הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב שמישהו יעשה לי סדר

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן אנשים

טוב, אז אני בחור גבוה ומאוד רזה, אפשר לומר שחיף. מטר תשעים שוקל בערך 76, אבל מבנה גוף מאוד רזה,
מפרקים דקים, אגן דק וצר, רגליים רזות וארוכות... אתם יודעים.

בחודשים האחרונים לפני שהתחלתי להתאמן, אכלתי ואכלתי המון (בעיקר בחוץ ובעיקר ג'אנק
כמו מגשי פיצות כל יום, המבורגרים והמון לחם מלא) כי חשבתי שזה מה שיביא לי את השינוי

הפיזי ויוציא אותי מהרזון אבל בפועל קיבלתי שומן בטני ויצאה כרס.
כנראה שמבחינה גנטית השומן שלי בגוף מתרכז בעיקר בבטן ונהיה שומן בטני.

בכל מקרה, התחלתי מסה במכון לפני שבוע וחצי, אני עושה SS עם משקלים גבוהים, הפסקתי עם הג'אנק
(מרשה לעצמי צ'יט פעם בשבוע) ואוכל הרבה במהלך היום, מתאמן 3 פעמים בשבוע.

השאלה היא..!

איך אני מוריד את הכרס ומחטב את הבטן ויחד עם זה מעלה במסה?

הרי לעלות במסה צריך להיות בפלוס קלורי, כבר היום אני אוכל בסביבות 3000 ויותר קלוריות ביום.

ועוד שאלה - מישהו אמר לי שהכרס באה לי כי טחנתי מגשי פיצה על ימין ושמאל, אבל למה מה שיהיה לי
את הכרס זה דווקא הפיצות ולא לדוגמא אורז מלא? זה לא חשוב מה כל עוד מדובר בפחמימות?

בקיצור, איך אני ממשיך מכאן עכשיו מבחינת תזונה? לא לשים עין על הכרס לבינתיים ופשוט להמשיך לאכול
כדי לגדול?
מצרף לכם תמונה להתרשמות ..

קבצים מצורפים

• 20170411_010144.jpg
    20170411_010144.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 147
  • 20170411_010136.jpg
    20170411_010136.jpg
    KB 54.4 · צפיות: 155
  • 20170411_010209.jpg
    20170411_010209.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 158
  • 20170411_010108.jpg
    20170411_010108.jpg
    KB 41.6 · צפיות: 130
אהלן..
אתה לא יכול לחטב במסה ולא שעושים ss.
הדרך היחידה היא להיות בגרעון קלורי.
לפי התמונות אתה בסדר באחוזי שומן, אתה יכול להמשיך ss ואחריה לעשות חיטוב.
ואם אתה ממשיך ss אתה צריך לדעת את הפלוס הקלורי שלך אחרת אתה תתקע/תפצע או תשמין יתר על המידה.

• פותח/ת השרשור
אהלן..
אתה לא יכול לחטב במסה ולא שעושים ss.
הדרך היחידה היא להיות בגרעון קלורי.
לפי התמונות אתה בסדר באחוזי שומן, אתה יכול להמשיך ss ואחריה לעשות חיטוב.
ואם אתה ממשיך ss אתה צריך לדעת את הפלוס הקלורי שלך אחרת אתה תתקע/תפצע או תשמין יתר על המידה.
הבנתי.
אוקיי, אז מבחינתי אני ממשיך לאכול ולהתאמן במטרה לגדול ולצבור מסה.
הדבר היחיד שמעצבן אותי זו הבטן שקצת יצאה..

בנוגע לתזונה, אני הולך לפי התפריט מסה של אתר קילוגרם (לבעלי 80 ק"ג).

תחשב bmr כפול 1.3 ותוסיף 300 קלוריות. תבנה מזה תפריט או שתחשב לבד עם myfitnesspal. תתחיל עם 300 וכשאתה נתקע במשקלים בss או לא מעלה בקביעות 0.3-0.5 גרם בשבוע תעלה ל500.

תתמקד בבניית מסת שריר. אין לך 'כרס', אבל כן יש לך מחסור במסת שריר שלא יעזור כשתרצה להתחטב.
אם תשקיע כמה חודשים טובים במסה, תוכל לאחר מכן להתחטב כמו שצריך ולמעשה לקצור את הפירות. חיטוב עכשיו לא ייתן לך כלום.
התקופה של תחילת האימונים היא חלון הזדמנויות נהדר לפיתוח מסת שריר, אם לא הזמן האופטימלי. תתמקד בהתקדמות פרוגרסיבית ותוודא שישנה עלייה מתונה במשקל הגוף.

הפסקתי עם הג'אנק
(מרשה לעצמי צ'יט פעם בשבוע) ואוכל הרבה במהלך היום, מתאמן 3 פעמים בשבוע.
אין שום בעיה עם ג'אנק בפני עצמו, זו הכל שאלה של כמויות, מתי אכלת פיצה לאחרונה ולא אכלת אותה כמו חזיר?
גם אם תכין המבורגר בבית אז זה אחלה, אין שום דבר רע עם זה
זה הכל שאלה שלהחלטות מושכלות

איך אני מוריד את הכרס ומחטב את הבטן ויחד עם זה מעלה במסה?
להוריד שומן כנראה שלא תצליח במסה, אבל אם תפתח עכשיו שריר זה יגרום למעט שומן שיש לך בבטן (שזה ממש לא משהו שהייתי דואג ממנו) להיראות חסר משמעות

הרי לעלות במסה צריך להיות בפלוס קלורי, כבר היום אני אוכל בסביבות 3000 ויותר קלוריות ביום.
זה בסדר גמור, רק ליתר ביטחון תבדוק שהכמות שמה שאתה אוכל היא מתאימה לך

ועוד שאלה - מישהו אמר לי שהכרס באה לי כי טחנתי מגשי פיצה על ימין ושמאל, אבל למה מה שיהיה לי
את הכרס זה דווקא הפיצות ולא לדוגמא אורז מלא? זה לא חשוב מה כל עוד מדובר בפחמימות?
זה חוזר למה שעניתי לך בהתחלה, זו בעיקר שאלה של כמויות, אתה גם לא יודע כמה "קלוריות נסתרות" יש שם, לעומת זאת באורז אתה יודע מה יש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית