עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועכשיו?אי אפשר לראות את הוידאו
הסרטון תוקן.תסובב את הוידאו ותפרסם מחדש, אנשים פשוט לא יגיבו לך אם הם צריכים לשבור את הצוואר
בכל מקרה תוריד את המבט ומעט את החזה
אל תסתכל על המראה, זה לא מאפשר לך לחוש איפה הסקוואט שלך בידיוקהסרטון תוקן.
לגבי הטכניקה לאן המבט שלי אמור להיות מופנה בערך? בסרטון פה אני מסתכל על הרגליים במראה שממולי, ולגבי החזה כמה אני צריך להוריד אותו יותר?
אל תסתכל על המראה, זה לא מאפשר לך לחוש איפה הסקוואט שלך בידיוק
הסירטון הזה אמור לעזור לך:
יש שם קצת בעיות, אבל אני מאמין שהתיקונים האלה יתקנו את כל שאר הסקוואטאוקיי אז פרט לזה שהמבט גבוה טיפה כל שאר הדברים בסקוואט סבבה? זאת אומרת העלייה הירידה והגב?
טוב לפי מה שהבנתי אני בסה''כ צריך לשנות קצת את העמידה שלי כדי שהחזה יהיה יותר לכיוון הרצפה ולהסתכל יותר למטה ובגדול זהו?יש שם קצת בעיות, אבל אני מאמין שהתיקונים האלה יתקנו את כל שאר הסקוואט
לא רק את העמידה, אלא בכללי את לאן החזה פונה במהלך הירידה, אבל תסתכל על הסרטון ותביןטוב לפי מה שהבנתי אני בסה''כ צריך לשנות קצת את העמידה שלי כדי שהחזה יהיה יותר לכיוון הרצפה ולהסתכל יותר למטה ובגדול זהו?
לא רק את העמידה, אלא בכללי את לאן החזה פונה במהלך הירידה, אבל תסתכל על הסרטון ותבין
אני לא בטוח, נראה שלא, פשוט ככה המכניקה שלו נראית, אבל ככה או ככה החזה שלו מורם מדי, מה שגורם לניתוק בהעברת הכוח בין הגב העליון לתחתוןנראה לי שהוא התכוון לעשות היי בר סקוואט
אני לא בטוח, נראה שלא, פשוט ככה המכניקה שלו נראית, אבל ככה או ככה החזה שלו מורם מדי, מה שגורם לניתוק בהעברת הכוח בין הגב העליון לתחתון
אני מכוון להייבר, אולי הוא חשב שאני מכוון ללוב בר בגלל המיקום של המוט?בסירטון הוא עושה היי בר. הוא לא צריך להסתכל למטה משום שזה יגרום לו לקריסת חזה.
הוא לא צריך להסתכל למטה, אבל כן יותר למטה מזהבסירטון הוא עושה היי בר. הוא לא צריך להסתכל למטה משום שזה יגרום לו לקריסת חזה.
אני מכוון להייבר, אולי הוא חשב שאני מכוון ללוב בר בגלל המיקום של המוט?
איך הטכניקה בסקוואט בגדול?