הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ POWER TO THE PEOPLE -חסרונות?

Mr.hippo

משתמש מתחיל
77
7
נק' מוניטין:
16
77
7
מצד אחד תוכנית נוחה מאוד מצד שני קשה לי לקבל את הרעיון שיש רק שני תרגילים מורכבים ,עד כמה זה באמת יעיל?
תודה.

נערך לאחרונה:
קראתי את הספר לפני כמה שנים. לא ממש התחברתי לקונספט, ואני גם לא מכיר אף אחד שעשה את התכנית. מצד שני, הוא כן נותן גם אפשרויות לגוון עם וריאציות של התרגילים בשביל לכסות שרירים בפיגור, וכן נראה שהיא מניבה תוצאות.

בעזהי"ת

פבל צצולין הוא כותב נפלא, הן ברמת הידע והן בכתיבה שוטפת ומשעשעת. מנגד, התכנית עצמה אינה ממש תכנית. היא יותר מיועדת למתלהב האמריקאי שזה עתה סיים לקרוא על נפלאות תרבות הכוח בברית המועצות הרומנטית, לעומת כל מה שמתרחש בעולם הקפיטליסטי המנוון של ארצות המערב, והנה רוצה ליישם את הדברים הלכה למעשה. לבצע אוברהד פרס ודדליפט לא דורש ממך שום דבר חוץ מבארבל, כמה פלטות, וקורטוב של שכל בריא - וזה באמת הקו הסמוי של התכנית. לא גביע קסמים מקודש, אלא פשטות ופרקטיות.

• פותח/ת השרשור
קראתי את הספר לפני כמה שנים. לא ממש התחברתי לקונספט, ואני גם לא מכיר אף אחד שעשה את התכנית. מצד שני, הוא כן נותן גם אפשרויות לגוון עם וריאציות של התרגילים בשביל לכסות שרירים בפיגור, וכן נראה שהיא מניבה תוצאות.
לדוגמה איזה סוג של וריאציה?

לדוגמה איזה סוג של וריאציה?

למשל - בשביל "לתת דגש ( 🤡 )לקוואדס - לעשות דפיציט דדליפט. בשביל "דגש" ללטיסימוס - לעשות סנאץ' גריפ דדליפט. וכדומה.

Back
למעלה תחתית