ייעוץ בניית תפריט לחיטוב

adirat123

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0

שלום אני בן 15 שוקל 66 וגובה 1.73, מתאמן קרוספיט פעם-פעמיים בשבוע והייתי רוצה לבנות תפריט חיטוב

ה bmr שלי יצא 1700 כפלתי ב 1.2 ויצא לי 2000 קלוריות

כמה גירעון שלילי אני צריך לאכול בחיטוב? ואם אפשר להביא לי טיפים על בניית התפריט תודה רבה לעוזרים

אתה בן 15, אלא אם כן יש לך השמנת יתר זה לא רעיון טוב להיכנס לחיטוב, וגם ברוב המקרים אין באמת צורך, ועם המשקל שלך, בכלל גם אין צורך בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אתה בן 15, אלא אם כן יש לך השמנת יתר זה לא רעיון טוב להיכנס לחיטוב, וגם ברוב המקרים אין באמת צורך, ועם המשקל שלך, בכלל גם אין צורך בחיטוב

אבל יש לי בערך 20-25% אחוזי שומן..

אבל יש לי בערך 20-25% אחוזי שומן..
אין סיכוי שבמשקל הזה אתה 25% אחוז שומן, זה אומר שמתחת לכל השומן הזה עומד בחור צנום מאוד ששוקל 50 קילו
יכול להיות שיש לך קצת שומן שנראה לעין, אבל אתה בעיקר צריך להתרכז כרגע בבניית שריר, ולא בהורדת השומן

• פותח/ת השרשור
אין סיכוי שבמשקל הזה אתה 25% אחוז שומן, זה אומר שמתחת לכל השומן הזה עומד בחור צנום מאוד ששוקל 50 קילו
יכול להיות שיש לך קצת שומן שנראה לעין, אבל אתה בעיקר צריך להתרכז כרגע בבניית שריר, ולא בהורדת השומן
אז מה אתה ממליץ לי לעשות?

אז מה אתה ממליץ לי לעשות?
להתרכז בבניית שריר, ולתת לגוף שלך מספיק חומרי תזונה, להיות לפחות בנייטרלי, ואפילו עדיף במסה
אתה לא צריך לדאוג מהכמות שומן שיש לך, ולפתח פשוט שריר מתחתיו

• פותח/ת השרשור
להתרכז בבניית שריר, ולתת לגוף שלך מספיק חומרי תזונה, להיות לפחות בנייטרלי, ואפילו עדיף במסה
טוב תודה אני ייתרכז בבניית שריר ואני יהיה בניטרלי כי כבר התחלתי לפני כמה חודשים את החיטוב...
אתה יכול להביא לי טיפים לבניית שריר? ומה אתה ממליץ יותר להעלות מסה או ניטרלי?

טוב תודה אני ייתרכז בבניית שריר ואני יהיה בניטרלי כי כבר התחלתי לפני כמה חודשים את החיטוב...

אתה יכול להביא לי טיפים לבניית שריר? ומה אתה ממליץ יותר להעלות מסה או ניטרלי?
להעלות מסה

Back
למעלה תחתית