נק' מוניטין:
2,909
- 791
- 570
*שמתי לב לזה ששורש כף היד עקום, פשוט הפסקתי להשתמש ברצועות אז שכחתי מזה לגמרי...
אשמח לשמוע הערות על הטכניקה וכו'.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר רגיל לעצירה הזאת.מפחיד לחשוב כמה היית לוחץ בלי העצירה הזאת בתחתית
אפילו לא קרוב לזה, יום אחד עוד אהיה 🙄הבן 15 הכי חזק שיש
בחימום ניסיתי ללא העצירה והלך די טוב, פשוט לא היה לי אומץ לנסות את זה במשקל כבד עדיין...מעולה זיו!
באמת כדאי אולי לנסות בלי עצירה למטה (ההיפך - להשתמש בבאונס למטה כמו בסקוואט) - תוכל להגדיל נפחים ומשקלים.
ולגבי הזוית של שורש כף היד - כמו שאמרת.
העצירה הזאת בתחתית עדיפה לרוב המתאמנים על עצירה למעלה.מפחיד לחשוב כמה היית לוחץ בלי העצירה הזאת בתחתית
מאיזו בחינההעצירה הזאת בתחתית עדיפה לרוב המתאמנים על עצירה למעלה.
לעצירה למעלה יש יתרון כי היא מנצלת את הבאונס, וחיסרון כי היא לא נוחה בתור מנוחה בין חזרות. לפי מה שאני מכיר היא בדרך כלל נוחה יותר בהתחלה.מאיזו בחינה
זה סובייקטיבי, אבל אם אני באופן אישי נח למעלה (כלומר מוציא ומכניס אוויר) במשקלי עבודה, אני מוצא עצמי מאבד שיווי משקל וכיווץ בבטן.מאיזו בחינה
גם אני פעם נחתי למעלה, בהתחלה לא היה לי נוח לנוח למטה, הרגלתי את עצמי בכוח , ואחרי זה הצלחתי להתקדםזה סובייקטיבי, אבל אם אני באופן אישי נח למעלה (כלומר מוציא ומכניס אוויר) במשקלי עבודה, אני מוצא עצמי מאבד שיווי משקל וכיווץ בבטן.
כנ"ל. (למרות שבחיטוב אני לא נח לא למעלה ולא למטה)גם אני פעם נחתי למעלה, בהתחלה לא היה לי נוח לנוח למטה, הרגלתי את עצמי בכוח , ואחרי זה הצלחתי להתקדם
תהרוג אותי, מידי פעם אני עובד עם עצירה למטה ומידי פעם לא ואני לא מרגיש שום הבדל. עצירה למעלה זה כבר סיפור שונה לגמרי.כנ"ל. (למרות שבחיטוב אני לא נח לא למעלה ולא למטה)
בהתחלה צריך להוריד במשקלי העבודה.. אבל 70x3 עם עצירה למטה זה כוח אחר לגמרי מ 70x3 ללא עצירה בכלל.