עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי יש לו זמן להתאמן עם כל הארוחות האלו?
הייתי בטוח שהוא אוכל הרבה יותר ג'אנק, התזונה שלו יחסית נקייה לכמויות שהוא אוכל.
הפיצה הייתה חריגה, וכל השאר יחסית חסר משמעות לכמויות שהוא אוכל.פיצה, רטבים, קורנפלקס עתיר סוכר
ממש לא נחשב תזונה נקייה
יש לרשום אזהרה -
לא לנסות בבית
בגדול לא, אבל ספורטאים ברמה שלו לא חושבים על אריכות ימים ובריאות כללית, הם יעשו מה שהם צריכים כדי לנצחיש כאן איזה משהו שאני חייב להבין , תמיד כששחיפים ומאמנים למינהם היו אומרים לי שאני אוכל הרבה מאוד חלבון וזה פוגע בכליות , הייתי אומר להם שיסתמו את הפה ושרק כמויות של 400-500 גרם חלבון באופן יומיומי יפגעו בכליות , שאת זה לא המצאתי , קראתי את זה (די בטוח שבפורטל קילוגרם)
בריאן אוכל כאן לפחות 700 גרם חלבון ... אני באמת שואל , זו לא כמות שיכולה באמת לפגוע בכליות ??
אל תשכח שהוא שוקל פי 3 מגבר ממוצע(לא שמן)...יש כאן איזה משהו שאני חייב להבין , תמיד כששחיפים ומאמנים למינהם היו אומרים לי שאני אוכל הרבה מאוד חלבון וזה פוגע בכליות , הייתי אומר להם שיסתמו את הפה ושרק כמויות של 400-500 גרם חלבון באופן יומיומי יפגעו בכליות , שאת זה לא המצאתי , קראתי את זה (די בטוח שבפורטל קילוגרם)
בריאן אוכל כאן לפחות 700 גרם חלבון ... אני באמת שואל , זו לא כמות שיכולה באמת לפגוע בכליות ??