הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס לא נוח ולכן אין התקדמות

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
אני לא מצליח למצוא זמן נוח למנוחה ונשימה בין חזרה לחזרה.
כשאני נח למטה אני מאבד כוח כי השרירים עובדים חזק בשביל להחזיק את המוט.
כשאני נח למעלה זה בסדר עד שאני מוציא את האוויר ומאבד את הלחץ תוך בטני ובעקבות זאת אני מאבד שיווי משקל וזה קשה להחזיק ככה את המשקל, אז גם בטכניקה הזאת אני מאבד הרבה כוח.

הבעיה הזאת פוגעת לי המון במשקל שאני יכול להרים, לפעמים אני עושה את כל ה-5 חזרות בנשימה אחת והמשקל פשוט טס.
אני לא מצליח למצוא לזה פתרון ואני מאמין שאין באמת פתרון, אבל זה מרגיש לי ממש דפוק שאני לא ממצא את עצמי בתרגיל רק כי אני מאבד כוח בין החזרות.
כבר נראה לי הרבה יותר הגיוני לעשות פרס בישיבה ולנוח למעלה או אולי לעשות פרס בעמידה ופשוט לשים מוטות ביטחון ממש גבוהה וככה נחים אחרי כל חזרה על המוטות ביטחון.

בפרס (ובלחיצות בכללי בעיניי)
אתה לא צריך לעצור ליותר משנייה-שתיים בנעילה.
מזכיר לי את עצמי לפני 7 שנים,
הייתי עוצר למעלה בפרס כאילו זה סקוואט. כמובן שלא הגעתי רחוק.
ואז התחלתי לתקתק חזרות, נשימה בזמן הירידה, המשקלים טסו.

כאן כמו שצריך, חוץ מהעצירה המיותרת בחזרה רביעית (הקשה על החמישית כמובן)

השורה התחתונה:
תמצא זמן לנוח בין הסטים, לא בזמן התרגיל.

כשאני נח למטה אני מאבד כוח כי השרירים עובדים חזק בשביל להחזיק את המוט.
כשאני נח למעלה זה בסדר עד שאני מוציא את האוויר ומאבד את הלחץ תוך בטני ובעקבות זאת אני מאבד שיווי משקל וזה קשה להחזיק ככה את המשקל, אז גם בטכניקה הזאת אני מאבד הרבה כוח.

הבעיה הזאת פוגעת לי המון במשקל שאני יכול להרים, לפעמים אני עושה את כל ה-5 חזרות בנשימה אחת והמשקל פשוט טס.
אני לא מצליח למצוא לזה פתרון ואני מאמין שאין באמת פתרון, אבל זה מרגיש לי ממש דפוק שאני לא ממצא את עצמי בתרגיל רק כי אני מאבד כוח בין החזרות.
כבר נראה לי הרבה יותר הגיוני לעשות פרס בישיבה ולנוח למעלה או אולי לעשות פרס בעמידה ופשוט לשים מוטות ביטחון ממש גבוהה וככה נחים אחרי כל חזרה על המוטות ביטחון.
תנסה לשמור את האוויר בפנים ל 2-3 חזרות, במשקלים כבדים אני מצליח אפילו להגיע ל 4.
זה דורש תרגול, אבל לדעתי זה יותר נוח. גם בבנץ'.

בעזהי"ת

דד סטארט אוברהד פרס, בגבהים שונים, הוא תמיד אפשרות מגניבה.
להלן: באד ג'פריס.

• פותח/ת השרשור
תנסה לשמור את האוויר בפנים ל 2-3 חזרות, במשקלים כבדים אני מצליח אפילו להגיע ל 4.
זה דורש תרגול, אבל לדעתי זה יותר נוח. גם בבנץ'.

זה כנראה מה שאני אעשה, באימון אתמול עשיתי 3 חזרות בנשימה אחת ואז לקחתי עוד נשימה וסיימתי את 2 החזרות הנוספות, היה הרבה יותר קל מאשר לקחת נשימה אחרי כל חזרה.

תודה לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית