הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שרירי ירך מקוצרים + חולשת שרירי הבטן.

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי. אני עם אחוז שומן לא גבוה (14-15). אני חושב שיש לי את סעיפים 1+2 בתמונה המצורפת (העמוד של מועדון act של יוסי קלמנוביץ').

האם מישהו יודע אילו תרגילים יכולים לעזור?

תודה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2017-05-07 at 19.51.47.jpeg
    WhatsApp Image 2017-05-07 at 19.51.47.jpeg
    KB 93.2 · צפיות: 110
לפי מה החלטת שיש לך את זה? אל תאבחן את עצמך סתם
בכל מקרה, אנשים שיושבים הרבה צריכים לעשות הרבה מתיחות למכופפי הירך, ותרגילי בסיס כמו סקוואט ודדליפט בהחלט יפתרו כבר את עניין החולשה של השרירים

• פותח/ת השרשור
איך אאבחן?
אני עושה סקוואט ודדליפט. זה רק "החמיר" את הבעיה.
אולי בגלל שעליתי במשקל גם, אבל נראה לי שפשוט האימונים חיזקו לי מאוד את השרירים ה"נגדיים". הגב שלי התחזק מאוד וגם הישבן "יצא החוצה".
הייתי שחיף 10% שומן 61 קג. אני 74 ק"ג עכשיו. 15% שומן.
אולי כדאי להוסיף תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. אילו מתיחות אפשר לעשות למכופפי הירך?

איך אאבחן?
אני עושה סקוואט ודדליפט. זה רק "החמיר" את הבעיה.
אולי בגלל שעליתי במשקל גם, אבל נראה לי שפשוט האימונים חיזקו לי מאוד את השרירים ה"נגדיים". הגב שלי התחזק מאוד וגם הישבן "יצא החוצה".
הייתי שחיף 10% שומן 61 קג. אני 74 ק"ג עכשיו. 15% שומן.
אולי כדאי להוסיף תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. אילו מתיחות אפשר לעשות למכופפי הירך?
אתה טענת שיש לך משהו ושאלת איך לתקן, זה נקרא איבחון.
והדרך היחידה שזה החמיר את הבעיה היא שאתה עובד בטכניקה לא נכונה, ולא דואג למתיחות
וכן, מאוד אפשרי שהבטן הגיעה מפיתוח של שריר ושומן, זה הגיוני מאוד
ולגבי מתיחות, יש הרבה סוגים, אבל רובם די נראים אותו הדבר, חפש פשוט ביוטיוב hip flexors stretch ותבחר לך כמה סירטונים לצפות בהם

• פותח/ת השרשור
אתה טענת שיש לך משהו ושאלת איך לתקן, זה נקרא איבחון.
והדרך היחידה שזה החמיר את הבעיה היא שאתה עובד בטכניקה לא נכונה, ולא דואג למתיחות
וכן, מאוד אפשרי שהבטן הגיעה מפיתוח של שריר ושומן, זה הגיוני מאוד
ולגבי מתיחות, יש הרבה סוגים, אבל רובם די נראים אותו הדבר, חפש פשוט ביוטיוב hip flexors stretch ותבחר לך כמה סירטונים לצפות בהם

אוקיי. חשבתי שיש לי את הבעיה. האם יש דרך אחרת לאבחן? אולי אני בכלל טועה באבחון.
לגבי "שריר ושומן", כן, עליתי בשומן, אבל בשאר הגוף פחות. גם ב"צדדים" של הבטן פחות. זו אחת הסיבות ש"אבחנתי" את זה. נראה כאילו יש עקמת כזו בגב.
אולי אני באמת עובד בטכניקה לא נכונה. בסקוואט אני מרגיש יותר את החלק הקדמי של הרגל, פחות את ההאמסטרינג. זה אמור להיות ככה?

אוקיי. חשבתי שיש לי את הבעיה. האם יש דרך אחרת לאבחן? אולי אני בכלל טועה באבחון.
לגבי "שריר ושומן", כן, עליתי בשומן, אבל בשאר הגוף פחות. גם ב"צדדים" של הבטן פחות. זו אחת הסיבות ש"אבחנתי" את זה. נראה כאילו יש עקמת כזו בגב.
אולי אני באמת עובד בטכניקה לא נכונה. בסקוואט אני מרגיש יותר את החלק הקדמי של הרגל, פחות את ההאמסטרינג. זה אמור להיות ככה?
איבחון רשמי לבעיה תן רק לאיש מקצוע לעשות, אל תנסה לתקן בעיה שלא בהכרח קיימת
צבירת שומן, זה יותר תלוי בגנטיקה שלך איפה תצבור
ויכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה, ממה שאתה מתאר אי אפשר ממש לדעת
אתה כן יכול להעלות סירטוני טכניקה לפה לביקורת

• פותח/ת השרשור
איבחון רשמי לבעיה תן רק לאיש מקצוע לעשות, אל תנסה לתקן בעיה שלא בהכרח קיימת
צבירת שומן, זה יותר תלוי בגנטיקה שלך איפה תצבור
ויכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה, ממה שאתה מתאר אי אפשר ממש לדעת
אתה כן יכול להעלות סירטוני טכניקה לפה לביקורת

מי הוא איש מקצוע לבעיה כזו? אורטופד?
היום בערב אעלה סרטונים של סקוואט ודדליפט.

נגיד ויש לך את זה, זה ממש לא כתוצאה ממכופפי ברך קצרים. נהפוך הוא... הם חלשים ולכן מאפשרים לאגן שלך להסתובב כלפיי מעלה (תחת ברווז) והם פשוט נמצאים במצב קבוע של מתיחה. אם כבר למתוח משהו אז את הפסואס שהוא השריר העיקרי שבדרך כלל קצר מידי באותה בעיה ולחזק את הישבן, הירך האחורית ומקרבי הירך.
כמו שקוצר רשם, סקוואט ודדליפט+מתיחות לפסואס יפתרו את הבעיה.
אתה יכול להוסיף גם לאנג'ים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית