הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ ועזרה כיצד להתקדם הלאה

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי אני בן 16 שוקל 60 וגובה 165 בערך אחוז שומן 14 לדעתי (יש תמונה Imgur: The most awesome images on the Internet), ורציתי לדעת מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לעשות מסה או חיטוב? או שכדאי לחכות שהקיץ יגמר ואז להתחיל מסה

בינתיים המשקלים שלי הם ככה:
בנץ 80 ל5
סקוואט 100ל5
דדליפט הפסקתי לעשות כי היה לי כאב בגב ועכשיו אני אחזור כנראה אבל לפני שהפסקתי עשיתי 115 ל5
פרס 50 ל5
קיצור האם לדעתכם כדאי להתחיל מסה ב14 אחוז שומן? זה לא יותר מידי?

תשמע זה תלוי אם תרגיש נוח ללכת לים נגיד בלי שיראו לך תשרירי בטן וכולי. אני אישית הייתי הולך על זה. זה לא ממש אחוז שומן גבוה בכלל

בגדול אם חשוב לך הגוף החטוב לקיץ, הייתי ממליץ על מאזן נייטרלי.
כשתרגיש מוכן להמשיך להתקדם, תעבור למסה נקייה

ללא ספק מסה
עם אחוז כמו שומן שלך, ומסה מבוקרת, אתה כנראה לא תעלה שומן ברמה שלא יראו את השרירים טוב, אפילו מצב שבו רואים את הריבועים
כמובן שזה הכל תלוי כמה נוח לך עם המצב שלך עכשיו, כי אם אתה מעדיף להישאר ככה, אז אתה גם יכול ללכת על נייטרלי, אבל בכל מקרה לא רואה סיבה לחיטוב, סתם יהיה תהליך מתיש ולדעתי לא שווה במצב שלך

• פותח/ת השרשור
בגדול אם חשוב לך הגוף החטוב לקיץ, הייתי ממליץ על מאזן נייטרלי.
כשתרגיש מוכן להמשיך להתקדם, תעבור למסה נקייה

ללא ספק מסה
עם אחוז כמו שומן שלך, ומסה מבוקרת, אתה כנראה לא תעלה שומן ברמה שלא יראו את השרירים טוב, אפילו מצב שבו רואים את הריבועים
כמובן שזה הכל תלוי כמה נוח לך עם המצב שלך עכשיו, כי אם אתה מעדיף להישאר ככה, אז אתה גם יכול ללכת על נייטרלי, אבל בכל מקרה לא רואה סיבה לחיטוב, סתם יהיה תהליך מתיש ולדעתי לא שווה במצב שלך
סבבה חברה תודה רבה, נראלי אעשה נייטרלי לקיץ ואז מסה לקראת אוקטובר. או אפילו לפני

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית