הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
אז ככה מתאמן כבר כמה חודשים ואני מקווה שהצלחתי להגיע לטכניקה טובה בסקוואט:

כרגע המשקל עבודה שלי הוא 70X6 והייתי רוצה לדעת אם הטכניקה שלי מספיק טובה בשביל להתחיל לתת עבודה יותר רצינית

נערך לאחרונה:
תסובב את הוידאו ותפרסם מחדש, אנשים פשוט לא יגיבו לך אם הם צריכים לשבור את הצוואר
בכל מקרה תוריד את המבט ומעט את החזה

• פותח/ת השרשור
תסובב את הוידאו ותפרסם מחדש, אנשים פשוט לא יגיבו לך אם הם צריכים לשבור את הצוואר
בכל מקרה תוריד את המבט ומעט את החזה
הסרטון תוקן.
לגבי הטכניקה לאן המבט שלי אמור להיות מופנה בערך? בסרטון פה אני מסתכל על הרגליים במראה שממולי, ולגבי החזה כמה אני צריך להוריד אותו יותר?

הסרטון תוקן.
לגבי הטכניקה לאן המבט שלי אמור להיות מופנה בערך? בסרטון פה אני מסתכל על הרגליים במראה שממולי, ולגבי החזה כמה אני צריך להוריד אותו יותר?
אל תסתכל על המראה, זה לא מאפשר לך לחוש איפה הסקוואט שלך בידיוק
הסירטון הזה אמור לעזור לך:

• פותח/ת השרשור
אל תסתכל על המראה, זה לא מאפשר לך לחוש איפה הסקוואט שלך בידיוק
הסירטון הזה אמור לעזור לך:

אוקיי אז פרט לזה שהמבט גבוה טיפה כל שאר הדברים בסקוואט סבבה? זאת אומרת העלייה הירידה והגב?

• פותח/ת השרשור
יש שם קצת בעיות, אבל אני מאמין שהתיקונים האלה יתקנו את כל שאר הסקוואט
טוב לפי מה שהבנתי אני בסה''כ צריך לשנות קצת את העמידה שלי כדי שהחזה יהיה יותר לכיוון הרצפה ולהסתכל יותר למטה ובגדול זהו?

טוב לפי מה שהבנתי אני בסה''כ צריך לשנות קצת את העמידה שלי כדי שהחזה יהיה יותר לכיוון הרצפה ולהסתכל יותר למטה ובגדול זהו?
לא רק את העמידה, אלא בכללי את לאן החזה פונה במהלך הירידה, אבל תסתכל על הסרטון ותבין

נראה לי שהוא התכוון לעשות היי בר סקוואט
אני לא בטוח, נראה שלא, פשוט ככה המכניקה שלו נראית, אבל ככה או ככה החזה שלו מורם מדי, מה שגורם לניתוק בהעברת הכוח בין הגב העליון לתחתון

אני לא בטוח, נראה שלא, פשוט ככה המכניקה שלו נראית, אבל ככה או ככה החזה שלו מורם מדי, מה שגורם לניתוק בהעברת הכוח בין הגב העליון לתחתון

אז נראה לי שאני גם צריך לעלות טכניקה דחוף D:.

• פותח/ת השרשור
בסירטון הוא עושה היי בר. הוא לא צריך להסתכל למטה משום שזה יגרום לו לקריסת חזה.
אני מכוון להייבר, אולי הוא חשב שאני מכוון ללוב בר בגלל המיקום של המוט?
איך הטכניקה בסקוואט בגדול?

אני מכוון להייבר, אולי הוא חשב שאני מכוון ללוב בר בגלל המיקום של המוט?
איך הטכניקה בסקוואט בגדול?

המיקום של המוט בסדר גמור.
אתה יורד מהר מידי. כאשר תגיע למשקלים מכובדים יותר אתה לא תצליח לעלות חזרה. צריך לעשות ירידה מבוקרת. אני בדרך כלל סופר 2-3 שניות כל פעם שאני יורד. זה גם עובד על החלק האקצנטרי שגם יחזק אותך וגם יעזור לך לגדול.
הנעליים לא מתאימות להיי בר משום שהן שטוחות. עדיף כאלו עם עקב

נ.ב אל תחשוב שזה שאין לך "באונס" בתחתית אומר שאתה עושה משהו לא כמו שצריך. בהיי בר אין באונס ולכן העלייה יחסית יותר קשה מאשר בלואו בר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית