הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש באבקת חלבון טרופיקס

עמיח

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני משתמש באבקת חלבון טרופיקס אני עובד על חיטוב יש מישהוא שהשתמש באבקה ויכול לתת טיפים אופן שימוש מניסיון

אם זו אבקת חלבון אז אין שם שום דבר מיוחד, לעקוב אחרי ההוראות על האריזה
אבל אתה עובד עם תפריט מסודר חוץ מאבקת החלבון?

• פותח/ת השרשור
כן מתבסס על שיבולת שועל טונה ביצים קשות וכו הבאסה אני רוצה להגיע לקוביות ולא מצליח יש לציין לפני 12 שנה השתמשתי בסטרואידים והגעתי לתוצאות מרשימות אבל כרגע אני חומצות אמינו חלבון hmb וויטמינים

כן מתבסס על שיבולת שועל טונה ביצים קשות וכו הבאסה אני רוצה להגיע לקוביות ולא מצליח יש לציין לפני 12 שנה השתמשתי בסטרואידים והגעתי לתוצאות מרשימות אבל כרגע אני חומצות אמינו חלבון hmb וויטמינים
כל החומצות אמינו אקסטרה ו-HMB זה חסר פואנטה
נשמע כאילו אתה יודע בערך ממה תזונה טובה אמורה להיות מורכבת, אבל אתה לא יודע להשתמש בה נכון
אתה צריך לחשב ערכים מתאימים של כל דבר, כדי לקבל תוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
אני משתדל אבל בטוח שאני צריך להוסיף שורפי שומן וממש לא הבנתי למה hmb חסר פואנטה והאמינו של אוניברסל אקסטרה

אני משתדל אבל בטוח שאני צריך להוסיף שורפי שומן וממש לא הבנתי למה hmb חסר פואנטה והאמינו של אוניברסל אקסטרה
לפני שאתה מתחיל עם שורפי שומן, קודם כל תקפיד על תפריט מסודר
HMB לא עושה כמעט כלום וסתם יקר
אמינו זה חסר תועלת לחלוטין, כי אם יש לך תפריט מסודר אתה מקבל מספיק חומצות אמינו שאתה צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית