עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את לא מחזיקה את הבטן טוב, שימי לב שאת מתחילה את התנועה עם שליחה רק של התחת החוצה, ובסוף הוא חוזר פנימה, ולפעמים אפילו יותר מדי
את צריכה להשאיר את הטורסו כמקשה אחת
בסקוואט רגיל זה אומר להישען יותר קדימה, אבל בפרונט זה אומר לשלוח את הברכיים יותר קדימה ולצדדים
חשבת להשתמש בנעליים עם הגבהה? לדעתי הן יעזרו לך מאוד
מדרסים זה טוב, אבל שימי לב שהם לא רכיםתודה על התגובה אני אנסה ליישם את ההערות. לגבי הנעליים - יש לי מדרסים שכרגע בתיקון.. מאמינה שאיתם ילך לי טוב יותר.
מדרסים זה טוב, אבל שימי לב שהם לא רכים
אבל בכל מקרה הגבהה זה טוב בלי קשר
לי למשל יש מדרסים, אבל באימון עובד בלי, גם כי הם רכים מדי, וגם בגלל שרוב הנעליים האולימפיות נותנות תמיכה מספיק טובה לרגל
אני משתמש באדידס אדיפאוור, והן מחזיקות לי את הרגל טוב עם פלטפוסהמדרסים שלי מיועדים לספורט והם קשיחים.. מה שכן לגבי נעליים אתה צודק.. צריכה לחפש נעל מתאימה.. צריכה לקרוא על העניין, יש לך במקרה המלצות?
התחלתי השבוע לעבוד בפעם הראשונה על ה front squat. מצאתי שה front squat נוח לי יותר מהסקוואט הרגיל מבחינת הגב והברך שאיתה יש לי בעיות ואני רוצה לחזק, כך שאשמח לעזרה/הכוונה/טיפים קצת עם הטכניקה.
✌️
אני משתמש באדידס אדיפאוור, והן מחזיקות לי את הרגל טוב עם פלטפוס
יש לך גם את הנייק רומלאוס (2 או 3, אלה 2 נעליים די שונות), ואת הריבוק לגסי
יש גם את הסאבו ועוד כל מני חברות, אבל לדעתי מי שיש לו בעיות רגליים עדיף לו ללכת על החברות הגדולות יותר, כי הן בטוח יציעו תמיכה טובה לקשת
הסתכלתי על לא מעט סרטונים של פרונט סקוואט וכמעט בכולם בסוף התנועה יש סיבוב אגן קל לפנים.. לזה התכוונת לא?לגבי הטכניקה - יחסית בסדר, שימי לב שאת מתחילה עם גב יחסית קעור ובתחתית הוא קמור - הגב אמור להישאר ישר כל התנועה (יכול להיות שזה אומר לוותר על כמה ס"מ של טווח תנועה).
ולגבי ההגבהה - אני אישית כשאני עושה פרונט סקוואט, אם אין לי נעליים שטוחות אני מתאמן יחף ושם משקולת של 1.25 ק"ג מתחת לעקבים זה עוזר.
כל עוד את באחיזה בילדינג הזאת זה לעולם לא יתיישב כמו שצריך, נסי להחזיק כמו משקולנים - חפשי ביו טיוב Front Rack Hold
בסרטון השני הטכניקה נראת הרבה יותר טוב, נראה שיישמת יפה את מה שאמרו לך.
ד"א ההנהלה בקאנטרי מתחילה לעשות בעיות לגבי הליפטינג במכון, נצטרך את העזרה שלך ושל חבר שלך...
מהאימון היום
עכשיו את חותכת עומק במקום לסיים את התנועה 😃ניסיתי היום אשמח אם תסתכל במה שהעליתי עכשיו:37mv:
תודה:)את בסדר פשוט תחזיקי כמו משקולנים ותחשבי שכל שאת יורדת ככה את רוצה להלחם על המרפקים שלא יקרסו, זה ישאיר לך את כל הטורסו והחזה במתיחה ולא "תשברי" או "תקרסי" קדימה ותתעגלי.
בהצלחה
עכשיו את חותכת עומק במקום לסיים את התנועה 😃
שניהם לא מספיק טובים עדיין, שימי קצת משקל, תגידי מרפקים גבוה ואל לפחד לסיים את הירידה למטהתודה:)
היה לי אתמול קושי בלרדת נמוך יותר כך שזה היה הסף שלי (כאב לי ולכן לא יכולתי להמשיך את התנועה כמו שצריך), מבחינת ההחזקה ומנח הגוף - לזה התכוונת? זה ספציפית טוב יותר מהסרטון הראשון שהעליתי?