הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין משקולנים vs פאוורקלין על פי ריפטו

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים

ברור כשמש שמי שצידד בריפטו עשה את זה רק כדי לעצבן את כולם

מריפטו לא שווה לקחת כמעט כלום, חוץ מ''איך להיראות כמו לוחם סומו חובב תוך 4 חודשים.''

מריפטו לא שווה לקחת כמעט כלום, חוץ מ''איך להיראות כמו לוחם סומו חובב תוך 4 חודשים.''
אתה בכנות חושב שמ-SS ו-PPST באמת אין שום דבר לקחת? יכול להיות שהוא טועה בכמה דברים, נגיד בהמלצות תזונתיות, אבל זה לא אומר שצריך לפסול את הכל. החיים זה לא שחור ולבן.
ואם אתה מתכוון לענות לי, אז נעביר את זה כבר לפרטי כי אין לי רצון שזה יהפוך לעוד אשכול של ריפטו נגד העולם.

עכשיו אתה סתם קיצוני, התרומה שלו לקהילת הליפטינג היא משמעותית מאוד, הוא מלמד את הבסיס יפה מאוד ובצורה נוחה הוא רק התבלבל קצת בדרך, שכח שהוא לא אלוהים ואפילו לא ויטליפטר.

אשמח אם תשלחו מאמר / סרטון שמדגים טכניקה לפאורקלין וסנץ כמו שצריך
ואשמח גם ללמוד עוד בהקשר לדדליפט וסקוואט, סרטונים מאמרים הכל.
מודע שיש את הספר השלם על הדדליפט אם הוא מה שיימצא את כל נושא הדדליפט אשמח שתשלחו על סקוואט.

מודע שיש את הספר השלם על הדדליפט אם הוא מה שיימצא את כל נושא הדדליפט אשמח שתשלחו על סקוואט.

אין בעיה רק למי אני שולח חשבונית אחרי שאני עובד כל כל קשה בשבילך?

יש לזה גם חלק שני ושלישי, זה בסיס טוב למרות שזה לא תרגיל שהייתי רוצה שמתאמנים ילמדו לבד, קשה לעקור טעויות מושרשות.
סקווט אם מדובר בלואו באר יש סרטונים של ripptoe וכנ"ל גם לדדליפט, אם זה היי באר צריך לחפש קצת, לא סיפור

כאחד שניסה את שני הטכניקות, מצאתי את עצמי מרים יותר בדרך שהמשקולנים מרימים ולוא דווקא איך שריפטו מלמד.

למרות שבתכלס עם כל השיטות משיכה האלו בסוף האירנים לוקחים את השיאי עולם, אז אמממ..... 😅

כאחד שניסה את שני הטכניקות, מצאתי את עצמי מרים יותר בדרך שהמשקולנים מרימים ולוא דווקא איך שריפטו מלמד.

למרות שבתכלס עם כל השיטות משיכה האלו בסוף האירנים לוקחים את השיאי עולם, אז אמממ..... 😅
זה לא אומר שאתה דגם מייצג אבל או שכל המשקולנים מטומטמים וריפטו גאון או שהוא שוב דוחף את האף שלו לדברים שהוא לא אוטוריטה להם.

לגבי החלק השני זה לא נכון, יש מספיק שיאי עולם של סינים ורוסים עדיין, זה שכולם מכירים רק את הקטגוריה של הheavy weight זה עניין אחר וגם שם השנה לקח גיאורגי וקבע שיא עולם בהנפה.

זה לא אומר שאתה דגם מייצג אבל או שכל המשקולנים מטומטמים וריפטו גאון או שהוא שוב דוחף את האף שלו לדברים שהוא לא אוטוריטה להם.
לא נראה לי שהבנת את כוונתי,

לא אמרתי שאני דגם מייצג, אני מעיד על עצמי בתור אחד שניסה את שניהם וראה שהדרך של ריפטו לא גרמה לי למשוך יותר משקל, למרות שהוא טוען שזה יעיל יותר.

והחלק השני היה בהומור.

אני מעיד על עצמי בתור אחד שניסה את שניהם וראה שהדרך של ריפטו לא גרמה לי למשוך יותר משקל, למרות שהוא טוען שזה יעיל יותר.
כולנו מסכימים שהספרות והידע מריפטו בתרגילי הבסיס זה ה-דבר פחות או יותר כשזה מגיע ל"חינוך" לאימון נכון.

מצד שני הספרים הם לא המקביל לתנ"ך ואנשים שוכחים שהרמות זה לא רק יעילות, זה נכון לחלק מההרמות כח וכמובן גם לwl(לדוגמה בבנץ' מסלול מוט אנכי מנעילה לתחתית היה מסיים את הקריירה של הכתף די מהר).
התמקדות רק במסלול הכי יעיל בwl היא בעייתית...

נערך לאחרונה:

יש לזה גם חלק שני ושלישי, זה בסיס טוב למרות שזה לא תרגיל שהייתי רוצה שמתאמנים ילמדו לבד, קשה לעקור טעויות מושרשות.
סקווט אם מדובר בלואו באר יש סרטונים של ripptoe וכנ"ל גם לדדליפט, אם זה היי באר צריך לחפש קצת, לא סיפור

זה רק אני או שבתחילת הסרטון עם המשקל הכבד המוט בכל מקרה מתנתק מהריצפה בטכניקת ריפטו?(אגן גבוה) לא כזה מבין בקלין אבל ככה זה נראה

זה רק אני או שבתחילת הסרטון עם המשקל הכבד המוט בכל מקרה מתנתק מהריצפה בטכניקת ריפטו?(אגן גבוה) לא כזה מבין בקלין אבל ככה זה נראה
זה רק אתה, קוראים לו donny shankle והוא אחד המשקולנים היותר מעניינים שם, חפש קצת ביו טיוב

זה רק אתה, קוראים לו donny shankle והוא אחד המשקולנים היותר מעניינים שם, חפש קצת ביו טיוב
חיפשתי וצפיתי במספר סרטונים שלו, אין ספק שהבחור מטורף. עם זאת השאלה שלי עדיין נשארה פתוחה. מה הסיבה שמשקולנים מתחילים את המשיכה עם אגן נמוך, מעלים אותו לעמדת מוצא של דדליפט(זה ממש בולט בהרמות שלו) ואז עושים תקלין במקום ישר לעשות תקלין מעמדת מוצא של דד? אגב אותה טכניקת משיכה קיימת גם בקרב דדליפטרים ברמות הגבוהות ולא רק בקלינים. עדיין לא ברור לי מה היתרון של השיטה?

• פותח/ת השרשור
חיפשתי וצפיתי במספר סרטונים שלו, אין ספק שהבחור מטורף. עם זאת השאלה שלי עדיין נשארה פתוחה. מה הסיבה שמשקולנים מתחילים את המשיכה עם אגן נמוך, מעלים אותו לעמדת מוצא של דדליפט(זה ממש בולט בהרמות שלו) ואז עושים תקלין במקום ישר לעשות תקלין מעמדת מוצא של דד? אגב אותה טכניקת משיכה קיימת גם בקרב דדליפטרים ברמות הגבוהות ולא רק בקלינים. עדיין לא ברור לי מה היתרון של השיטה?
כי ככה מלמדים אותם

השימוש בקוודס וההבנה שהמטרה היא להכנס מתחת למוט ולא לעשות פאוורקלין

אמנם יש נקודה שהאגן והגב בפוזיציה דומה לקלין קונבנציונלי אבל תראה שמיד אחרי זה הגב חוזר להיות זקוף ביחס לריצפה. במקום שבו בדדליפט הברכיים נעולות והגב כמעט אנך, בקלין הברכיים עוד כפופות וקצת קדמיות למוט.

השימוש בקוודס וההבנה שהמטרה היא להכנס מתחת למוט ולא לעשות פאוורקלין
אוקי, אז אם הבנתי נכון מהתגובה שלך אז התחלת הקלין עם אגן נמוך יותר מאשר עם אגן גבוה מאפשרת מעורבות גדולה יותר של הקוואדס, חרף העובדה שהמוט מתנתק רק כשהאגן עולה למעלה? נשמע לי קצת מוזר

אוקי, אז אם הבנתי נכון מהתגובה שלך אז התחלת הקלין עם אגן נמוך יותר מאשר עם אגן גבוה מאפשרת מעורבות גדולה יותר של הקוואדס, חרף העובדה שהמוט מתנתק רק כשהאגן עולה למעלה? נשמע לי קצת מוזר
המשיכה עם אגן נמוך יותר מאפשרת "פיצוץ" בחלק העליון של התנועה עם יותר קוודס ומשיכה מתחת למוט

המשיכה עם אגן נמוך יותר מאפשרת "פיצוץ" בחלק העליון של התנועה עם יותר קוודס ומשיכה מתחת למוט
אוקי, מקבל. בהחלט השכלתי מהדיון.
אני סבור כי הסיבה להתפוצצות הגדולה יותר היא כי יש יותר זמן להאיץ לפני הרגע שאתה נכנס תחת המוט, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית