עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר גמור
יכול להיות שהבעיה בתוכנית, איך היא נראית?
גם לא בהכרח אתה אמור להרגיש יותר מדי עומס
יש מצב שאתה מצמצם לי אותה טיפה ומשאיר לי את התרגילים החשובים ביותר?בכל מקרה יש פה רשימת מכולת מטורפת של תרגילים, לא משנה כמה סטים וחזרות אתה עושה
כל זה לא מאפשר לך להעמיס מאימון לאימון או תקופתית, ומאלץ אותך לדרוך הרבה מאוד במקום, זו יכולה להיות סיבה טובה לחוסר התקדמות
קצת קשה לעשות את זה, כי שי הרבה תרגילים להוריד, אבל גם תרגילים להוסיף, וגם אין לי מושג כמה אתה עושה מכל דבריש מצב שאתה מצמצם לי אותה טיפה ומשאיר לי את התרגילים החשובים ביותר?
קצת קשה לעשות את זה, כי שי הרבה תרגילים להוריד, אבל גם תרגילים להוסיף, וגם אין לי מושג כמה אתה עושה מכל דבר
לדעתי פשוט יש צורך לשבת ולבנות תוכנית חדשה
ותזכור, להוסיף עוד עבודה כל פעם שמתחיל להיות לך טיפה קל זו לא הדרך להתקדם, כי אחרת אתה תגיע לשלב שתצטרך לשבת ימים בחדר כושר רק בשביל מעט התקדמות
זה אפשרי לעשות את התוכנית הזאת לתקופה, ולהעלות משקלים בצורה מתונה כל אימון כמה שניתןתכנית שמשתמש פה כתב לי
מה דעתך?
איפה הדדליפט? באימון b הראשון תוסיף דדליפט כתרגיל ראשון. 5*3 עם התקדמות שבועית של 5 קילו.תכנית שמשתמש פה כתב לי
מה דעתך?