הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מונו + NO-Xplode

• פותח/ת השרשור H3zi
  • פורסם בתאריך

H3zi

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
מישהו ניסה את השילוב?
ואם כן מהי הצריכה המומלצת של הקריאטין
עדיין 5 גרם אחרי אימון?

jack3d לא יותר טוב מNo Xplode וניסיתי את שניהם...יותר משתלם זה נכון אבל אין הבדל משמעותי.

גם אתכם ה jack3d עושה רעב ???
כדי שהתוספים האלה (preWorkOuts) ישפיעו בצורה אופטימלית צריך לקחת אותם על בטן יחסית ריקה.
הגדרה- בטן יחסית ריקה- שעה בערך אחרי ארוחה קטנה , שעתיים אחרי ארוחה גדולה.
מה שגורם לזה שאני מגיע רעב למכון (אם תקחו עוד חצי שעה של המתנה אחרי לקיחת ה jack3D.).
אחרי חצי שעה כבר בא לי ללכת הביתה לאכול...

ככה שהממריץ הכי טוב זה בננה עם כוס קפה שחור, להזכר בכמה מטומטמים שבא לך להרוג....ומוזיקה חזקה באוזניים.

jack3d לא יותר טוב מNo Xplode וניסיתי את שניהם...יותר משתלם זה נכון אבל אין הבדל משמעותי.

גם אתכם ה jack3d עושה רעב ???
כדי שהתוספים האלה (preWorkOuts) ישפיעו בצורה אופטימלית צריך לקחת אותם על בטן יחסית ריקה.
הגדרה- בטן יחסית ריקה- שעה בערך אחרי ארוחה קטנה , שעתיים אחרי ארוחה גדולה.
מה שגורם לזה שאני מגיע רעב למכון (אם תקחו עוד חצי שעה של המתנה אחרי לקיחת ה jack3D.).
אחרי חצי שעה כבר בא לי ללכת הביתה לאכול...

ככה שהממריץ הכי טוב זה בננה עם כוס קפה שחור, להזכר בכמה מטומטמים שבא לך להרוג....ומוזיקה חזקה באוזניים.

😍

סקוואטים כבדים + חלב = סכנה לנודים ובמקרה הרע שלשול בתחתית.
חייבים לחרבן 10 דקות לפני האימון את כל מה שיש, ויותר מבננה אחת מקשה לי על העניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית