עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף משהו נגיש בבית בגלל שאני מאמין שאם אלך לחדר כושר אני אתאמן בו פחות מאשר בבית , אני רוצה משהו שאם אני צריך לעשות ספורט בזה הרגע אז אני אתחיל בזה הרגע , מכון אני מאמין שכשאהיה יותר גדול מעכשיו אלך .. יש לי מסת שריר בגוף אבל בגלל השומן לא ניתן לראות אותו .. יש איזשהו רעיון איך להוריד את אחוזי השומן אולי? חבר שלי אמר לי לקפוץ בחבל זה טובהועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים
בתור התחלה אתה צריך שיהיו שרירים לראות מלכתחילה, אז סתם להוריד שומן בלי להעלות קודם שריר יהיה חסר תועלת ויראה רע מאוד
דבר נוסף, עם אימונים מהבית, במיוחד אם אין לך משקולות יהיה קשה מאוד, למה לא להירשם למכון כושר?
הגיל שלך זה אחלה גיל לחדר כושר, להתחיל מעכשיואני מעדיף משהו נגיש בבית בגלל שאני מאמין שאם אלך לחדר כושר אני אתאמן בו פחות מאשר בבית , אני רוצה משהו שאם אני צריך לעשות ספורט בזה הרגע אז אני אתחיל בזה הרגע , מכון אני מאמין שכשאהיה יותר גדול מעכשיו אלך .. יש לי מסת שריר בגוף אבל בגלל השומן לא ניתן לראות אותו .. יש איזשהו רעיון איך להוריד את אחוזי השומן אולי? חבר שלי אמר לי לקפוץ בחבל זה טוב
אני מעדיף משהו נגיש בבית בגלל שאני מאמין שאם אלך לחדר כושר אני אתאמן בו פחות מאשר בבית , אני רוצה משהו שאם אני צריך לעשות ספורט בזה הרגע אז אני אתחיל בזה הרגע , מכון אני מאמין שכשאהיה יותר גדול מעכשיו אלך .. יש לי מסת שריר בגוף אבל בגלל השומן לא ניתן לראות אותו .. יש איזשהו רעיון איך להוריד את אחוזי השומן אולי? חבר שלי אמר לי לקפוץ בחבל זה טוב
בשביל להוריד אחוזי שומן אתה צריך לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף שלך שורף (גרעון קלורי). אימונים אירוביים גורמים לגוף להוציא יותר קלוריות וכך עוזרים לך להיות בגרעון. אימוני התנגדות מבצעים בשביל לשמור על מסת השריר הקיימת ובמקרים מסויימים להגדיל אותה, כלומר אין אימונים שמורידים אחוזי שומן. הבעיה שכמו שאמרו לך, בבית הלי ציוד זה בעיה להגיע לתוצאות משמעותיות מבחינת מסת שריר.אבל שאלה כללית , אילו דרכים יכולות לעזור להוריד את אחוזי השומן? (אילו אימונים )