הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מפחד לאבד שריר באת ירידה בשומן

FeakSaveg

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
שלום, אני בן 15 וחצי, מתאמן כבר כמעט שנתיים. כשהתחלתי להתאמן הייתי שמן, היום אני עדיין שמן אבל עם הרבה מסת שריר. החלטתי שאני רוצה כבר להוריד את ה7 קילו האלה ואני פשוט מפחד לאבד כל מה שעבדתי עליו במשך הרבה זמן. אני רוצה להתחיל אירובי אבל אני מפחד כי שמעתי שאתה עושה אירובי אז הגוף לוקח אנרגיה מהשריר והמסה יורדת והשריר נעשה קטן וחלש יותר ואני לא רוצה לאבד את השריר. מה לעשות?

מה זאת אומרת?שאני צריך ליהיות בגרעון קלורי שלילי? אשמח אם תסביר יותר
אני לא מומחה גדול אבל כשהגוף נמצא במאזן קלורי שלילי הוא לא מקבל מספיק אנרגיה ולכל הוא נאלץ לקחת את האנרגיה מהשומן ומהשרירים אם תדאג להתאמן כמו שצריך באימונים התנגדות אז הגוף שלך לא ירצה לקחת את האנרגיה מהשריר אז הוא יקח את רוב האנרגיה מהשומן אומנם תאבד מעט שריר אבל זה שווה את
מה שאומר שאתה יכול לרוץ ולעשות אירובי אבל תדאג שאתה לא נמצא הגירעון של יותר מ500 קלוריות

אם תרצה הסבר יותר מדעי ומדויק תחכה לתגובה של אחד המנהלים או משהו אחר שמבין עיינין

אם אתה לא שמן בצורה קיצונית עדיף שלא תכנס לגירעון שלילי מאחר ואתה רק בן15 וזה יכול לשבש את תהליכי ההתפתחות והגדילה שלך

הסיכויים שאתה תאבד הרבה שריר הם קטנים מאוד במישה ותעשה הכל נכון.
הגיל גם משחק לטובתך פה

לא הייתי דואג במקומך. במניסיון הייתי אומר שצריך להבין שכל התהליך של פיתוח גוף הוא מרתון ארוך ולא ספרינט.ככה שגם אם תאבד מעט שריר בשביל ירידה גדולה ולעתיד, נק' התחלה טובה יותר למאסה - זה שווה את זה.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית