הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 70x3 אוברהד פרס | מ.ג 86.4 | בן 15

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
מעולה זיו!
באמת כדאי אולי לנסות בלי עצירה למטה (ההיפך - להשתמש בבאונס למטה כמו בסקוואט) - תוכל להגדיל נפחים ומשקלים.
ולגבי הזוית של שורש כף היד - כמו שאמרת.

• פותח/ת השרשור
מעולה זיו!
באמת כדאי אולי לנסות בלי עצירה למטה (ההיפך - להשתמש בבאונס למטה כמו בסקוואט) - תוכל להגדיל נפחים ומשקלים.
ולגבי הזוית של שורש כף היד - כמו שאמרת.
בחימום ניסיתי ללא העצירה והלך די טוב, פשוט לא היה לי אומץ לנסות את זה במשקל כבד עדיין...
ותודה 😃

מאיזו בחינה
לעצירה למעלה יש יתרון כי היא מנצלת את הבאונס, וחיסרון כי היא לא נוחה בתור מנוחה בין חזרות. לפי מה שאני מכיר היא בדרך כלל נוחה יותר בהתחלה.
העצירה למטה מאפשרת יותר מנוחה ונשימה בין חזרות אבל היא מחייבת אותך לא להרפות את הגוף בכלל בין החזרות, וזה דבר שלוקח זמן ללמוד ולכן הוא בא בדרך כלל בשלב מאוחר יותר.
אבל בתכל'ס כל אחד מתביית על מה שמתאים לו יותר.

זה סובייקטיבי, אבל אם אני באופן אישי נח למעלה (כלומר מוציא ומכניס אוויר) במשקלי עבודה, אני מוצא עצמי מאבד שיווי משקל וכיווץ בבטן.
גם אני פעם נחתי למעלה, בהתחלה לא היה לי נוח לנוח למטה, הרגלתי את עצמי בכוח , ואחרי זה הצלחתי להתקדם

גם אני פעם נחתי למעלה, בהתחלה לא היה לי נוח לנוח למטה, הרגלתי את עצמי בכוח , ואחרי זה הצלחתי להתקדם
כנ"ל. (למרות שבחיטוב אני לא נח לא למעלה ולא למטה)
בהתחלה צריך להוריד במשקלי העבודה.. אבל 70x3 עם עצירה למטה זה כוח אחר לגמרי מ 70x3 ללא עצירה בכלל.

כנ"ל. (למרות שבחיטוב אני לא נח לא למעלה ולא למטה)
בהתחלה צריך להוריד במשקלי העבודה.. אבל 70x3 עם עצירה למטה זה כוח אחר לגמרי מ 70x3 ללא עצירה בכלל.
תהרוג אותי, מידי פעם אני עובד עם עצירה למטה ומידי פעם לא ואני לא מרגיש שום הבדל. עצירה למעלה זה כבר סיפור שונה לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית