אהלן אנשים
טוב, אז אני בחור גבוה ומאוד רזה, אפשר לומר שחיף. מטר תשעים שוקל בערך 76, אבל מבנה גוף מאוד רזה,
מפרקים דקים, אגן דק וצר, רגליים רזות וארוכות... אתם יודעים.
בחודשים האחרונים לפני שהתחלתי להתאמן, אכלתי ואכלתי המון (בעיקר בחוץ ובעיקר ג'אנק
כמו מגשי פיצות כל יום, המבורגרים והמון לחם מלא) כי חשבתי שזה מה שיביא לי את השינוי
הפיזי ויוציא אותי מהרזון אבל בפועל קיבלתי שומן בטני ויצאה כרס.
כנראה שמבחינה גנטית השומן שלי בגוף מתרכז בעיקר בבטן ונהיה שומן בטני.
בכל מקרה, התחלתי מסה במכון לפני שבוע וחצי, אני עושה SS עם משקלים גבוהים, הפסקתי עם הג'אנק
(מרשה לעצמי צ'יט פעם בשבוע) ואוכל הרבה במהלך היום, מתאמן 3 פעמים בשבוע.
השאלה היא..!
איך אני מוריד את הכרס ומחטב את הבטן ויחד עם זה מעלה במסה?
הרי לעלות במסה צריך להיות בפלוס קלורי, כבר היום אני אוכל בסביבות 3000 ויותר קלוריות ביום.
ועוד שאלה - מישהו אמר לי שהכרס באה לי כי טחנתי מגשי פיצה על ימין ושמאל, אבל למה מה שיהיה לי
את הכרס זה דווקא הפיצות ולא לדוגמא אורז מלא? זה לא חשוב מה כל עוד מדובר בפחמימות?
בקיצור, איך אני ממשיך מכאן עכשיו מבחינת תזונה? לא לשים עין על הכרס לבינתיים ופשוט להמשיך לאכול
כדי לגדול?
מצרף לכם תמונה להתרשמות ..
טוב, אז אני בחור גבוה ומאוד רזה, אפשר לומר שחיף. מטר תשעים שוקל בערך 76, אבל מבנה גוף מאוד רזה,
מפרקים דקים, אגן דק וצר, רגליים רזות וארוכות... אתם יודעים.
בחודשים האחרונים לפני שהתחלתי להתאמן, אכלתי ואכלתי המון (בעיקר בחוץ ובעיקר ג'אנק
כמו מגשי פיצות כל יום, המבורגרים והמון לחם מלא) כי חשבתי שזה מה שיביא לי את השינוי
הפיזי ויוציא אותי מהרזון אבל בפועל קיבלתי שומן בטני ויצאה כרס.
כנראה שמבחינה גנטית השומן שלי בגוף מתרכז בעיקר בבטן ונהיה שומן בטני.
בכל מקרה, התחלתי מסה במכון לפני שבוע וחצי, אני עושה SS עם משקלים גבוהים, הפסקתי עם הג'אנק
(מרשה לעצמי צ'יט פעם בשבוע) ואוכל הרבה במהלך היום, מתאמן 3 פעמים בשבוע.
השאלה היא..!
איך אני מוריד את הכרס ומחטב את הבטן ויחד עם זה מעלה במסה?
הרי לעלות במסה צריך להיות בפלוס קלורי, כבר היום אני אוכל בסביבות 3000 ויותר קלוריות ביום.
ועוד שאלה - מישהו אמר לי שהכרס באה לי כי טחנתי מגשי פיצה על ימין ושמאל, אבל למה מה שיהיה לי
את הכרס זה דווקא הפיצות ולא לדוגמא אורז מלא? זה לא חשוב מה כל עוד מדובר בפחמימות?
בקיצור, איך אני ממשיך מכאן עכשיו מבחינת תזונה? לא לשים עין על הכרס לבינתיים ופשוט להמשיך לאכול
כדי לגדול?
מצרף לכם תמונה להתרשמות ..