הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בסטרואידים בתקופה של לחץ/מתח נפשי

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום,
לאחרונה עבר עליי תקופה של שבוע עם דכאון ומתח נפשי/ חרדות.
הייתי אצל הרופא ואני נותל כדורי הרגעה והכל בסדר, ובכללי המצב שלי השתפר ועבר לי מה שהיה...
הבעיה שהסייקל שלי היה מתוכנן להתחיל היום ואני פוחד שוב לקבל את אותם התסמינים, השאלה שלי אם טסט פרופ ומסטרון משפיעות איכשהו על האינדרופינים ? או יכול לעשות לי איזה בעיה ?
תודה !!

חומרים משנים את הרמות האנדרוגניות, את היחס והאיזון בין טסט לאסטרוגן וגם משפיעים בצורה עקיפה על סרטונין ודופאמין מכל אלה זה אומר ששינויים במצבי רוח וכדומה עלולים בהחלט להתרחש

שלום,
לאחרונה עבר עליי תקופה של שבוע עם דכאון ומתח נפשי/ חרדות.
הייתי אצל הרופא ואני נותל כדורי הרגעה והכל בסדר, ובכללי המצב שלי השתפר ועבר לי מה שהיה...
הבעיה שהסייקל שלי היה מתוכנן להתחיל היום ואני פוחד שוב לקבל את אותם התסמינים, השאלה שלי אם טסט פרופ ומסטרון משפיעות איכשהו על האינדרופינים ? או יכול לעשות לי איזה בעיה ?
תודה !!
מחות לסייקל או בזמן סייקלים קודמים זה היה לך??

• פותח/ת השרשור
לא היה לי את זה בחיים, הגיע סתם ככה באמצע החיים בתקופה הכי יפה שלי, הרגשה נוראית ובלתי נסבלת ללא ספק, דכאון זה רע.
במהלך סייקלים לא היה לי כלום האמת רק הרגשה טובה ומצב רוח בשמיים חחח.

אני לא יודע האם מה שאתה חווה הוא חסר משמעות - פשוט וזמני, או שזה עלול לחזור
לדעתי אפשר להתחיל את הסייקל ולעקוב אחר המתרחש

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע האם מה שאתה חווה הוא חסר משמעות - פשוט וזמני, או שזה עלול לחזור
לדעתי אפשר להתחיל את הסייקל ולעקוב אחר המתרחש
אז זהו אני יודע שזה זמני היה אצלי ובאמת שזה היה שבוע וחצי והייתי אפילו מטופל בכדורים נגד חרדה וכאלו, אבל זה לא בגלל סיבה מסויימת או פיזית או נפשית, פשוט סטרס בעבודה וכאלו, בעקרון סייקל בעבר עשה לי רק טוב, מבחינה פיזית קודם כל וגם מבחינה נפשית ( כיף לראות תוצאות), הדבר היחיד שמפחיד זה שאני יכנס את עצמי למחשוב שקראתי פה שרמת הסרטונין במוח משתנה וכאלו בסייקל ואני יכול לנתב את זה לכיוון שלילי,אבל שוב זה בראש. סה"כ עשיתי כבר 2 סייקלים מוצלחים וההתאוששות שלי באמת שהייתה מעולה ( בדיקות דם אחרונות מעולות , חשק מיני מעולה, ורמת טסט טוטל אחרי 3 חודשים מה PCT היה בנורמה הגבוה אפילו).
בחמישי קבעתי לעצמי פגישה עם פסיכולוגית כי באמת מעניין אותי למה זה קרה לי, אני רוצה שהיא תסביר לי למה זה התרגש/מתרחש וזה בטוח ישנה לי את קו המחשבה ואחרי זה אני כנראה אתחיל את הסייקל שאני כל כך מחכה לו, רק המחשבה על הסייקל עושה לי מצב רוח טוב יותר חחח

מציע לך להמתין תקופה, לראות שהכל נשמר תקין ורק אז להתחיל.
להתחיל סייקל ישר אחרי תקופה כזאת יגדיל את הסיכויים שמה שחווית יחזור (ואולי הפעם בשילוב עם החומרים, בצורה הרסנית יותר).
תרגיש טוב זה מה שחשוב. חומרים, חדר כושר והישגים זה כמה עדיפויות מתחת.

