עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה טענת שיש לך משהו ושאלת איך לתקן, זה נקרא איבחון.איך אאבחן?
אני עושה סקוואט ודדליפט. זה רק "החמיר" את הבעיה.
אולי בגלל שעליתי במשקל גם, אבל נראה לי שפשוט האימונים חיזקו לי מאוד את השרירים ה"נגדיים". הגב שלי התחזק מאוד וגם הישבן "יצא החוצה".
הייתי שחיף 10% שומן 61 קג. אני 74 ק"ג עכשיו. 15% שומן.
אולי כדאי להוסיף תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. אילו מתיחות אפשר לעשות למכופפי הירך?
אתה טענת שיש לך משהו ושאלת איך לתקן, זה נקרא איבחון.
והדרך היחידה שזה החמיר את הבעיה היא שאתה עובד בטכניקה לא נכונה, ולא דואג למתיחות
וכן, מאוד אפשרי שהבטן הגיעה מפיתוח של שריר ושומן, זה הגיוני מאוד
ולגבי מתיחות, יש הרבה סוגים, אבל רובם די נראים אותו הדבר, חפש פשוט ביוטיוב hip flexors stretch ותבחר לך כמה סירטונים לצפות בהם
איבחון רשמי לבעיה תן רק לאיש מקצוע לעשות, אל תנסה לתקן בעיה שלא בהכרח קיימתאוקיי. חשבתי שיש לי את הבעיה. האם יש דרך אחרת לאבחן? אולי אני בכלל טועה באבחון.
לגבי "שריר ושומן", כן, עליתי בשומן, אבל בשאר הגוף פחות. גם ב"צדדים" של הבטן פחות. זו אחת הסיבות ש"אבחנתי" את זה. נראה כאילו יש עקמת כזו בגב.
אולי אני באמת עובד בטכניקה לא נכונה. בסקוואט אני מרגיש יותר את החלק הקדמי של הרגל, פחות את ההאמסטרינג. זה אמור להיות ככה?
איבחון רשמי לבעיה תן רק לאיש מקצוע לעשות, אל תנסה לתקן בעיה שלא בהכרח קיימת
צבירת שומן, זה יותר תלוי בגנטיקה שלך איפה תצבור
ויכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה, ממה שאתה מתאר אי אפשר ממש לדעת
אתה כן יכול להעלות סירטוני טכניקה לפה לביקורת
אורטופד, או עדיף פיזיותרפיסטמי הוא איש מקצוע לבעיה כזו? אורטופד?
היום בערב אעלה סרטונים של סקוואט ודדליפט.
אין צורך בזה ממש, אבל אם אתה רוצה אז עדיף גלגל בטן (אפשר לאלתר גם עם משקולות יד שיכולות להתגלגל)אוקיי תודה.
חיזוק שרירי הבטן - שכיבות שמיכה או פלאנק?