עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכרס דווקא מאוד מרשימה לטעמי, במיוחד לגילו 😃כן, יש לך כרס. ויד. וכתף, ועוד חלקים בגוף ... 😉
היד והכתף נראים מרשימים, הכרס פחות.
אתה בטוח שאתה רוצה לפרסם את כרסך ברבים? שלא לדבר על שריר דו-ראשי מפותח.
אני מכחיש כל קשר לשריר דו ראשי מפותח:suicide:🤫כן, יש לך כרס. ויד. וכתף, ועוד חלקים בגוף ... 😉
היד והכתף נראים מרשימים, הכרס פחות.
אתה בטוח שאתה רוצה לפרסם את כרסך ברבים? שלא לדבר על שריר דו-ראשי מפותח.
שים איזה ריבוע שחור או איזה סמיילי נעים על הפרצוף פעם הבאה שאתה מעלה תמונה הפנים שלך מבחילות.
יד נחמדה לנתונים שלך...אתה על אחוז שומן סביר לא שמן מדי..תגדל תגדל תגדל...אוכל דדליפט אוכל סקוואט אוכל בנצ' אוכל פרס בעמידה אוכל חתירה במוט ותישן ותזיין ותאכל מקדונלדס ותעלה תמונות עוד כמה חודשים טובים.
בהצלחה.
שים איזה ריבוע שחור או איזה סמיילי נעים על הפרצוף פעם הבאה שאתה מעלה תמונה הפנים שלך מבחילות.
יד נחמדה לנתונים שלך...אתה על אחוז שומן סביר לא שמן מדי..תגדל תגדל תגדל...אוכל דדליפט אוכל סקוואט אוכל בנצ' אוכל פרס בעמידה אוכל חתירה במוט ותישן ותזיין ותאכל מקדונלדס ותעלה תמונות עוד כמה חודשים טובים.
בהצלחה.
אני מתאר לעצמי שהשורה הראשונה נכתבה בתור בדיחה. אני מציע שתשכתב אותה, תוסיף איזה סמייילי (למרות שכולם "נגעלים" מזה) או שאל תכתוב אותה מלכתחילה.
אם זו לא בדיחה, לדעתי זה הרס את כל הפרגון שכתבת לו.
אורוגואי, זה ליד ארגנטינה.אתה ארגנטינאי?