי - חיטוב- מאי 2017

משקל התחלה: 62.8
גובה: 171

תזונה: 1400 קל' (גירעון של 400)
חלבונים: 124
שומנים: 52
פחמימות: 109

אימונים: FBW 3 בשבוע- כולל חימום/אירובי 15 דק' (עד 100-130 קל' במכשיר)
אימון אירובי נוסף- 30-40 דק' (במטרה להגיע ל250 קל' במכשיר)

אימון כח 1 - פעמיים בשבוע -
לחיצת רגליים- 3 סטים*6
lunges בסמית'- 2 סטים*8
לחיצת חזה במוט- 3 סטים*8
חתירה ביד אחת- 3 סטים*6
front raise בהטיה (כתפיים)- 2 סטים*8
dips- 2 סטים*8
בטן על מזרון

אימון כח 2- פעם בשבוע
chin ups מתח- 20 עליות
לחיצת רגליים- 3 סטים* 6...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
fanta עדכן/ה את הלוג ״לוג אישי״:

עדכון לוג: 08/05/17

שבוע שני בחיטוב. השבוע הראשון היה קצת קשה מבחינת קרקורי בטן- שבוע הסתגלות. אבל ארוחת כיף בשבת החזירה לי אנרגיות.

מעלה קצת משקלים ומורידה מס' חזרות ל6-8 בתרגילים השונים.

נוזלים ירדו, מרגישה קלילה יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
fanta עדכן/ה את הלוג ״לוג אישי״:

עדכון לוג: 16/06/17

חודש וחצי אל תוך החיטוב. נשארו עוד שבוע וחצי ואז חוזרת לניטרלי בגלל תקופת בחינות.

תזונה: עדיין על תפריט 1400. משתמשת ב אפליקציית MFP. מקפידה לשקול כל דבר שנכנס לי לפה ומתעדת. יש חריגות קטנטנות בקלוריות באופן יומיומי (עד 20 קל' במקסימום). אוכלת בריא. ארוחת צ'יט פעם בשבוע.
חלוקת מאקרונוטריינטים- החלבון מוקפד. הפחמימה נוטה לתפוס מקום על חשבון שומן - יותר ממה שתיכננתי לתהליך (מגיעה לכ-110 גרם פחמימה ביום במקום 88 מקורי).
במראה- יש 4 קוביות עדינות 😃 ה-2 התחתונות עוד מכוסות בשומן קטן. בסה"כ מרוצה ממה שאני רואה.
משקל- התחלתי מ62.8, בהתחלה ירדתי 0.5 קילו בשבוע ואז נתקעתי על 60.5 (60.2 היה הכי נמוך אבל זה קצת משתנה וחוזר כל פעם לנקודה הזו. כבר שלושה שבועות על אותו משקל, ותכלס- מבאס).

אימונים: אז כאן קצת "פישלתי" בעקבות פציעה בברך די בתחילת התהליך...
אירובי- עושה פחות ממה שתיכננתי במקור. 15 דק' פר אימון (יש לי 3 FBW) אירובי קל- שורפת מה ששורפת- בהתחלה זה היה אופניים בעדינות, ולאט לאט הגברתי להליכה בשיפוע קל. אתמול התחלתי תכנית ריצה למתחילים בשביל הגיוון כי הברך מרגישה סבבה כבר שבועיים.
תרגילים כבדים לרגלים- מאז הפציעה מפחדת (קרה אחרי שהעמסתי באותו יום משקל מעט גבוה ממה שהייתי רגילה). עושה תרגילים יחסית עם משקל נמוך אבל מאתגרים מבחינתי- לאנג'ים בסמית' עם מעט משקל, עליות על ספסל עם רגל אחת+משקוליות יד, סקוואטים ללא משקל מוסף.

כל שאר תרגילי הכח נשארו אותו דבר לשמחתי- לא ירדתי במשקלי עבודה. מרגישה טוב עם זה.

לסיכום, יכול להיות שקצת פישלתי עם הברך בעיקר. אולי זה הגורם המגביל (אולי גם קצת עודף פחמימות לא עוזר). רציתי להוסיף אימון אירובי אחד של חצי שעה בשבוע, ובפועל עשיתי זאת רק פעם אחת. אין מצב שארד לפחות מ1400 קל' בתפריט כי זה יהיה מעט מידי ואני גם ככה קצת רעבה...

האירובי ותרגילי הרגליים כאמור במגמת שינוי לטובה. כמה ארד במשקל עוד במהלך שבוע וחצי? נראה. לא הרבה להערכתי אם בכלל.
באוגוסט יכול להיות שאחזור לתפריט חיטוב נוסף, קצר לעוד חודש-חודש וחצי.
נחיה ונראה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית