הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Front squat - טכניקה

• פותח/ת השרשור JustE
  • פורסם בתאריך

JustE

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
25
18
7
התחלתי השבוע לעבוד בפעם הראשונה על ה front squat. מצאתי שה front squat נוח לי יותר מהסקוואט הרגיל מבחינת הגב והברך שאיתה יש לי בעיות ואני רוצה לחזק, כך שאשמח לעזרה/הכוונה/טיפים קצת עם הטכניקה.

✌️

את לא מחזיקה את הבטן טוב, שימי לב שאת מתחילה את התנועה עם שליחה רק של התחת החוצה, ובסוף הוא חוזר פנימה, ולפעמים אפילו יותר מדי
את צריכה להשאיר את הטורסו כמקשה אחת
בסקוואט רגיל זה אומר להישען יותר קדימה, אבל בפרונט זה אומר לשלוח את הברכיים יותר קדימה ולצדדים
חשבת להשתמש בנעליים עם הגבהה? לדעתי הן יעזרו לך מאוד

• פותח/ת השרשור
את לא מחזיקה את הבטן טוב, שימי לב שאת מתחילה את התנועה עם שליחה רק של התחת החוצה, ובסוף הוא חוזר פנימה, ולפעמים אפילו יותר מדי
את צריכה להשאיר את הטורסו כמקשה אחת
בסקוואט רגיל זה אומר להישען יותר קדימה, אבל בפרונט זה אומר לשלוח את הברכיים יותר קדימה ולצדדים
חשבת להשתמש בנעליים עם הגבהה? לדעתי הן יעזרו לך מאוד

תודה על התגובה אני אנסה ליישם את ההערות. לגבי הנעליים - יש לי מדרסים שכרגע בתיקון.. מאמינה שאיתם ילך לי טוב יותר.

תודה על התגובה אני אנסה ליישם את ההערות. לגבי הנעליים - יש לי מדרסים שכרגע בתיקון.. מאמינה שאיתם ילך לי טוב יותר.
מדרסים זה טוב, אבל שימי לב שהם לא רכים
אבל בכל מקרה הגבהה זה טוב בלי קשר
לי למשל יש מדרסים, אבל באימון עובד בלי, גם כי הם רכים מדי, וגם בגלל שרוב הנעליים האולימפיות נותנות תמיכה מספיק טובה לרגל

• פותח/ת השרשור
מדרסים זה טוב, אבל שימי לב שהם לא רכים
אבל בכל מקרה הגבהה זה טוב בלי קשר
לי למשל יש מדרסים, אבל באימון עובד בלי, גם כי הם רכים מדי, וגם בגלל שרוב הנעליים האולימפיות נותנות תמיכה מספיק טובה לרגל

המדרסים שלי מיועדים לספורט והם קשיחים.. מה שכן לגבי נעליים אתה צודק.. צריכה לחפש נעל מתאימה.. צריכה לקרוא על העניין, יש לך במקרה המלצות?

המדרסים שלי מיועדים לספורט והם קשיחים.. מה שכן לגבי נעליים אתה צודק.. צריכה לחפש נעל מתאימה.. צריכה לקרוא על העניין, יש לך במקרה המלצות?
אני משתמש באדידס אדיפאוור, והן מחזיקות לי את הרגל טוב עם פלטפוס
יש לך גם את הנייק רומלאוס (2 או 3, אלה 2 נעליים די שונות), ואת הריבוק לגסי
יש גם את הסאבו ועוד כל מני חברות, אבל לדעתי מי שיש לו בעיות רגליים עדיף לו ללכת על החברות הגדולות יותר, כי הן בטוח יציעו תמיכה טובה לקשת

לגבי הטכניקה - יחסית בסדר, שימי לב שאת מתחילה עם גב יחסית קעור ובתחתית הוא קמור - הגב אמור להישאר ישר כל התנועה (יכול להיות שזה אומר לוותר על כמה ס"מ של טווח תנועה).
ולגבי ההגבהה - אני אישית כשאני עושה פרונט סקוואט, אם אין לי נעליים שטוחות אני מתאמן יחף ושם משקולת של 1.25 ק"ג מתחת לעקבים זה עוזר.

התחלתי השבוע לעבוד בפעם הראשונה על ה front squat. מצאתי שה front squat נוח לי יותר מהסקוואט הרגיל מבחינת הגב והברך שאיתה יש לי בעיות ואני רוצה לחזק, כך שאשמח לעזרה/הכוונה/טיפים קצת עם הטכניקה.

✌️

כל עוד את באחיזה בילדינג הזאת זה לעולם לא יתיישב כמו שצריך, נסי להחזיק כמו משקולנים - חפשי ביו טיוב Front Rack Hold

בסרטון השני הטכניקה נראת הרבה יותר טוב, נראה שיישמת יפה את מה שאמרו לך.