• פותח/ת השרשור
מציע לך להמתין תקופה, לראות שהכל נשמר תקין ורק אז להתחיל.
להתחיל סייקל ישר אחרי תקופה כזאת יגדיל את הסיכויים שמה שחווית יחזור (ואולי הפעם בשילוב עם החומרים, בצורה הרסנית יותר).
תרגיש טוב זה מה שחשוב. חומרים, חדר כושר והישגים זה כמה עדיפויות מתחת.
במחשבה שניה אתה צודק לדעתי הכי חכם יהיה להמתין כמה שירגיש לי נכון ואז אוליי לנסות

המלצה של בעל נסיון,אל תתקרב לחומרים עד שלא תעבור תקופה של 8 חודשים עד שנה שאתה מאוזן ובלי כדורים!!,הבעייה היא לא בסייקל,דוקא סייקל משפר את מצב הרוח הבעייה היא אחרי הpct,יש מצב גדול מאוד שדיכאון שוב יתקוף אותך

• פותח/ת השרשור
המלצה של בעל נסיון,אל תתקרב לחומרים עד שלא תעבור תקופה של 8 חודשים עד שנה שאתה מאוזן ובלי כדורים!!,הבעייה היא לא בסייקל,דוקא סייקל משפר את מצב הרוח הבעייה היא אחרי הpct,יש מצב גדול מאוד שדיכאון שוב יתקוף אותך
היי אבי, האם עברת תקופה דומה למה שציינתי ? אני פשוט מרגיש שזה ממש ישפר לי את המצב רוח הסייקל והמחשבות הולכות לכיוון של אם אני יעשה סייקל אני ירגיש טוב יותר כמובן, וכן אחרי הסייקל הראשון בזמנו בסוף ה PCT חוויתי דכאון וחוסר מצב רוח גם כן אבל זה היה בגלל רמת טסט נמוכה, אחרי זה בסייקל השני ובסופו הרגשתי מעולה ! בקשר לכדורים קיבלתי נוגדי דכאון/ חרדה כמו שציינתי אבל אני מעדיף לא להשתמש בהם ואני מרגיש כבר שיפור בלי שאני בשימוש איתם אבל עדיין המחשבות לא מסודרות כביכול ומדיי פעם נכנס למחשבות אבל הרבה פחות ממה שהיה... מה כן אני לוקח רגיעון (טבעי), בכל מקרה אשמח אם תוכל לענות לי זה יקל עליי אם פה או בפרטי, תודה !!

אתה בן אדם מעניין, נתנו לך כדורים נגד דיכאון אבל אתה לא משתמש בהם.
אומרים לך שבסוף סייקל הדכאון יכול לחזור ( והסיכוי לזה גבוה) אתה לא מקשיב ורוצה עוד סייקל.
בנוסף לזה אתה מספר על מחשבות לא מסודרות וכו׳.
מה בעצם אתה רוצה?
להרוס לעצמך את הבריאות?
קדימה, בהצלחה.

אתה בן אדם מעניין, נתנו לך כדורים נגד דיכאון אבל אתה לא משתמש בהם.
אומרים לך שבסוף סייקל הדכאון יכול לחזור ( והסיכוי לזה גבוה) אתה לא מקשיב ורוצה עוד סייקל.
בנוסף לזה אתה מספר על מחשבות לא מסודרות וכו׳.
מה בעצם אתה רוצה?
להרוס לעצמך את הבריאות?
קדימה, בהצלחה.
אולי הוא חושב שככה עדיף, לא עדיף לשפר את המצב המנטלי דכאוני בעצמך ללא כדורים ?
אני מבין על הסייקל, באמת כדאי לו לחכות לראות שהמצב לא חוזר על עצמו.

• פותח/ת השרשור
הביאו לי כדורים כי אני ביקשתי מהרופא בגלל שאני פרנואיד וחפרתי את החיים באינטרנט וקראתי דברים (לפעמים עדיף לא לדעת כי זה מכניס ליותר מחשבות), סליחה אם לא הייתי ברור, אז כן קיבלתי כדורים לפי בקשתי כי הרגשתי ממש רע, אבל יש שיפור ניכר וכבר שבוע שלם שמרגיש אחלה, אבל עדיין אני לוקח מדי פעם חליטות צמחים טבעיות שמרגיעות אותי בעבודה (הבוס שלי לא בן אדם סימפטי בכלל, וכן אני מחפש מקום אחר כי לא שווה לא להרוס את הבריאות שלי), ובעקרון פשוט עניין אותי אישית לדעת מה עבר על אבי כי הוא ציין שעבר דבר דומה, אבל הדכאון שנובע בדרך כלל אחרי סייקלים זה בגלל טסט טוטאל נמוך ולא סרטונין וכאלו, אבל שורה תחתונה כן אני לא מתכוון להתחיל סייקל כרגע אחכה טיפה אין לי לאן למהר אני פשוט מאוהב בתהליך ( כמו כולם פה אני מתאר לעצמי)...

היי אבי, האם עברת תקופה דומה למה שציינתי ? אני פשוט מרגיש שזה ממש ישפר לי את המצב רוח הסייקל והמחשבות הולכות לכיוון של אם אני יעשה סייקל אני ירגיש טוב יותר כמובן, וכן אחרי הסייקל הראשון בזמנו בסוף ה PCT חוויתי דכאון וחוסר מצב רוח גם כן אבל זה היה בגלל רמת טסט נמוכה, אחרי זה בסייקל השני ובסופו הרגשתי מעולה ! בקשר לכדורים קיבלתי נוגדי דכאון/ חרדה כמו שציינתי אבל אני מעדיף לא להשתמש בהם ואני מרגיש כבר שיפור בלי שאני בשימוש איתם אבל עדיין המחשבות לא מסודרות כביכול ומדיי פעם נכנס למחשבות אבל הרבה פחות ממה שהיה... מה כן אני לוקח רגיעון (טבעי), בכל מקרה אשמח אם תוכל לענות לי זה יקל עליי אם פה או בפרטי, תודה !!
אכן עברתי תקופה דומה וקשה מאוד,אחי תתרחק מחומרים כמו מאש!

מצטרף להמלצה של לא להיכנס לסייקל עד שלא תסתדר מבחינה נפשית וזה ממש לא בושה אם יש קצת לחת או בעיות!!

א. תרופות נוגדות חרדה או דיכאון יש לקבל מפסיכיאטר ולא מרופא משפחה שיודע לרשום רק אקמול או אנטיביוטיקה.
ב. אני מכיר מספר אנשים שלוקחים תרופות נוגדות דיכאון ועברו מספר סייקלים ללא בעיות.
ג. הכי חשוב לנסות להבין מה גורם למתח ולדיכאון ולראות האם ניתן לנטרל או להפחית באותם גורמים...

• פותח/ת השרשור
א. תרופות נוגדות חרדה או דיכאון יש לקבל מפסיכיאטר ולא מרופא משפחה שיודע לרשום רק אקמול או אנטיביוטיקה.
ב. אני מכיר מספר אנשים שלוקחים תרופות נוגדות דיכאון ועברו מספר סייקלים ללא בעיות.
ג. הכי חשוב לנסות להבין מה גורם למתח ולדיכאון ולראות האם ניתן לנטרל או להפחית באותם גורמים...
א.אני מסכים איתך לגמרי בגלל זה אני נמנע מלקחת כרגע את התרופות כי אני פשוט לא סגור על זה שאני צריך אותם כרגע, אני מרגיש הרבה יותר טוב לאחרונה אבל לפעמים אני עדיין נכנס להתקפי חרדה/דכאון סתם ככה לאיזה יום, ואני כרגע בתור לרופא פסיכיאטר פשוט ההמתנה לשם ארוכה ומעיקה
ב. אני פוחד לעשות סייקל כרגע כי אוליי אקח את הכדורים ( אראה אחרי ההמלצה של הרופא פסיכיאטר) ואני פוחד שזה מתנגש איכשהו עם הכדורים בסייקל ( אצלי הכדורים זה רק פרווירון אז לא נראה לי זה מתנגש איכשהו אבל עדיין).
ג.כן אני עובד על זה והולך לפסיכוטרפיסטית ומטופל בשיטת CBT מקווה זה יעזור לי לנתב את המחשובות

לא הייתי ממליץ,כל אדם זה תיבת פנדורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית