הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל חיטוב

idanppp

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי,אני עידן בן 17 עוד מעט ואני מתאמן במכון מעל שנה ,בתקופה הזאת גדלתי במסת שריר אבל גם השמנתי קצת בבטן (הייתי שמן לפני שנתיים אז יש לי תאבון יחסית ),עכשיו קיץ ואני רוצה להתחיל חיטוב,הבנתי שצריך להפסיק עם האבקת חלבון ולעבור לחזה עוף /הודו כמקור חלבון,אבל אני לא יודע איזה מקור פחמימה טוב יש לחיטוב (ניסיתי בטטה אבל זה עושה לי בחילה כי אמא שלי לא יודעת להכין ממש),אם יש לכם טיפים איך להוריד את השומן בבטן ,תזונה נכונה לחיטוב ,אני אשמח לעזרה (אגב המשקל שלי כרגע הוא 74.5 וגובה 1.82 מטר),מבחינת אחוזי שומן אני לא יודע איך למדוד.

היי עידן, ברוך הבא לפורום!

הבנתי שצריך להפסיק עם האבקת חלבון ולעבור לחזה עוף /הודו כמקור
הבנת לא נכון 😃
אין סיבה להפסיק לשתות אבקת חלבון.. (באותו עניין גם לא תמיד יש סיבה מלכתחילה לשתות)

אבל אני לא יודע איזה מקור פחמימה טוב יש לחיטוב (ניסיתי בטטה אבל זה עושה לי בחילה כי אמא שלי לא יודעת להכין ממש)
אין חובה לאכול בטטה, וההתעסקות בהאם בטטה "טובה" יותר מלחם היא מיותרת כשאין לך תפריט..

אם יש לכם טיפים איך להוריד את השומן בבטן
אין לנו יכולת לשלוט מאיפה השומן ירד, על מנת להוריד את השומן בבטן צריך להיות בחיטוב והשומן ירד מכל הגוף בין היתר גם מהבטן

תזונה נכונה לחיטוב ,אני אשמח לעזרה (אגב המשקל שלי כרגע הוא 74.5 וגובה 1.82 מטר),מבחינת אחוזי שומן אני לא יודע איך למדוד.
תתחיל מלבנות תפריט ותוכנית אימון.
תעשה את זה בעזרתה פורטל קילוגרם

בנוסף, קרא את הנושא הבא:
2 מאמרים+חוקי הפורום--> חובה לקרוא לפני פתיחת אשכול!!!

Back
למעלה תחתית