הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הולך מחר לקנות ציוד הביתה - זו תהיה טעות?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך
לא מראה לי.
ספה, כלוב, מתקן לצלחות , מתח/מקבילים, שטח לדאמבלים ומקום להסתובב. זה יהיה בערך 30 מ״ר
למטה
הכל תלוי מה אתה עושה שם, בגודל כ"כ קטן יש לך כלוב בתוך מחסן, עם 30 מטר יש לך כבר man cave קטנה וכיפית

יום אחד כשאוכל לקנות בית קרקע(אופקים? רמת הגולן?) אבנה כזה דבר
מספיק לכלוב ומוט
על הכלוב יש מקום לפלטות ויש ידיות למתח ותוספת למקבילים

ומי צריך דאמבלים? 🙄

למטה

מספיק לכלוב ומוט
על הכלוב יש מקום לפלטות ויש ידיות למתח ותוספת למקבילים

ומי צריך דאמבלים? 🙄
כל אחד והסטיות שלו, יש כאלו שאוהבים להתאמן כשקירות סוגרים עליהם. שתי מטר של מוט על שתי מטר של ספה וקיבלת ארבע מטר מרובע. אחלה חור להתאמן בו.
תהנה

דיון מעולה.
כמי שמתאמן בקומה שלישית, המשקל (עומס סטטי) של המשקלים על הרצפה הוא לא בעיה - הנפילות (אימפקט) הן הבעיה, והן קורות, ובסופו של דבר בלטות נשברות, גם עם במפרים.

• פותח/ת השרשור
חברים ירדתי מהעסק.. לעשות את הסלון שלי חדר כושר זה לא ריאלי (איך בכלל חשבתי על זה) וחדר פנוי בדירה אין לי,..

האופציה של המקלט לא באה בחשבון כי מלבד זה שהוועד התימני מאוד נוקשה, המקלט אצלנו לא מאוורר וחנוק והרצפה
שם חולית ולא ישרה.

בעניין המחסן אני גם מוותר על הרעיון. הדלת של המחסן מאוד קטנה, להוציא ולהכניס 3-4 פעמים בשבוע הלוך-חזור את
הציוד זה סתם עול, סתם מעצבן, סתם להתאמן מול הלובי ששכנים יוצאים ונכנסים ובשלב הראשון כמו שאני מכיר אותם
יתחילו לבלבל את המוח.

שורה תחתונה, פחות תועלות ויותר כאבי ראש ועצבים.
אשתדל ללכת למכון בשעות שאין הרבה אנשים, כי לצערי אנשים אוהבים לבוא כדי לבלבל את המוח ולעשות צחוקים
מאשר להתאמן ולתת לאחרים להתרכז באימון שלהם.

מצד שני, גם האקווריום שלי שוקל עם ה400 ליטר בתוכו אני מאמין הרבה יותר מ200 קילו והוא יושב על נקודה של 1.40
על 50. ושום דבר לא קרה לרצפה ;)

אקוואריום בדירה שכורה עם 400 ליטר? באמת!?

אני חוזר: 400 ליטר מים "200 קילו"? WTF!!!!?

@coldfire

אקוואריום בדירה שכורה עם 400 ליטר? באמת!?

אני חוזר: 400 ליטר מים "200 קילו"? WTF!!!!?

@coldfire
אלכס הושעה נראלי שנעדרת מהפורום לתקופה...
400 ליטר מים זה 400 קג למיטב ידיעתי

אה ואם כבר העלאת את הנושא לדיון שוב אז דיברתי עם אותו מהנדס שאמר לי את מה שאמר הוא גם אומר שבניין מגורים יכול לשאת 200-250 קג דדליפט
אז מתנצל על ההטעיה

חברים ירדתי מהעסק.. לעשות את הסלון שלי חדר כושר זה לא ריאלי (איך בכלל חשבתי על זה) וחדר פנוי בדירה אין לי,..

האופציה של המקלט לא באה בחשבון כי מלבד זה שהוועד התימני מאוד נוקשה, המקלט אצלנו לא מאוורר וחנוק והרצפה
שם חולית ולא ישרה.

בעניין המחסן אני גם מוותר על הרעיון. הדלת של המחסן מאוד קטנה, להוציא ולהכניס 3-4 פעמים בשבוע הלוך-חזור את
הציוד זה סתם עול, סתם מעצבן, סתם להתאמן מול הלובי ששכנים יוצאים ונכנסים ובשלב הראשון כמו שאני מכיר אותם
יתחילו לבלבל את המוח.

שורה תחתונה, פחות תועלות ויותר כאבי ראש ועצבים.
אשתדל ללכת למכון בשעות שאין הרבה אנשים, כי לצערי אנשים אוהבים לבוא כדי לבלבל את המוח ולעשות צחוקים
מאשר להתאמן ולתת לאחרים להתרכז באימון שלהם.
לא מבין מה הבעיה בלדבר עם אנשים במהלך האימון. אולי תנסה לעבוד כשכל מה שאתה עושה במכון זה סקוואט/פרס/דדליפט ואולי איזה מבודד-2 באימון ואתה תראה שיש זמן פנוי לדבר עם אנשים (בסדר, לא צריך לדון בפיזיקה קוונטית)

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה הבעיה בלדבר עם אנשים במהלך האימון. אולי תנסה לעבוד כשכל מה שאתה עושה במכון זה סקוואט/פרס/דדליפט ואולי איזה מבודד-2 באימון ואתה תראה שיש זמן פנוי לדבר עם אנשים (בסדר, לא צריך לדון בפיזיקה קוונטית)
לא אמרתי שיש בעיה בלדבר, אבל כשעושים יותר מדי שכונה וצחוקים וצעקות אז כן, זה מפריע.

לא אמרתי שיש בעיה בלדבר, אבל כשעושים יותר מדי שכונה וצחוקים וצעקות אז כן, זה מפריע.
בשביל זה יש אוזניות שעוזרות לנתק את עצמך מהסביבה, לי לפחות. או זה או שאני אנטיפט ולכן זה קל לי, לא סגור

הכל תלוי מה אתה עושה שם, בגודל כ"כ קטן יש לך כלוב בתוך מחסן, עם 30 מטר יש לך כבר man cave קטנה וכיפית

יום אחד כשאוכל לקנות בית קרקע(אופקים? רמת הגולן?) אבנה כזה דבר

Boom

קבצים מצורפים

• IMG_20170427_203030.jpg
    IMG_20170427_203030.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 196
  • IMG_20170427_203144.jpg
    IMG_20170427_203144.jpg
    KB 110.1 · צפיות: 184
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית