עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בן 15, אלא אם כן יש לך השמנת יתר זה לא רעיון טוב להיכנס לחיטוב, וגם ברוב המקרים אין באמת צורך, ועם המשקל שלך, בכלל גם אין צורך בחיטוב
אין סיכוי שבמשקל הזה אתה 25% אחוז שומן, זה אומר שמתחת לכל השומן הזה עומד בחור צנום מאוד ששוקל 50 קילואבל יש לי בערך 20-25% אחוזי שומן..
אז מה אתה ממליץ לי לעשות?אין סיכוי שבמשקל הזה אתה 25% אחוז שומן, זה אומר שמתחת לכל השומן הזה עומד בחור צנום מאוד ששוקל 50 קילו
יכול להיות שיש לך קצת שומן שנראה לעין, אבל אתה בעיקר צריך להתרכז כרגע בבניית שריר, ולא בהורדת השומן
להתרכז בבניית שריר, ולתת לגוף שלך מספיק חומרי תזונה, להיות לפחות בנייטרלי, ואפילו עדיף במסהאז מה אתה ממליץ לי לעשות?
טוב תודה אני ייתרכז בבניית שריר ואני יהיה בניטרלי כי כבר התחלתי לפני כמה חודשים את החיטוב...להתרכז בבניית שריר, ולתת לגוף שלך מספיק חומרי תזונה, להיות לפחות בנייטרלי, ואפילו עדיף במסה
אתה לא צריך לדאוג מהכמות שומן שיש לך, ולפתח פשוט שריר מתחתיו
אתה יכול להביא לי טיפים לבניית שריר? ומה אתה ממליץ יותר להעלות מסה או ניטרלי?להתרכז בבניית שריר, ולתת לגוף שלך מספיק חומרי תזונה, להיות לפחות בנייטרלי, ואפילו עדיף במסה
אתה לא צריך לדאוג מהכמות שומן שיש לך, ולפתח פשוט שריר מתחתיו
להעלות מסהטוב תודה אני ייתרכז בבניית שריר ואני יהיה בניטרלי כי כבר התחלתי לפני כמה חודשים את החיטוב...
אתה יכול להביא לי טיפים לבניית שריר? ומה אתה ממליץ יותר להעלות מסה או ניטרלי?