הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לתוכנית חדשה

אוהד5544

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני בן 21 מתאמן במשך חצי שנה ואני 1.76 משקל של 78 קילו עם 12 אחוזי שומן בזמן האחרון הגעתי למצב שאני נתקע בהתקדמות ורציתי לבקש המלצה לאיזו תוכנית אימונים חדשה.

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

אף אחד פה לא יבנה לך תוכנית מותאמת אישית, אבל יש הרבה מאוד תוכניות מוכחות ידועות שאתה יכול לעשות, כמובן תלוי מה אתה רוצה
מה עשית עד עכשיו?
מה המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
תראה עד עכשיו עשיתי מסה ודגלתי בעלייה נקייה , זאתאומרת מאזן קלורי חיובי אבל הרבה אירובי אבל בתוכנית עצמה שעשיתי a,b,c,d הרגשתי שהנפח גדול מדי והמשקלים שלי התחילו להיתקע זאתאומרת הפסקתי לעלות משקלים

תראה עד עכשיו עשיתי מסה ודגלתי בעלייה נקייה , זאתאומרת מאזן קלורי חיובי אבל הרבה אירובי אבל בתוכנית עצמה שעשיתי a,b,c,d הרגשתי שהנפח גדול מדי והמשקלים שלי התחילו להיתקע זאתאומרת הפסקתי לעלות משקלים
ABCD זה בהחלט מיותר לחלוטין, בעיקר בשלב הזה
ואיך נראתה התוכנית שעשית?

• פותח/ת השרשור
ABCD זה בהחלט מיותר לחלוטין, בעיקר בשלב הזה
ואיך נראתה התוכנית שעשית?

תראה פה נכנס הקטע שהייתי מגוון הרבה מהבחינה שאימון אחד לדוגמא של חזה יכל להיות עם מספר חזרות יחסית גבוהה 12-15 ומשקלים שהם 70 אחוז מהrm1 ואימון שבוע אחר כך של חזה היה נגיד 6-8 חזרות אבל עם 85-90 אחוז של rm1 אז קשה לי להציג לך תוכנית מסודרת

תראה פה נכנס הקטע שהייתי מגוון הרבה מהבחינה שאימון אחד לדוגמא של חזה יכל להיות עם מספר חזרות יחסית גבוהה 12-15 ומשקלים שהם 70 אחוז מהrm1 ואימון שבוע אחר כך של חזה היה נגיד 6-8 חזרות אבל עם 85-90 אחוז של rm1 אז קשה לי להציג לך תוכנית מסודרת
איך אתה יודע בשלב הזה מה ה-RM1 שלך? איך מדדת אותו?
למדת את הרמות הבסיס כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע בשלב הזה מה ה-RM1 שלך? איך מדדת אותו?
למדת את הרמות הבסיס כמו שצריך?
כן כן עשיתי חישוב לפי הטבלה , אני אגיד לך מה אני רק חצי שנה מתאמן בצורה רצינית אבל כבר היו לי תקופות של אימונים לפני הצבא ובמהלכו אז יש לי קצת ניסיון אני כרגע מחפש תוכנית בסגנון a,b,c שבאמת תאתגר אותי וגם הכי חשוב תביא התקדמות

כן כן עשיתי חישוב לפי הטבלה , אני אגיד לך מה אני רק חצי שנה מתאמן בצורה רצינית אבל כבר היו לי תקופות של אימונים לפני הצבא ובמהלכו אז יש לי קצת ניסיון אני כרגע מחפש תוכנית בסגנון a,b,c שבאמת תאתגר אותי וגם הכי חשוב תביא התקדמות
לדעתי ABC בשלב הזה יהיה בזבוז זמן לחלוטין כי אתה כן תתקדם בה, אבל לא בקצב שהיית יכול
אם למדת את ההרמות כמו שצריך, אני ממליץ לך לנסות Starting Strength, שתתן לך גם כוח וגם מסה, והיא בהחלט מאתגרת
אתה בכל מקרה מוזמן להעלות סירטונים של הטכניקה שלך פה לביקורת כדי להיות בטוח שהטכניקה טובה

Back
למעלה תחתית