הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי התחלה בתוכנית SS וגם לגבי תוספים.

• פותח/ת השרשור Bosko
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה 1.70 ושוקל 93 קילו. אתה בעודף משקל.
לומר "לפני זה בקושי אכלתי ועכשיו אני בפלוס קלורי כי הנה יצא לי 1800 קלוריות" זאת קצת שטות. לפני שהתחלת לספור קלוריות בטוח אכלת יותר ממה שאתה מודה. אין מצב שהגעת לעודף משקל מקצת קורנפלקס, פירה וכמה חתיכות שניצל.

תרצה או לא, לאכול 1850 קלוריות על 93 קילו זה גירעון קלורי. וטוב שהתחלת לשים לב לאכילה שלך כי אתה תראה שאתה תרזה עם אכילה מבוקרת ללא שום נישנושים וכולי (שבטוח אכלת לפני זה בין ארוחה לארוחה).

נ.ב סליחה אם הפוסט שלי נכתב בשפה קצת תוקפנית, זה פשוט היה על מנת להעביר נקודה

אין לי בעיה עם פוסטים תוקפניים... אני שוקל כך כבר קרוב לשנה וחצי, לפני זה אתה צודק באמת "אכלתי" אך כבר שנה וחצי שאני על המתכונת הזו ואין תזוזה במשקל.

ולכן נכון להיום התפריט החדש הוא העל הרבה יותר קלוריות ממה שאני רגיל לאכול.

קיבלתי, נתחיל בליניארית תודה.

רק שאלה, מה גורם ב ss לדרוש ממני להיות בפלוס קלורי? (בשביל הידיעה)
הצורך של הגוף להתאושש מהר מאוד, וזה בלתי אפשרי בלי הרבה מאוד חומרי תזונה

קיבלתי, נתחיל בליניארית תודה.

רק שאלה, מה גורם ב ss לדרוש ממני להיות בפלוס קלורי? (בשביל הידיעה)
לניארית תיהיה בחירה חכמה.

לשאלתך, בלניארית יש פחות נפח ואימון עצימות (C) יש רק פעם בשבוע ונפח יש פעם בשבוע (A) ובאמצע יש לך אימון התאוששות (B). ב-SS לעומת זאת, בכל אימון אתה עושה אימון עצימות לנפח 3X5 שזה קשה יותר ובתזונה דלת קלוריות אתה לא תשרוד והכי חשוב לא תיהיה התקדמות לא בתוכנית ולא במשקלים.

אחת התגובות שהכי נפוצות למי שנתקע ב-SS - "לא אכלת מספיק". זה בעצם אומר הכל על התוכנית.

Back
למעלה תחתית