הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קדמית ואחורית (לינארית של ביל סטאר)

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
בעוד כמה ימים אני מתחיל את התכנית שלו,יש תרגילים ליד קדמית ואחורית שכדאי להוסיף?
בעיקרון זה בנוי לי ככה:

A אימון:

5X5 סקוואט

5X5 בנץ' פרס

5X5 בנט אובר רואו

אימון B:

4X5 סקוואט

4X5 דדליפט

4X5 מיליטרי פרס

אימון C:

4X5, 1X3, 1X8 סקוואט

4X5, 1X3, 1X8 בנץ' פרס

4X5, 1X3, 1X8 בנט אובר רואו

זה בסדר? יש משהו שכדאי להוסיף או לשנות?
עריכה: רק לפרוטוקול אני התחלתי חיטוב לפני כמה ימים..

נערך לאחרונה:
ככלל בחיטוב לא מוסיפים תרגילי עזר אלא מתמקדים בשימור המשקלים בתרגילי הבסיס ככל האפשר.בתכנית המקורית יש בנוסף back extension sit ups ומקבילים. אם תרצה תוסיף מקבילים באימון c בכדי לחזק את הלחיצות במידה ואתה מתקשה בהם. מעבר לכך עדיף שלא

• פותח/ת השרשור
ככלל בחיטוב לא מוסיפים תרגילי עזר אלא מתמקדים בשימור המשקלים בתרגילי הבסיס ככל האפשר.בתכנית המקורית יש בנוסף back extension sit ups ומקבילים. אם תרצה תוסיף מקבילים באימון c בכדי לחזק את הלחיצות במידה ואתה מתקשה בהם. מעבר לכך עדיף שלא
אוקיי תודה רבה על המענה אבל יש לי שאלה נוספת,מה עם היד הקדמית? איך אני אתקדם איתה? התרגילים הללו יעבדו עליה מספיק?

זה נורא אינדיבידואלי בין סוגים שונים ורמות שונות של מתאמנים.
בעצימות ותדירות נכונה זה לא אמור לפגוע.

• פותח/ת השרשור
זה נורא אינדיבידואלי בין סוגים שונים ורמות שונות של מתאמנים.
בעצימות ותדירות נכונה זה לא אמור לפגוע.
מה עם היד הקדמית? איך אני אתקדם איתה? התרגילים הללו יעבדו עליה מספיק?
מוכן לענות לי על זה? 😃

מה עם היד הקדמית? איך אני אתקדם איתה? התרגילים הללו יעבדו עליה מספיק?
מוכן לענות לי על זה? 😃
אתה לא תתקדם מבחינת מסת שריר בחיטוב בין כה וכה.
אני לא יודע מה המצב שלך מבחינת מסת שריר או רמתך כמתאמן אבל סביר להניח שאם אין הרבה מסה אז אין הרבה טעם להוסיף עליה עבודה מבודדת.
ובכל מקרה, 4-6 סטים שבועיים זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תתקדם מבחינת מסת שריר בחיטוב בין כה וכה.
אני לא יודע מה המצב שלך מבחינת מסת שריר או רמתך כמתאמן אבל סביר להניח שאם אין הרבה מסה אז אין הרבה טעם להוסיף עליה עבודה מבודדת.
ובכל מקרה, 4-6 סטים שבועיים זה בסדר.
למען האמת יש מסת שריר ביד קדמית,לא משהו מטורף אבל קיים בהחלט,אתה אומר להוסיף 2 סטים בסוף כל אימון ליד קדמית?

למען האמת יש מסת שריר ביד קדמית,לא משהו מטורף אבל קיים בהחלט,אתה אומר להוסיף 2 סטים בסוף כל אימון ליד קדמית?
4-6 סטים בשבוע יספיק לדעתי.
ולשמור על עצימות נמוכה, שלא יפגע בלחיצות\מתח.

• פותח/ת השרשור
Back
למעלה תחתית