הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חיטוב- היה טעות?

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
התחלתי 72.5 בערך, עכשיו פחות או יותר 70, אולי 69.
באזור החודש, השבוע הראשון היה יותר ניטרלי, אולי מינוס מאוד נמוך. ירדתי מהר מידי לצערי, בצבא לא היה לי איך להישקל ולא ידעתי שאני יורד כל כך מהר.
היקף היד ירד לי מ36.4 ל35.5
היקף המותניים ירד מ87 ל82.

כאן מלפני כמה חודשים, סתם כדי שתחוו דעה על התהליך הכולל:תמונה - מעקב אחרי התקדמות וא"ש

בגדול אני חושב שאפילו אני הבנתי שעשיתי טעות רצינית... המראה הזו עם התאורה קצת מחטבת ומורידה אחוזי שומן לדעתי, אבל עדין לא הייתי צריך לחטב, סתם נלחצתי מהקיץ. עכשיו מתלבט מה לעשות, מאמין שאחזור לניטרלי ופלוס נמוך, לא רוצה סתם לשגע את הגוף, אבל נראה לי שלהמשיך חיטוב סתם יגרום לי לאבד המון שריר. לעומת זאת, לא רוצה להגיע לאוגוסט עם א"ש גבוה.
מה דעתכם?

תמשיך חיטוב בכל הכוח ותפסיק לפחד לאבד שריר , אתה סה״כ חודש בחיטוב וירדת את הכמות הגדולה של הנוזלים שיורדים בהתחלה.
תרים כבד , תקפיד על תפריט מתאים , תעשה קרדיו ומשבוע לשבוע תעלה את העצימות או את מספר הדק׳ בשבוע.
לדעתי אתה באיזור ה15% שומן ואתה יכול בקלות להתחטב ל-10 בעבודה של חודשיים +
בהצלחה

התחטבת סבבה . אתה משהו כמו 14 15 אחוז . יש עוד 5 קילו בערך להוריד ל10 אחוז ... בערך תוך חודש וחצי חודשיים אפשר בכיף לרדת יפה ...
אל תשכח שאתה אוכל פחות פחמימה ויצא לך קצת גליקוגן מהשרירים ... אחרי החיטוב שתחזור לאכול פחמימות אתה תתמלא ותראה טוב ...

אחי חיטוב יכל להיות קצר ומועיל ולא מזיק!! לך על זה בכל המוטיבציה ותהיה מוכן למסה הבאה!

• פותח/ת השרשור
אשמח גם לשמוע האם התהליך היה סבבה. הצבא הגביל בהרבה, אבל סהכ המחזור מסה, העלייה בה והתחלת החיטוב היו נכונים? יש התקדמות טובה או איטית?

נערך לאחרונה:
אי אפשר לדעת בוודאות, אבל לדעתי עשית שיפור די טוב ואיכותי

הירידה נראית טובה, אבל לדעתי אין טעם להמשיך בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
היי חברה, המשכתי קצת בתהליך.
כאן ההתחלה:תמונה - מעקב אחרי התקדמות וא"ש
סה"כ אני כבר חודש וחצי בחיטוב, נראה שהתקדמתי טוב ואמשיך לדעתי עוד שבוע- שבועיים ואז מעבר לניטרלי להסתגלות ומסה קצרצרה..
מה אתם חושבים?

קבצים מצורפים

• IMG_20170525_221248.jpg
    IMG_20170525_221248.jpg
    KB 79.2 · צפיות: 213
  • IMG_20170525_221259.jpg
    IMG_20170525_221259.jpg
    KB 65.2 · צפיות: 241
  • IMG_20170525_221311.jpg
    IMG_20170525_221311.jpg
    KB 71.7 · צפיות: 198
  • פותח/ת השרשור
אשמח להערכת א"ש ועצות בנוגע להמשך התהליך, והאם היה מוצלח באופן יחסי(התוכנית שלי עם כל מיני אלתורים בשל מגבלה של חדר כושר צבאי)

המדידות שלי ככל הנראה לא מדויקות כל כך, מה גם שהיום מדדתי ונראה שאני "עדיין" 82 היקף כשהמשקל שלי הוא 68.5 ורואים בבירור שירדתי.
בנית לבד תפריט ותוכנית? תשלח לי הודעה לפרטי אחי כי אני לא מצליח לשלוח לך אני חייב עצה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית