הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשל בסקוואט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
150
האימון התחיל רע ולא הייתי צריך לעשות ג'וקרים אבל הסט עבודה אחרון המשיך מעולה, אז... המשכתי ל135, 145 ו150 שנכשל (אבל מעולם לא נתתי 150)

אשמח לכל ביקורת. המשכתי אחרי זה לשיא בפאוורקלין 😃

שאלה לא קשורה. בהיי בר לא צריך שהמרפק יהיה קרוב או מקביל לריצפה? (אני באמת שואל כי זה בדר"כ מה שמלמדים בסרטוני טכניקה) שאם אני לא טועה זה עוזר לך להיות הדוק יותר עם חזה מתוח ומורם? (גם פה אני לא בטוח בתשובה).

• פותח/ת השרשור
שאלה לא קשורה. בהיי בר לא צריך שהמרפק יהיה קרוב או מקביל לריצפה? (אני באמת שואל כי זה בדר"כ מה שמלמדים בסרטוני טכניקה) שאם אני לא טועה זה עוזר לך להיות הדוק יותר עם חזה מתוח ומורם? (גם פה אני לא בטוח בתשובה).
לא יודע ולא ממש מזיז לי את הביצה

זה לא חובה, אני למשל עושה hb ללא אגודל מתחת למוט אז מרים מרפקים בשביל לשמור אותו במקום מאותן הסיבות של הlb וכשהם מורמים החזה לא פחות מתוח ומורם, כנראה שאפילו יותר

זה לא חובה, אני למשל עושה hb ללא אגודל מתחת למוט אז מרים מרפקים בשביל לשמור אותו במקום מאותן הסיבות של הlb וכשהם מורמים החזה לא פחות מתוח ומורם, כנראה שאפילו יותר

תודה, למה מאז שאני מקפיד על זה , אני מרגיש שזה מזמבר לי את הכתפיים אם זה לא חובה אני גם מעדיף לעשות בלי. בכל מקרה לא אגיב יותר כי זה לא קשור לאשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית