גובה: 175
משקל: 66 ק"ג
משקלי עבודה: (לעולם לא השתמשתי בחגורה אם זה חשוב)
-סקוואט: 87.5 ק"ג ל3x5 (הכי חלש בפער, הרגליים שלי תמיד היו חלשות)
-בנץ': 75 ק"ג ל3x5
-פרס: 55 ק"ג ל3x5
-דדליפט: 115 ק"ג ל1x5
עד עכשיו עבדתי בתוכנית FBW שמחולקת לשניים (סוג של SS עם קצת תרגילי עזר), ונמאס לי, לא כיף לי לעשות סקוואט כל כך עצים עם זמן מנוחה גבוה, זה תמיד מרגיש לי הימור אם אני אצליח להעלות משקל או לא, ובכללי אני מרגיש שחסר נפח ולכן חשבתי לעבור לתוכנית פיצול. החלטתי לעבור לתוכנית שתכלול את כל המורכבים ואשמח להתייחסות.
A
רגליים:
סקוואט 3x6
לג פרס 3x10
עלייה עם התאומים בסמית' משין 2x12
חזה:
בנץ' פרס 3x8
מקבילים עם משקל 3x8
פרפר עם משקולות יד 3x10
יד קדמית:
כפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים 3x10
כפיפות מרפקים בישיבה עם מוט דאבליו 3x8
בטן:
פלאנק למשך דקה 2x
כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל 3x10
B:
כתפיים:
פרס 3x6
הנפת דאמבלים לצדדים 3x10
גב:
מתח עם משקל 3x8
בנט אובר 3x10
דדליפט 1x6
יד אחורית:
לחיצה צרפתית עם דאמבלים 3x10
פשיטת מרפקים למטה עם השתי חבלים האלה שמפרידים 3x10 (חחח אין לי מושג איך קוראים לזה)
יש לציין שכרגע אני במאזן נייטרלי, אני על אחוז שומן נמוך יחסית ואין לי סיבה לעשות חיטוב, ובגלל שהגיע הקיץ אני לא מוכן לעשות מסה (אולי להיות בפלוס קלורי של 100-200 גג). המטרה היא כמובן פיתוח גוף, עד כמה שאפשר עם המאזן הזה.
1.לגבי זמני מנוחה אני מתכוון לנוח דקה אחת בכל התרגילים למעט סקוואט, בנץ' ופרס שבהם אני חושב לנוח בין דקה וחצי לשתיים.
2.אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הנפח. הפרופורציה בין כל השרירים והאם התוכנית עצמה בסדר.
3.במידה ויוצא שאני מבצע את אימון B יום לאחר אימון A, מה לעשות עם הפרס? הרי יום לפני זה עשיתי בנץ', זה בסדר?
4.האם אפשר/רצוי להעלות את מספר החזרות בסקוואט? עד עכשיו עשיתי 3x5 עם זמני מנוחה של 3 דקות ומעלה וזה פשוט מוציא לי את החשק מכל האימון, זה תמיד הימור שמלווה בפחד האם אני אצליח הפעם או לא.
@White Walker @itayzl @.eliko b.e @Yefim Rubin @kotzer @Daniel Barack @
תודה ענקית מראש
גובה: 175
משקל: 66 ק"ג
משקלי עבודה: (לעולם לא השתמשתי בחגורה אם זה חשוב)
-סקוואט: 87.5 ק"ג ל3x5 (הכי חלש בפער, הרגליים שלי תמיד היו חלשות)
-בנץ': 75 ק"ג ל3x5
-פרס: 55 ק"ג ל3x5
-דדליפט: 115 ק"ג ל1x5
עד עכשיו עבדתי בתוכנית FBW שמחולקת לשניים (סוג של SS עם קצת תרגילי עזר), ונמאס לי, לא כיף לי לעשות סקוואט כל כך עצים עם זמן מנוחה גבוה, זה תמיד מרגיש לי הימור אם אני אצליח להעלות משקל או לא, ובכללי אני מרגיש שחסר נפח ולכן חשבתי לעבור לתוכנית פיצול. החלטתי לעבור לתוכנית שתכלול את כל המורכבים ואשמח להתייחסות.
A
רגליים:
סקוואט 3x6
לג פרס 3x10
עלייה עם התאומים בסמית' משין 2x12
חזה:
בנץ' פרס 3x8
מקבילים עם משקל 3x8
פרפר עם משקולות יד 3x10
יד קדמית:
כפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים 3x10
כפיפות מרפקים בישיבה עם מוט דאבליו 3x8
בטן:
פלאנק למשך דקה 2x
כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל 3x10
B:
כתפיים:
פרס 3x6
הנפת דאמבלים לצדדים 3x10
גב:
מתח עם משקל 3x8
בנט אובר 3x10
דדליפט 1x6
יד אחורית:
לחיצה צרפתית עם דאמבלים 3x10
פשיטת מרפקים למטה עם השתי חבלים האלה שמפרידים 3x10 (חחח אין לי מושג איך קוראים לזה)
יש לציין שכרגע אני במאזן נייטרלי, אני על אחוז שומן נמוך יחסית ואין לי סיבה לעשות חיטוב, ובגלל שהגיע הקיץ אני לא מוכן לעשות מסה (אולי להיות בפלוס קלורי של 100-200 גג). המטרה היא כמובן פיתוח גוף, עד כמה שאפשר עם המאזן הזה.
1.לגבי זמני מנוחה אני מתכוון לנוח דקה אחת בכל התרגילים למעט סקוואט, בנץ' ופרס שבהם אני חושב לנוח בין דקה וחצי לשתיים.
2.אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הנפח. הפרופורציה בין כל השרירים והאם התוכנית עצמה בסדר.
3.במידה ויוצא שאני מבצע את אימון B יום לאחר אימון A, מה לעשות עם הפרס? הרי יום לפני זה עשיתי בנץ', זה בסדר?
4.האם אפשר/רצוי להעלות את מספר החזרות בסקוואט? עד עכשיו עשיתי 3x5 עם זמני מנוחה של 3 דקות ומעלה וזה פשוט מוציא לי את החשק מכל האימון, זה תמיד הימור שמלווה בפחד האם אני אצליח הפעם או לא.
@White Walker @itayzl @.eliko b.e @Yefim Rubin @kotzer @Daniel Barack @
תודה ענקית מראש
נערך לאחרונה: