הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחושת שובע

edenn8787

משתמש מתחיל
31
12
נק' מוניטין:
15
31
12
יצאתי מגדר התת משקל ,
יש עוד לעלות.. ועדין מרגיש שהקיבה לא התרחבה, עדין אני אוכלת בכוח כי צריכה להגיע לכמות מסוימת של קלוריות (וכשאוכלים בכוח זה ארוחות שיכולות להימשך שעתים פלוס,מעצבן)
אני מסוגלת להעביר את היום רק עם 2 קורסונים וקפה ולא להרגיש רעב
מה אפשר לעשות במצב כזה?כדי שהתהליך יהיה יותר קל ולא כי חייב?

דבר ראשון, כל הכבוד על המאמץ!
בכל מקרה, יש כמה יתרונות, רובם זמניים אבל יעשו את העבודה
בתור התחלה, תנסי לעשות אימונים בסיגנון באדיבילדינג, כלומר הרבה חזרות כל סט, זה יגרום לך לתחושת רעב מוגברת
בנוסף, תנסי ללכת על קלוריות נוזליות, כמו גיינרים למיניהם חלב או כל דבר שמגיע בנוזל ומכיל הרבה קלוריות
את גם יכולה להרשות לעצמך לאכול קצת יותר זבל, כלומר מאכלים דחוסים בקלוריות זמינות (מתוקים למיניהם), או מאכלים קצת יותר טובים כמו תפוחי אדמה או בטטות
אגוזים גם יכולים לעזור מאוד, כי הם מלאים בקלוריות וקלים מאוד למאכל

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, כל הכבוד על המאמץ!
בכל מקרה, יש כמה יתרונות, רובם זמניים אבל יעשו את העבודה
בתור התחלה, תנסי לעשות אימונים בסיגנון באדיבילדינג, כלומר הרבה חזרות כל סט, זה יגרום לך לתחושת רעב מוגברת
בנוסף, תנסי ללכת על קלוריות נוזליות, כמו גיינרים למיניהם חלב או כל דבר שמגיע בנוזל ומכיל הרבה קלוריות
את גם יכולה להרשות לעצמך לאכול קצת יותר זבל, כלומר מאכלים דחוסים בקלוריות זמינות (מתוקים למיניהם), או מאכלים קצת יותר טובים כמו תפוחי אדמה או בטטות
אגוזים גם יכולים לעזור מאוד, כי הם מלאים בקלוריות וקלים מאוד למאכל

כן האמת שרוב התפריט שלי בגלל זה בנוי על מאכלים קלים שיש בהם ערך קלורי גבוה.
הקושי זה בארוחות צהריים,פחמימות וכל זה
וזה מוזר שזה עדין ככה ההרגשה התמידית של השובע כי שיניתי ב180 תהרגלי אכילה ואני כבר תקופה ככה

כן האמת שרוב התפריט שלי בגלל זה בנוי על מאכלים קלים שיש בהם ערך קלורי גבוה.
הקושי זה בארוחות צהריים,פחמימות וכל זה
וזה מוזר שזה עדין ככה ההרגשה התמידית של השובע כי שיניתי ב180 תהרגלי אכילה ואני כבר תקופה ככה
כמה זמן את כבר בתקופת הסתגלות? ואחרי כמה זמן של הרגלי אכילה רעים?

מעבר למה שהומלץ לך, ואני מסכים, תנסי לברר רפואית מדוע יש לך חוסר תיאבון. הדבר עלול להפוך לכרוני. אם יש צורך, בקשי הפניה לגסטרולוג. אולי הבעיה היא לאו דווקא מנטאלית, אלא פיזית - בעיה ספציפית, ולא ידועה כרגע, במערכת העיכול

• פותח/ת השרשור
מעבר למה שהומלץ לך, ואני מסכים, תנסי לברר רפואית מדוע יש לך חוסר תיאבון. הדבר עלול להפוך לכרוני. אם יש צורך, בקשי הפניה לגסטרולוג. אולי הבעיה היא לאו דווקא מנטאלית, אלא פיזית - בעיה ספציפית, ולא ידועה כרגע, במערכת העיכול

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית