הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף ויד קדמית

NaftaliGutman

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
שלום לכולם.

לפני תקופה ארוכה היו לי כאבים חזקים בכתף שמאל, שהתבטאו בעיקר בזמן תרגיל דחיקה בשכיבה מאוזנת עם מוט חופשי.
הכאבים לא הורגשו כלל בשאר התרגילים.

עם הזמן זה עבר, אבל ובכל זאת נשאר כאב קטן באותו סוג תרגיל ובעקבות כך נמנעתי ממנו במשקלים גבוהים.

לפני בערך חודש נפלתי מהאופניים על פלג גוף שמאל,כתף ומרפק. באותו שבוע לא יכולתי להתאמן כלל, ומאז חזרו לי כאבים חזקים בכתף והפעם גם ביד קידמית שמאל.

במנוחה אין שום בעיה, אבל בתנועות לא נכונות+תרגילים מסויימים אני חש כאב חזק.

לבנתיים נחתי שוב שבוע, ועכשיו חזרתי לאימונים במשקל נמוך, הבעיה שלא פעם גם במשקל כמעט אפסי,עדיין חש כאב.

המלצות?

תודה.

איך הטכניקה שלך? מנח השכמות והזווית בידיים תקינים/ות?
כמובן שהנפילה מהווה בעייה בפני עצמה, אבל לפי דעתי יש לך בעייה בשורש הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
איך הטכניקה שלך? מנח השכמות והזווית בידיים תקינים/ות?
כמובן שהנפילה מהווה בעייה בפני עצמה, אבל לפי דעתי יש לך בעייה בשורש הטכניקה.

הטכניקה בסדר. יתכן שמדובר בדלקת? ואם כן, מה את ממליץ לעשות?
ברור לי שמנוחה זה הפתרון הטוב ביותר,מצד שני, אני לא רוצה להזניח את האימונים לתקופה ארוכה

הטכניקה בסדר. יתכן שמדובר בדלקת? ואם כן, מה את ממליץ לעשות?
ברור לי שמנוחה זה הפתרון הטוב ביותר,מצד שני, אני לא רוצה להזניח את האימונים לתקופה ארוכה
איך אתה יודע שהטכינקה בסדר? זה לא שאני מזלזל חלילה אך טכניקה בבנץ זה לא דבר מובן מאליו. תעלה סרטון ונוודא.
ולא, מנוחה פסיבית זה לגמרי לא הפיתרון הכי טוב. מנוחה אקטיבית שכוללת עבודה בנפחים נמוכים מאוד סביב האזור הכואב אשר עוזרים לשריר להשתקם בהחלט יכולה לעזור.
@Michael Pichenuk יכול לעזור לך בבחירת תרגילים ובשאלות מנחות יותר טובות.

יכול להיות שיש לך בעיה במפרק עצמו, משהו ששווה לבדוק
איך אתה מרגיש אם אתה מתאמן עם דאמבלים?
אתה יכול לבצע את התרגיל עם אחיזה הפוכה? (כלומר כפות ידיים שפונות לכיוון הראש במקום לכיוון הרגליים, אל תדאג, זה תרגיל אמיתי שמומלץ לאנשים שלא יכולים לבצע בנצ' רגיל)

היי.
אשמח שתפרט מהם התנועות המסויימות והתרגילים ע"מ שנוכל להבין יותר על מצבך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית