הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מרדכי בוכניק בתחרות

מצב
השרשור נעול
אם השאלה היא מה הייתי נותן אם הייתי שופט את ההרמה- התשובה היא אדום

בכל מקרה יש 3 שופטים מסיבה בתחרות, גם אחד טועה יש עוד 2
רציתי דעה של מישהו שמבין. בכל מקרה היא קיבלה ירוק, אני גם חשבתי שזה אמור להיות פסול, רק רציתי להיות בטוח.

רציתי דעה של מישהו שמבין. בכל מקרה היא קיבלה ירוק, אני גם חשבתי שזה אמור להיות פסול, רק רציתי להיות בטוח.
קשה לומר מה שופטי הצד ראו, מהזוויץ הזו לדעתי אדום

עשית עבודה, תקבל שכר.
אלא אם הוא נותן למתאמנים שלך להתאמן ביום הזה באולם התחרות
סליחה?
אתה רוצה להגיד לי מה לעשות?
אני עושה את זה באהבה רבה, ובשליחות.
ושלא יובן לא נכון,
גל מוכן ורוצה לשלם לי כל תחרות (עד שנת 2014 הייתי לוקח)
אני זה שמתנגד.

סליחה?
אתה רוצה להגיד לי מה לעשות?
אני עושה את זה באהבה רבה, ובשליחות.
ושלא יובן לא נכון,
גל מוכן ורוצה לשלם לי כל תחרות (עד שנת 2014 הייתי לוקח)
אני זה שמתנגד.
אני לא אומר לך מה לעשות, אני אומר לך את דעתי.
אני לא חושב שבתור מתאמן וולקן הייתי שמח אם לא הייתי יכול לעשות אימון בגלל התחרות

אני לא חושב שבתור מתאמן וולקן הייתי שמח אם לא הייתי יכול לעשות אימון בגלל התחרות
אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל דרך ההתבטאות שלך חצופה.
עדיף שתלמד להתעסק בעניינים שלך

יאללה מרד!!! לזכות את מנויי וולקן ב1/30 ממחיר המנוי החודשי על כל יום תחרות!

סתם שאלה, למה אתה חושב שמותר לך להביע דעה על כל דבר? יש פה קומץ של אנשים שמנופף בסיסמא של "זכותי להביא דעה, זה פורום ולשם כך הוא נועד", כן להביע דעה על טכניקה בסקוואט ושאר ירקות, אבל למה להכנס לבן אדם לכיס או לשיקולים הכלכליים שלו? מה זה משנה לך מה הוא עושה בחינם או לא?

זה כמו שעוד משתמש וותיק מאוד לאחרונה החליט שהוא מביע דעה על צמחונות ומה בן אדם יאכל או לא יאכל, והאם זה שהוא הפסיק להיות צמחוני פוגע בעקרונותיו.

יש דברים שלא מביעים עליהם דעה, בתור גולש חדש אני יכול להגיד שאלו הדברים היחידים שמפריעים לי כאן בפורום.

סתם שאלה, למה אתה חושב שמותר לך להביע דעה על כל דבר? יש פה קומץ של אנשים שמנופף בסיסמא של "זכותי להביא דעה, זה פורום ולשם כך הוא נועד", כן להביע דעה על טכניקה בסקוואט ושאר ירקות, אבל למה להכנס לבן אדם לכיס או לשיקולים הכלכליים שלו? מה זה משנה לך מה הוא עושה בחינם או לא?

זה כמו שעוד משתמש וותיק מאוד לאחרונה החליט שהוא מביע דעה על צמחונות ומה בן אדם יאכל או לא יאכל, והאם זה שהוא הפסיק להיות צמחוני פוגע בעקרונותיו.

יש דברים שלא מביעים עליהם דעה, בתור גולש חדש אני יכול להגיד שאלו הדברים היחידים שמפריעים לי כאן בפורום.

לדעתי תפתור את הבעיה שלך בהבנת הנקרא לפני שאתה מגיב שטויות, מביך מאוד...

האמת, במבט חוזר על רגל ימין, נראה שיש בזה משהו.

אושר -
לא כל כך ברור לי החוק לגבי הספוטר. למה איש צוות צריך להוציא את המוט? עברתי עכשיו על החוקים של GPA, ואין אזכור חוץ מזה שרק איש צוות יכול להשאר על הבמה. מי שמוציא יכול להיות חבר/אח/אבא ולהתחפף מהבמה אחרי שמוציא, ואז נותנים סטארט. ההרמה לא מתחילה לפני...

נדב-
אתה צודק שזה נראה רע, ואני גם חושב שזה רע. אבל זה חלק מהאילוצים של הספורט, זו קהילה קטנה וקשה להמנע מלשפוט חברים. זה קורה גם בפיתוח גוף ברמות הרבה יותר גבוהות ששם זה ניקוד סובייקטיבי. אני לא יודע איך ההכשרת שופטים אצל גל, אני יכול להגיד שממה שראיתי השיפוט הוגן. אבל בדר״כ צריך לעבוד הדרכה בסיסית ובחינה עיונית על מנת להיות שופט (תלוי באיגוד) ואי אפשר לקחת אנשים מהקהל. כמו שאתה רואה על כל טיפת שיפוט לא טובה זה רץ בפייסבוק ובפורומים, צריך להיות בררניים. הדבר היחידי שאני יכול להגיד, שלא צריך להיות מתחרה חזק / ותיק / מנוסה בשביל להיות שופט. צריך להיות קפדן וחנון ולדעת את החוקים.

אושר -
לא כל כך ברור לי החוק לגבי הספוטר. למה איש צוות צריך להוציא את המוט? עברתי עכשיו על החוקים של GPA, ואין אזכור חוץ מזה שרק איש צוות יכול להשאר על הבמה. מי שמוציא יכול להיות חבר/אח/אבא ולהתחפף מהבמה אחרי שמוציא, ואז נותנים סטארט. ההרמה לא מתחילה לפני...

נדב-
אתה צודק שזה נראה רע, ואני גם חושב שזה רע. אבל זה חלק מהאילוצים של הספורט, זו קהילה קטנה וקשה להמנע מלשפוט חברים. זה קורה גם בפיתוח גוף ברמות הרבה יותר גבוהות ששם זה ניקוד סובייקטיבי. אני לא יודע איך ההכשרת שופטים אצל גל, אני יכול להגיד שממה שראיתי השיפוט הוגן. אבל בדר״כ צריך לעבוד הדרכה בסיסית ובחינה עיונית על מנת להיות שופט (תלוי באיגוד) ואי אפשר לקחת אנשים מהקהל. כמו שאתה רואה על כל טיפת שיפוט לא טובה זה רץ בפייסבוק ובפורומים, צריך להיות בררניים. הדבר היחידי שאני יכול להגיד, שלא צריך להיות מתחרה חזק / ותיק / מנוסה בשביל להיות שופט. צריך להיות קפדן וחנון ולדעת את החוקים.

לא אמרתי שזה נראה רע , אמרתי שזה אבסורד שאי אפשר להעלות מישהו מטעמך כספוטר ומצד שני השופט יכול לשפוט את המתאמנים שלו.
גם לך יש בעיה בהבנת הנקרא היום?

יש הבדל בין ספוטר (צוות) לבין מישהו שמוציא לך את המוט.
מכל התחרויות שצפיתי וראיתי, אין בעיה שתביא את אמא שלך להוציא לך את המוט, אבל השופט הראשי צריך לחכות שתרד מהבמה לפני שנותן סטארט.

יש הבדל בין ספוטר (צוות) לבין מישהו שמוציא לך את המוט.
מכל התחרויות שצפיתי וראיתי, אין בעיה שתביא את אמא שלך להוציא לך את המוט, אבל השופט הראשי צריך לחכות שתרד מהבמה לפני שנותן סטארט.

אז כאן הם אומרים לך שיש בעיה, אתה יודע מה מצחיק? שאני בטוח ב100% שהיו מתאמנים בוולקן שהתחרו ואלו שהוציאו להם את המוט היו גם מוולקן וגם השופט היה מוולקן
אבל לבוכניק, מה פתאום אסור!

עכשיו הבנת את האבסורד?

אני בטוח ב100% שהיו מתאמנים בוולקן שהתחרו ואלו שהוציאו להם את המוט היו גם מוולקן
אני היחיד מ-Volcan GYM שהוציא מוט בבנץ' פרס.
והוצאתי גם למרדכי.
וגם שמרתי עליו בסקוואט בגלל המשקל הגבוה למען ביטחונו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית