הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS עם האנג קלין במקום פוואר קלין

מחפש אימון לטווח תנועה.
מהו אימון יוגה ? את האמת שאני לא ממש בטוח ואשמח אם תסביר לי, חשבתי טווח תנועה ואימון להירגע בו מנטלית.
אימונים לטווח תנועה יש לך מיליון, פשוט תיכנס ליוטיוב ותבחר אחד שאתה אוהב ונראה לך מעניין
ואימון יוגה זה סשן יוגה, תקרא לזה איך שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אימונים לטווח תנועה יש לך מיליון, פשוט תיכנס ליוטיוב ותבחר אחד שאתה אוהב ונראה לך מעניין
ואימון יוגה זה סשן יוגה, תקרא לזה איך שאתה רוצה

כן אבל מה המטרה של יוגה ? גם הרחבת טווח התנועה לא ?

אשמח לשמוע על עוד, אולי זה יתאים לי יותר מאימון גמישות.
יש מלא סוגים של יוגה, ואני יודע שיש כאלה שמתמקדים יותר בגמישות, ויש כאלה שמתמקדים יותר בפן הרוחני, אני אישית אבל לא יודע להגיד לך איזה סוג יותר עדיף לך
@iamnewatthegym לך היה איזה משהו שעזר לך, לא?

• פותח/ת השרשור
כמו כל ישראלי מצוי, אם תשלם אתה תתמיד אם לא אתה תעשה פעם ב ולא תתקדם לשום מקום

אני לא כל ישראלי מצוי, אצלי זה קשור לרמת התשוקה והרצון, גם אם אני אשלם ולא ארצה את זה אני לא אעשה עם זה כלום, לעומת זאת אם לא אשלם וארצה, אני אעשה עם זה. אם אשלם וארצה גם, אבל זה משהו אחר.
בקיצור, אני לא מסכים איתך, ואתה יכול להתעקש, אבל אני עדיין לא אסכים איתך, כי אתה לא מכיר אותי. ואני לא יודע עוד עד כמה אני רוצה את זה.

אני לא כל ישראלי מצוי, אצלי זה קשור לרמת התשוקה והרצון, גם אם אני אשלם ולא ארצה את זה אני לא אעשה עם זה כלום, לעומת זאת אם לא אשלם וארצה, אני אעשה עם זה. אם אשלם וארצה גם, אבל זה משהו אחר.
בקיצור, אני לא מסכים איתך, ואתה יכול להתעקש, אבל אני עדיין לא אסכים איתך, כי אתה לא מכיר אותי. ואני לא יודע עוד עד כמה אני רוצה את זה.

אתה משלם 14 דולר חודשית ויכול לבטל, אם לא תעלה ולא תרצה סהכ תפסיד 14 דולר. הא גם יש נראה לי שבוע נסיון אז את יכול לנסות חינם ולראות אם זה מתאים לך.
אני לא מתעקש, אתה רוצה לשפר טווחי תנועה זאת הדרך (היעודית) לעשות את זה.

יוגה שלעצמה לא תעשה יותר מידיי עדיף לך לבזבז את הזמן על משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
אתה משלם 14 דולר חודשית ויכול לבטל, אם לא תעלה ולא תרצה סהכ תפסיד 14 דולר. הא גם יש נראה לי שבוע נסיון אז את יכול לנסות חינם ולראות אם זה מתאים לך.
אני לא מתעקש, אתה רוצה לשפר טווחי תנועה זאת הדרך (היעודית) לעשות את זה.

יוגה שלעצמה לא תעשה יותר מידיי עדיף לך לבזבז את הזמן על משהו אחר.

שמע אני מאמין שאתה צודק, אבל אני לא רוצה לשלם, גם אין לי כרטיס אשראי אז זה קצת סיפור.
אני אחליט איך אני אתחיל לעבוד, יש בן אדם שיסביר לי.

בקיצור, תודה לעוזרים.

פעם באולימפיאדה לא היו באמפרים, וכדי להצליח את ההרמה היית צריך להוריד את המשקל לרצפה בלי לזרוק, אז I call bullshit
אני לא יודע כמה נסיון יש לך בזה אבל לפעמים אני מנסה להוריד משקלים שלא קרובים לרמ1 ועדיין סובל משפשופים ושטפיי דם. זה בטח לא סוף העולם אבל זה לא נעים בכלל

אני לא יודע כמה נסיון יש לך בזה אבל לפעמים אני מנסה להוריד משקלים שלא קרובים לרמ1 ועדיין סובל משפשופים ושטפיי דם. זה בטח לא סוף העולם אבל זה לא נעים בכלל
יש ניסיון, אף פעם לא הגעתי למצב שאני בכלל מתקרב למשהו שעלול לשפשף ולחתוך אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית