הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מורידים אחוזי שומן

הראל אסף

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
דיברתי עם חברים שלי והבנתי שכדי שיראו את השרירים אני צריך להוריד את אחוזי השומן בגוף שלי שעומדים על 16אחוז באומדן.
רציתי לדעת איך אני עושה את זה מהבית ובלי חדר כושר ובכוונתי לאימונים נגישים בבית... תודה

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

בתור התחלה אתה צריך שיהיו שרירים לראות מלכתחילה, אז סתם להוריד שומן בלי להעלות קודם שריר יהיה חסר תועלת ויראה רע מאוד
דבר נוסף, עם אימונים מהבית, במיוחד אם אין לך משקולות יהיה קשה מאוד, למה לא להירשם למכון כושר?

• פותח/ת השרשור
הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

בתור התחלה אתה צריך שיהיו שרירים לראות מלכתחילה, אז סתם להוריד שומן בלי להעלות קודם שריר יהיה חסר תועלת ויראה רע מאוד
דבר נוסף, עם אימונים מהבית, במיוחד אם אין לך משקולות יהיה קשה מאוד, למה לא להירשם למכון כושר?
אני מעדיף משהו נגיש בבית בגלל שאני מאמין שאם אלך לחדר כושר אני אתאמן בו פחות מאשר בבית , אני רוצה משהו שאם אני צריך לעשות ספורט בזה הרגע אז אני אתחיל בזה הרגע , מכון אני מאמין שכשאהיה יותר גדול מעכשיו אלך .. יש לי מסת שריר בגוף אבל בגלל השומן לא ניתן לראות אותו .. יש איזשהו רעיון איך להוריד את אחוזי השומן אולי? חבר שלי אמר לי לקפוץ בחבל זה טוב

אני מעדיף משהו נגיש בבית בגלל שאני מאמין שאם אלך לחדר כושר אני אתאמן בו פחות מאשר בבית , אני רוצה משהו שאם אני צריך לעשות ספורט בזה הרגע אז אני אתחיל בזה הרגע , מכון אני מאמין שכשאהיה יותר גדול מעכשיו אלך .. יש לי מסת שריר בגוף אבל בגלל השומן לא ניתן לראות אותו .. יש איזשהו רעיון איך להוריד את אחוזי השומן אולי? חבר שלי אמר לי לקפוץ בחבל זה טוב
הגיל שלך זה אחלה גיל לחדר כושר, להתחיל מעכשיו
הבעיה עם הבית, זה שבגלל שאין לך כלום אתה מאוד מאוד מוגבל לגבי מה אתה יכול לעשות, ועוד יותר באיך להתקדם, כנראה הרבה לא תוציא מזה
אם לא התאמנת אף פעם אז אני מאוד בספק אם יש לך מסת שריר, אלא יותר כמו מעט שומן, וגנטיקה לא רעה, אבל מסת שריר אמיתית כנראה שלא

בלי להעליב, אבל אם אתה נראה כמו בתמונה שלך, אין לך שום מסת שריר. בבית אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה ולהוסיף ילקוט עם משקל כאשר אתה עושה אותן. לעשות כיפוף מרפק עם הילקוט ולשים בו דברים, לקחת כיסא ולעשות פשיטת מרפקים, לקנות מוט מתח ולבצע גם את זה וללבוש ילקוט עם משקל בתוכו וכך הלאה.

ולהוריד אחוזי שומן/חיטוב/דפינציה לשריר אלה מילים יפות לדיאטה. אם אתה רוצה להוריד אחוזי שומן אתה צריך לעשות דיאטה

• פותח/ת השרשור
אבל שאלה כללית , אילו דרכים יכולות לעזור להוריד את אחוזי השומן? (אילו אימונים )

אבל שאלה כללית , אילו דרכים יכולות לעזור להוריד את אחוזי השומן? (אילו אימונים )
בשביל להוריד אחוזי שומן אתה צריך לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף שלך שורף (גרעון קלורי). אימונים אירוביים גורמים לגוף להוציא יותר קלוריות וכך עוזרים לך להיות בגרעון. אימוני התנגדות מבצעים בשביל לשמור על מסת השריר הקיימת ובמקרים מסויימים להגדיל אותה, כלומר אין אימונים שמורידים אחוזי שומן. הבעיה שכמו שאמרו לך, בבית הלי ציוד זה בעיה להגיע לתוצאות משמעותיות מבחינת מסת שריר.

Back
למעלה תחתית