הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת צ'יט והמצפון

צוריאל סלע

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם אני חדש פה...קצת רקע עליי.
בן 28 שגרת חיים ללא אימונים ותזונה שמורכבת בעיקר מהמבורגרים פיצות בורקסים וכו... גובה 180 משקל 95
החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולפני חודש וקצת נרשמתי לחדר כושר מתאמן 4 פעמים בשבוע שעה כח ו45 דקות אירובי. ירדתי כבר 5 קילו.
בשבועיים האחרונים התחלתי לנהל יומן אוכל. סופר פחמימות קלוריות חלבונים ושומנים. עשיתי חישובים כמה אני צריך מכל דבר....בכל אופן היום נשברתי וטחנתי פיצה הכנתי אותה בבית אומנם אבל גרפתי סביב ה1600 קלוריות ו250-300גרם פחמימה. האם זה ישבור לי את כל הירידה שירדתי השבוע ? כמה זה גרוע? והמצפון גם כן מה עושים איתו חח
תודה מראש על הקריאה ההבנה והעזרנ. שיהיה אחלה ערב 😃

לא יפגע, אולי תעלה קצת במשקל בגלל נוזלים, אבל זה משהו שיורד חזרה מהר
צ'יט אפשר פעם בשבוע - שבועיים, אין עם זה בעיה דומה, אבל כן עדיף ש"תרוייח" אותו, ושיהיה כמה שפחות זבל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי תגיד עוד שאלה קטנה אני עושה תמכונה הזאת שעושה טוייסט לגוף ועובדת כביכול על האלכסו ים אני עושה את זה במטרה להוריד תשומן מהצדדים האם זה באמת אפקטיבי לזה? כי שמעתי חלק מהדעות שאומרות שזה רק יגדיל תשומן בצדדים.

תודה רבה אחי תגיד עוד שאלה קטנה אני עושה תמכונה הזאת שעושה טוייסט לגוף ועובדת כביכול על האלכסו ים אני עושה את זה במטרה להוריד תשומן מהצדדים האם זה באמת אפקטיבי לזה? כי שמעתי חלק מהדעות שאומרות שזה רק יגדיל תשומן בצדדים.
זה לא יעלה ולא יוריד, זה סתם
כדי להוריד שומן בבטן אתה צריך להוריד שומן בכללי, השומן לא נשרף מעל החלק שאתה מאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית