נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המנהלים עושים עבודה טובה וטוב שהם נותנים את האופציה לאנשים האלה להביע את דעתם כי ככה דיון אמור להתנהל. למרות שאני (ואתה) לא מסכים עם עיקר דבריהם בדיון הספציפי הזה לגבי הציוד, אין זה אומר שאין מקום לדעות שלהם ובכלל לדיונים כמו זה. דיונים ודעות מרובות הם דבר טוב שאפשר ללמוד ממנו (כל עוד זה נעשה במסגרת חוקי הפורום, כמו בדיון הנ"ל).האמת שמסכים איתך, בתור גולש חדש אני יותר לא אנסה להביע את דעתי או לנסות להשפיע על משתמשים לשנות את הגישה שלהם.
יש כאן מספר בחורים מאוד קנאים, מתוסכלים וממורמרים. ושמתי לב שהבעיה ממוקדת באמת ב2-3 גולשים וכל השאר על הכיפאק כולל המנהלים שלדעתי עושים עבודה טובה, רק חבל מאוד שהם נותנים את האופציה למשתמשים הוותיקים לדבר בצורה הזאת, כן אולי הם תרמו לפורום והכל טוב ויפה אבל בכל פורום יש אנשים שתורמים ואף אחד כאן לא המציא את הגלגל יש עוד עשרות קהילות של פורומים (גם מתוחמים אחרים), ובחיים לא נתקלתי בדבר מהסוג הזה.
הסיבה היחידה שהקהילה אינה מתרחבת היא בגלל אנשים כמו בפורום הזה.
ראבק אין לכם במה להתעסק בחיים? תחזרו לאונן.
האמת שמסכים איתך, בתור גולש חדש אני יותר לא אנסה להביע את דעתי או לנסות להשפיע על משתמשים לשנות את הגישה שלהם.
יש כאן מספר בחורים מאוד קנאים, מתוסכלים וממורמרים. ושמתי לב שהבעיה ממוקדת באמת ב2-3 גולשים וכל השאר על הכיפאק כולל המנהלים שלדעתי עושים עבודה טובה, רק חבל מאוד שהם נותנים את האופציה למשתמשים הוותיקים לדבר בצורה הזאת, כן אולי הם תרמו לפורום והכל טוב ויפה אבל בכל פורום יש אנשים שתורמים ואף אחד כאן לא המציא את הגלגל יש עוד עשרות קהילות של פורומים (גם מתוחמים אחרים), ובחיים לא נתקלתי בדבר מהסוג הזה.
הפורום היה נראה שונה לגמרי אם כולם היו מפרגנים ואומרים רק דברים טובים, לפעמים כן צריך להעביר ביקורות ולהשמיע עוד צדדים.האמת שמסכים איתך, בתור גולש חדש אני יותר לא אנסה להביע את דעתי או לנסות להשפיע על משתמשים לשנות את הגישה שלהם.
אבל אתה גם בפורום הזה, אז מה זה אומר עליך?
אם לא נאה לכבודו לשמוע דעות שלא עולות בקנה אחד עם דעותיו הוא מוזמן להוציא את עצמו מפה. הפורום הזה היה קיים הרבה לפני שאתה הגעת אליו והוא יהיה קיים גם הרבה אחרי שאתה תעזוב (ועל הדרך רמת הדיון תעלה כי באופן יחסי יהיו פה פחות אנשים שלא יודעים לנהל שיח).
היות שהבהרת למי אתה מתכוון ("למשתמשים הוותיקים") אענה גם לך:
א. תביע או לא תביע את דעתך זה עניין שלך.
ב. אולי יש פה כאלה שבאמת מקנאים\מתוסכלים\ממורמרים - אין לי מושג ואני יודע רק להעיד על עצמי שכל מה שאני כותב פה לא נכתב מאף אחת מהסיבות שציינת או מסיבה שאפילו קרובה לאלו. מותר לאדם להחזיק בדעה מסוימת שונה משלך או משל הרוב וזה לא הופך אותו לקנאי\מתוסכל\ממורמר.
אם כבר, חוסר היכולת לקבל דעה שלא עולה בקנה אחד עם דעתך מבלי לרדת לפסים אישיים אולי היא נובעת מקנאה\תסכול\מרמור כך שהפוסל במומו פוסל.
ג. למה שלא יתנו לנו את האופציה להתבטא? לפורום יש חוקים וכל עוד הכתיבה מתבצעת במסגרתם אני לא רואה בעיה, כמו שאני לא אבקש מהמנהלים לסתום לך את הפה רק כי אתה לא מסכים עם דעתי. תתבגר.
ד. כאמור, זכותך לא להיות פה.
במידה ואותו ציוד אינו בשימוש של אף אחד שקשור לתחרות (בין אם מתחרה ובין אם לא) אז התשובה היא חיובית.
למען האמת:למען האמת הפלטות התחרותיות, הראקים,הספות והמוט באנץ שייכים לגל
מה שאתה אומר זה שאתה מעדיף שלא תתקיים תחרות מאשר שהיא תתקיים עם הציוד הכי טוב שקיים כרגע בארץ. אמת?
האמת שמסכים איתך, בתור גולש חדש אני יותר לא אנסה להביע את דעתי או לנסות להשפיע על משתמשים לשנות את הגישה שלהם.
פעם אחת אתה טוען שזה עניין של בלאי, טיעון לגיטימי, אבל לא תופסשקר מתועב.
מעולם לא טענתי דבר כזה ובכלל לא נכנסתי לסוגיית האלטרנטיבות הקיימות כרגע.
הטענה שלי לאורך כל הדיון הזה היא שקיום התחרות עם הציוד הספציפי שנמצא במכון של אושר למעשה מקנה יתרון תחרותי למתחרים מסוימים בחסות מארגני התחרות.
פעם אחת אתה טוען שזה עניין של בלאי, טיעון לגיטימי, אבל לא תופס
פעם אחרת אתה טוען שזה בגלל שזה הציוד של אושר וזה מקנה למתחרים שלו יתרון
ואז כשמאמתים אותך האם הבעיה היא שהציוד של אושר או בגלל הציוד בכללי, אתה חוזר לתירוץ אחר
לי זה נראה שאתה פשוט לא אוהב את העניין שהציוד מגיע מאושר וזהו
אתה לא מבין מה ההבדל בין בן אדם שבא לאימון בודד(!) כדי ״להרגיש״ את הציוד לבין בן אדם שמתאמן שם כל הזמן?שורה תחתונה יש ציוד שהוא זמין לכולם (וזאת זכותו המלאה של אושר שמשלמים לו על אימון בודד וזה לא המכון היחיד בארץ שזה קיים) בדיוק כמו כל כניסה חד פעמית למקום אחר כמו קאנטרי או קולנוע או ווטאבר.
על הטיעון של לא כל אחד מסוגל לפנות זמן להגיע או לא מעונין בכך שזה עלה כאן כמה עמודים אחורה: זה עניין של בחירה - כמו שבנאדם בוחר לישון שעה פחות בגלל השלמת ארוחה או לקחת יום חופש מהעבודה בשביל לבוא לתחרות כצופה או כמתחרה אני בטוח שמי שסבור שהוא חייב לבצע אימון או 2 בוולקן לפני תחרות יכול להתגבר על השגרה ולמצוא את הזמן בשביל זה
כי איך בלאי נותן למישהו יתרון? הספה של הבנצ' יש לה את הצורה של התחת של המתחרים של אושר?אתה מוכן להסביר לי כיצד הטיעון הבא:
"קיום התחרות עם הציוד הספציפי שנמצא במכון של אושר למעשה מקנה יתרון תחרותי למתחרים מסוימים בחסות מארגני התחרות."
מבטל את עניין הבלאי? זה בדיוק זה.
מה אכפת לי אם זה הציוד של אושר או הציוד של גל או שיהיה גם הציוד במכון של לוליק? הנקודה היא זהה ובמקרה הזה זה פשוט הציוד של אושר. זה הכל.
אם כל כך חשוב למישהו להתאמן שם כל הזמן הוא יבצע את הנסיעות לשם גם מרחוק זה שאנשים מעדיפים שלא לעשות את זה מטעמי עלויות כמו נסיעות או חוסר בזמן פנוי זאת ממש לא בעיה של אושר.אתה לא מבין מה ההבדל בין בן אדם שבא לאימון בודד(!) כדי ״להרגיש״ את הציוד לבין בן אדם שמתאמן שם כל הזמן?
באותה מידה אני יכול להגיד שאם זה כל כך חשוב למישהו הוא יכול לעבוד, להרוויח מספיק כסף ולקנות את כל הציוד שיהיה בזמינות 24/7.אם כל כך חשוב למישהו להתאמן שם כל הזמן הוא יבצע את הנסיעות לשם גם מרחוק זה שאנשים מעדיפים שלא לעשות את זה מטעמי עלויות כמו נסיעות או חוסר בזמן פנוי זאת ממש לא בעיה של אושר.
מה אתה מציע? וולקן סניף צפון וסניף דרום?
את המוט אתה אוחז איפה שצריך לאחוז, לא משנה אם שם פחות טוב או לא, אתה לא תשנה את האחיזה שלך כי לא נאה לך לאחוז במקום מסויםנניח והמוט שמבצעים איתו סקוואט נשחק במיקום מסוים שבו פלוני נוהג להחזיק.
מתאמן אחר, שמתאמן בשוטף עם המוט הזה, יודע שלהחזיק באותו מקום הוא בעייתי ולכן את כל האימונים שלו בשוטף כנראה יבצע כשהוא אוחז את המוט במיקום אחר.
פלוני מנגד לא היה מודע לעניין ואתה בעצם גוזר עליו ביום התחרות לשנות את רוחב האחיזה.
נניח והמוט שמבצעים איתו סקוואט נשחק במיקום מסוים שבו פלוני נוהג להחזיק.
מתאמן אחר, שמתאמן בשוטף עם המוט הזה, יודע שלהחזיק באותו מקום הוא בעייתי ולכן את כל האימונים שלו בשוטף כנראה יבצע כשהוא אוחז את המוט במיקום אחר.
פלוני מנגד לא היה מודע לעניין ואתה בעצם גוזר עליו ביום התחרות לשנות את רוחב האחיזה.
ובענפים אחרים שקורים דברים דומים אין תלונות וכאן כן, למה שמכבי תל אביב תתאמן במגרש שלה כל העונה וריאל מדריד תעשה רק 2 אימונים לפני משחק יורוליג? ואז ידקלמו פה אה מגרש ביתי, אז מה אתה מציע? לחייב את החבר'ה של וולקן להתחרות פעם אחת עם ציוד אחר על כל תחרות עם הציוד שלהם בדיוק כמו בית וחוץ בענפים אחרים? זה יפה לבוא בטענות על הציוד אבל מה עם פתרון שעומד מאחורי הטענות שלכם?באותה מידה אני יכול להגיד שאם זה כל כך חשוב למישהו הוא יכול לעבוד, להרוויח מספיק כסף ולקנות את כל הציוד שיהיה בזמינות 24/7.
אתה מבין שזה לא ריאלי?
משעשע, דווקא בכדורגל יש הבחנה ברורה בין מגרש ביתי למגרש חוץ. למה להגן בכזה חירוף נפש ולא להבין שאולי אתה פשוט טועה?ובענפים אחרים שקורים דברים דומים אין תלונות וכאן כן, למה שמכבי תל אביב תתאמן במגרש שלה כל העונה וריאל מדריד תעשה רק 2 אימונים לפני משחק יורוליג? ואז ידקלמו פה אה מגרש ביתי, אז מה אתה מציע? לחייב את החבר'ה של וולקן להתחרות פעם אחת עם ציוד אחר על כל תחרות עם הציוד שלהם בדיוק כמו בית וחוץ בענפים אחרים? זה יפה לבוא בטענות על הציוד אבל מה עם פתרון שעומד מאחורי הטענות שלכם?