נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הציוד לא יכול להיות זהה לזה של אושר כי זה לא אותו ציוד ספציפי. הוא יכול להיות מאותו דגם.
זה כאילו עניין של הריח של המתאמנים הרגילים על המוט? אני באמת לא מבין את הקטע
אם זה היה עניין של הדגם אז עוד הייתי מבין, לא מסכים לחלוטין, אבל מבין
זה כבר פשוט מגוחך מעט
הדוגמא לסרטן מצחיקה ואינה קשורה, זה שהקהילה גדלה ויש יותר מתחרים זה בדיוק מה שמקדם את הספורט, תאר לך והיו 70 אלף מתחרים במקום 70, לדעתך הספורט הזה היה נשאר כמו היום?
תחשוב לרגע, למה בכלל כל תחומי הספורט שקיימים באולימפיאדה נבחרו להיות אולימפים? היו אנשים שהתעסקו בזה, קהילות שהתפתחו, אנשים שהתעניינו וצפו ועודדו ונהיה מזה ספורט, כי התחום גדל, ולא אחרת.
אם זה לא מוכיח שמדובר פה על משהו אישי ולא על משהו מיקצועי אז אני לא יודע מה.
נ.ב
אני לא מכיר את אושר ופעם ראשונה שנתקלתי בשם של הבחור הייתה פה בפורום לפני שלושה חודשים.
יכול להיות שהוא בחור מדהים או זבל של בנאדם.. לא יודע.. אבל אני לא מבין למה לשקר (בעיקר לעצמך) שאתה כביכול נותן ביקורת מיקצועית אם בסופו של דבר הכל אישי
מאיפה החלטת את זה? קראתי את כל הדיון בלי להוציא שום דבר מהקשר והדוגמא הייתה לא קשורה.אתה מוציא את האמירה הזו מההקשר בו היא נכתבה.
הטענה שלך הייתה שזה שמשהו גדל זה לוא דווקא טוב, אז אני אומר שמקרה הזה כן, באופן חד משמעי
כל אחד יכול לטעון מה שבא לו זה נכון, רק מבחינה הסטורית של איך מתפתח ספורט אתה טועה ידידי, קהילה שגדלה, כמות מתחרים גדולה, ויותר צופים אלו בדיוק האלמנטים שמפתחים את הספורט הזה ולא רק זה, כל ספורט שהוא.אתה שם לב שבכך הטענה שלי אינה הופרכה, כן?
וזה שאתה אומר שכן זה לא משנה את המציאות. אני יכול גם להגיד שאדולף היטלר ימח שמו וזכרו לא רצח יהודים ושעזמי בשארה, סייען החיזבאללה, מהבוגדים הגדולים ביותר שהתהלכו על האדמה הזו בימי מדינת ישראל, הוא בכלל ידיד האומה היהודית ואוהד של המפעל הציוני בארץ ישראל וזה עדיין לא יהפוך את הדברים האלו לנכונים.
למען האמת הפלטות התחרותיות, הראקים,הספות והמוט באנץ שייכים לגלאושר כבר ברוב נדיבות מספק את הציוד לתחרות כדי שיהיה שם את הטוב ביותר
למען האמת הפלטות התחרותיות, הראקים,הספות והמוט באנץ שייכים לגל
כל אחד יכול לטעון מה שבא לו זה נכון, רק מבחינה הסטורית של איך מתפתח ספורט אתה טועה ידידי, קהילה שגדלה, כמות מתחרים גדולה, ויותר צופים אלו בדיוק האלמנטים שמפתחים את הספורט הזה ולא רק זה, כל ספורט שהוא.
זה שמישהו מתאמן עם הציוד התחרותי כל הזמן זה בוודאות פור שלהם על שאר המתחרים. זו האמת ואין בלתה.הציוד של התחרות נקנה על ידי גל אדטו.
הטעם היחיד לפגם שקיים כאן הוא הבלאי של הציוד, אבל כל עוד הפלטות עדיין שוקלות כמו שהן צריכות לשקול, והמוטות ישרים, אז אין טענה קונקרטית נגד ההתנהלות.
לטעון שצריכים לגנוז ציוד כדי שכל המתחרים יתכוננו עם ציוד זבל באותה המידה, זה מגוחך.
זה לא שמתאמני וולקן עושים צ'יט, אלא שברוב הארץ אין ציוד ומכוני פאוורליפטינג.
אבל הנקודה היא לא ש*זה הציוד שמשמש טכנית בתחרות*, אלא זה שהציוד הוא באותה אלסטיות, כיול, קוטר וכו'. וזה ידיד לא מהווה שום בעיה.זה שמישהו מתאמן עם הציוד התחרותי כל הזמן זה בוודאות פור שלהם על שאר המתחרים. זו האמת ואין בלתה.
אבל הנקודה היא לא ש*זה הציוד שמשמש טכנית בתחרות*, אלא זה שהציוד הוא באותה אלסטיות, כיול, קוטר וכו'. וזה ידיד לא מהווה שום בעיה.
זה כמו שתתקיים תחרות שחייה בבריכה של 50 מ' שתשמש את הספורטאים באיזורה גם לאימונים השוטפים, לעומתם שאר הספורטאים ימלאו בריכה מתנפחת בבית ויתלוננו. זה ממש לא רלוונטי, למרות שמכורח המציאות זה אכן מיטיב עם ספורטאי הבריכה התחרותית.
הטענה האתית היחידה היא בלאי בציוד
אז באותו רציונל זה מיטיב עם מי שמתאמן עם הציוד בשוטף.
אני אמרתי שיש להם פור על שאר המתחרים, עד אשר יהיה ציוד נוסף זה המצב.הבעיה היא לא שמשתמשים בציוד תחרותי (של בוולקן) אלא שאין ציוד תחרותי כמעט בשום מקום אחר.
. הבעיה היא חוסר ציוד בארץ ולא חוסר הוגנות. אני השתתפתי בתחרויות שחייה ברמה ארצית. אבל הבריכה של בנבחרת שלי (ימקא ירושלים) לא הייתה תחרותית. אף אחד לא התלונן
ואני לא יודע אם זה בכלל אפשרי מבחינה חוקית להעניק תקציב לספורט שאפילו לא מוכר על ידי הוועד האולימפי (הכרה ע"י הוועד זה המינימום שבמינימום).
זה לא נכון, יש מסלולי תקציב נוספים מהמדינה(משרד הספורט) שבכלל לא קשורים לועד האולימפי(הגוף הכי בולט נקרא התאחדות ישראלית לספורט תחרותי לא אולימפי)
לדוג' משרד הספורט מתקצב:
- סקווש בכמעט 100,000
- פיתוח גוף בכמעט רבע מיליון
- פטנק בכמעט 400,000
- אושו-קונפו(קונג פו) במעל מחצי מיליון
- באולינג באזור ה150,000
מה שמשותף לכל הגופים הוא עמידה בתנאים של חוק הספורט.
1. קיומו של מלכ"ר כלשהו(אגודת ספורט, התאחדות ספורט וכו') או ע"ר(עמותה רשומה) בצורה תקינה(תקנון, נייר עמדה, הוראות ניהול ספרים לענייני מס, עקרונות חופש המידע וכו')
2. פרסום טוב ואנשים שיושבים בראש ויודעים להזיז דברים
פטנק הוא דוגמה מעולה לספורט די נידח שרוב האנשים לא שמעו עליו.
משחקים אותו בחוץ בחול במקומות לא מקומות אבל הם מאוד מסודרים:
1. יש להם עמותה רשומה
2. קיים איגוד שאנשים משלמים לו סכום שנתי כדי להיות חברים ולהשפיע על העמותה
3. מתקיימים כל הוראות חוק הספורט
והנה קיבלת ספורט מחתרתי באותה רמה כמו פאוורליפטינג ופחות שמתוקצבת במאות אלפי שקלים
זה לא נכון, יש מסלולי תקציב נוספים מהמדינה(משרד הספורט) שבכלל לא קשורים לועד האולימפי(הגוף הכי בולט נקרא התאחדות ישראלית לספורט תחרותי לא אולימפי)
לדוג' משרד הספורט מתקצב:
- סקווש בכמעט 100,000
- פיתוח גוף בכמעט רבע מיליון
- פטנק בכמעט 400,000
- אושו-קונפו(קונג פו) במעל מחצי מיליון
- באולינג באזור ה150,000
מה שמשותף לכל הגופים הוא עמידה בתנאים של חוק הספורט.
1. קיומו של מלכ"ר כלשהו(אגודת ספורט, התאחדות ספורט וכו') או ע"ר(עמותה רשומה) בצורה תקינה(תקנון, נייר עמדה, הוראות ניהול ספרים לענייני מס, עקרונות חופש המידע וכו')
2. פרסום טוב ואנשים שיושבים בראש ויודעים להזיז דברים
פטנק הוא דוגמה מעולה לספורט די נידח שרוב האנשים לא שמעו עליו.
משחקים אותו בחוץ בחול במקומות לא מקומות אבל הם מאוד מסודרים:
1. יש להם עמותה רשומה
2. קיים איגוד שאנשים משלמים לו סכום שנתי כדי להיות חברים ולהשפיע על העמותה
3. מתקיימים כל הוראות חוק הספורט
והנה קיבלת ספורט מחתרתי באותה רמה כמו פאוורליפטינג ופחות שמתוקצבת במאות אלפי שקלים
רשמתי ברור,לא מבין איפה הבלבול:התבלבלת, מה שמשותף לכל ענפי הספורט האלו זה שבראש עומדים אנשים בלי אגו + שלא רוצים לעשות קופה על הספורט ועל המתחרים.
הא וזה שיש איגוד אחד שמארגן תחרויות וכו׳ זה גם עוזר.
איך הגעת לזה ממה שכתבתי? הוא נותן את כל שאר הציוד (פלטות ומוטות לחימום וכו׳) וכפי שנאמר לפני כמה עמודים הוא שופט ללא תשלוםאז אושר לא בדיוק ׳עובד בהתנדבות׳ בתחרות אחרי הכל?
הסיבה היחידה שהקהילה אינה מתרחבת היא בגלל אנשים כמו בפורום הזה.
ראבק אין לכם במה להתעסק בחיים? תחזרו לאונן.