ד"א ההנהלה בקאנטרי מתחילה לעשות בעיות לגבי הליפטינג במכון, נצטרך את העזרה שלך ושל חבר שלך...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני משתמש באדידס אדיפאוור, והן מחזיקות לי את הרגל טוב עם פלטפוס
יש לך גם את הנייק רומלאוס (2 או 3, אלה 2 נעליים די שונות), ואת הריבוק לגסי
יש גם את הסאבו ועוד כל מני חברות, אבל לדעתי מי שיש לו בעיות רגליים עדיף לו ללכת על החברות הגדולות יותר, כי הן בטוח יציעו תמיכה טובה לקשת

לגבי הנעליים אני אבדוק.. גיליתי אתמול שהייתה בעיה במדרסים וזה כנראה מה שהקשה עליי עד כה, מקווה שאחרי התיקון זה יסתדר.. בכל מקרה תודה, רציתי כבר כמה זמן לברר נעליים שיתאימו.

לגבי הטכניקה - יחסית בסדר, שימי לב שאת מתחילה עם גב יחסית קעור ובתחתית הוא קמור - הגב אמור להישאר ישר כל התנועה (יכול להיות שזה אומר לוותר על כמה ס"מ של טווח תנועה).
ולגבי ההגבהה - אני אישית כשאני עושה פרונט סקוואט, אם אין לי נעליים שטוחות אני מתאמן יחף ושם משקולת של 1.25 ק"ג מתחת לעקבים זה עוזר.
הסתכלתי על לא מעט סרטונים של פרונט סקוואט וכמעט בכולם בסוף התנועה יש סיבוב אגן קל לפנים.. לזה התכוונת לא?

כל עוד את באחיזה בילדינג הזאת זה לעולם לא יתיישב כמו שצריך, נסי להחזיק כמו משקולנים - חפשי ביו טיוב Front Rack Hold

ניסיתי היום אשמח אם תסתכל במה שהעליתי עכשיו:37mv:

בסרטון השני הטכניקה נראת הרבה יותר טוב, נראה שיישמת יפה את מה שאמרו לך.

ד"א ההנהלה בקאנטרי מתחילה לעשות בעיות לגבי הליפטינג במכון, נצטרך את העזרה שלך ושל חבר שלך...

היייי תודה תודה!
ואתה יודע שנעזור בכיף אם נוכל, רק תגיד במה:victory:

מהאימון היום

דווקא נראה לי שהקודם היה אפילו יותר טוב, את לא ממש שולטת על הירידה, וכל חזרה היא שונה לחלוטין מהשניה, משהו שהיה לך קצת יותר קודם
בנוסף, שימי לב למסלול המוט: את יורדת, המוט גולש קדימה יותר, ואז משם את מנסה להעלות אותו ישר למעלה, כלומר יש פה מנוף נוסף מיותר
ועדיין, האגן זז הרבה מאוד ביחס לבית החזה, הסירטון הזה ממחיש טוב מאוד מה הבעיה עם זה:

את בסדר פשוט תחזיקי כמו משקולנים ותחשבי שכל שאת יורדת ככה את רוצה להלחם על המרפקים שלא יקרסו, זה ישאיר לך את כל הטורסו והחזה במתיחה ולא "תשברי" או "תקרסי" קדימה ותתעגלי.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
את בסדר פשוט תחזיקי כמו משקולנים ותחשבי שכל שאת יורדת ככה את רוצה להלחם על המרפקים שלא יקרסו, זה ישאיר לך את כל הטורסו והחזה במתיחה ולא "תשברי" או "תקרסי" קדימה ותתעגלי.
בהצלחה
תודה:)

עכשיו את חותכת עומק במקום לסיים את התנועה 😃

היה לי אתמול קושי בלרדת נמוך יותר כך שזה היה הסף שלי (כאב לי ולכן לא יכולתי להמשיך את התנועה כמו שצריך), מבחינת ההחזקה ומנח הגוף - לזה התכוונת? זה ספציפית טוב יותר מהסרטון הראשון שהעליתי?

תודה:)

היה לי אתמול קושי בלרדת נמוך יותר כך שזה היה הסף שלי (כאב לי ולכן לא יכולתי להמשיך את התנועה כמו שצריך), מבחינת ההחזקה ומנח הגוף - לזה התכוונת? זה ספציפית טוב יותר מהסרטון הראשון שהעליתי?
שניהם לא מספיק טובים עדיין, שימי קצת משקל, תגידי מרפקים גבוה ואל לפחד לסיים את הירידה למטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית