נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי. ההפך, הם מגיעים ומפרגנים.
אז ידידי, על אפך ועל חמתך, התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה.
וכמה תלונות של אנשים שהתחרו קראת כאן שאתה בכזה אטרף עם הבולד? : ))
תכלס כל או רוב התלונות מגיעות ממך ומקרוספיטר. ולא שממש ברור למה אתם עד כדי כך עצבניים ונרעשים.
זה בדיוק מה שקורה,
והתחרות גדלות וגדלות מפעם לפעם, כמות המתחרים עולה ועולה,
רק בדצמבר האחרון הגענו לתחרות של מעל 70 מתחרים רק בקרב 3
ובוא אגלה לך ולחבריך סוד:
לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי. ההפך, הם מגיעים ומפרגנים.
אז ידידי, על אפך ועל חמתך, התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה.
תמשיכו כאן את הדיון סרק הזה,
אם חשבתם שזה פוגע במכון שלי או בתחרויות של ד"ר אדטו, טעיתם.
לילה טוב 😃
למי אכפת ולמה זה משנה כמה אנשים התלוננו? אתה יודע שהיה רק אחד שצעק המלך הוא עירום, כן?
מאיפה התלונות ההזויות על זה שהציוד בוולקן? זה לא מכון סגור עם סלקציה בכניסה, מי שרוצה להתנסות בציוד לפני התחרות יכול להגיע ויש אופציה לכניסה חד פעמית, מתחרים שזה היה מספיק חשוב להם עשו את המאמץ ובאו מרחוק פעם פעמיים לפני התחרות.
לא מבינה
לרשום עובדה לפני משהו לא הופך אותו לעובדה. אני לא יודע אם במוח שלך זה הגיוני אבל לאנלוגיה של הסרטן אין שום קשר למציאות.נכון. כי חלק לא מבוטל מהמתחרים בתחרות שמארגן אדטו הם למעשה כאלה שמתאמנים אצלך במכון ככה שהנסיבות הלא תקינות האלו דווקא עושות עמם טוב.
החלק השני, שהוא למעשה כל מי שאינו נמנה עם חברי המכון שלך הוא למעשה לא "נורמלי" לפי ההגדרות המעוותות של המילייה שלך.
ובשל 2 הסיבות האלה הטענה שלך כי "לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי" היא בהחלט נכונה.
לגבי השורה הבאה "התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה" - זה אומר שהמצב הקיים בתחרות הוא תקין? לא!
אין בגידול התופעה מלהעיד על טיבה. עובדה, גם סרטן גדל ואני בטוח שזה לא משהו שאתה רואה כדבר חיובי.
למי אכפת ולמה זה משנה כמה אנשים התלוננו? אתה יודע שהיה רק אחד שצעק המלך הוא עירום, כן?
וה-בולד משמש להדגיש את חשיבות הדברים. קו תחתון משמש להסב את תשומת לבו של הקורא.
עובדה, גם אושר השתמש ב-בולד כשרצה להדגיש משהו שבעיניו הוא חשוב ועיקרי בטקסט שכתב.
לרשום עובדה לפני משהו לא הופך אותו לעובדה. אני לא יודע אם במוח שלך זה הגיוני אבל לאנלוגיה של הסרטן אין שום קשר למציאות.
דעתי בנושא:
יש כמה דברים שמפריעים לי בקהילה הנ"ל (עליהם לא אפרט כרגע), אני אתן את דעתי רק בנושא הציוד:
אין אופציה טובה יותר כרגע, אם מפריע למישהו שיש ציוד טוב בתחרות, בעיה שלו, שלא יתחרה. הקהילה כרגע לא בחיתוליה אבל בהחלט בהתחלתה ובגדילה, במצב הנוכחי, האופציה האידיאלית אינה מתאפשרת, היא כרוכה בעלויות גבוהות נוספות (אי אפשר כרגע לדרוש הרבה כסף מהמתחרים כי כמו שאמרתי, הקהילה עוד בונה את עצמה ואת הבסיס שלה והמטרה כרגע היא לצבור כמות מתחרים גדולה) מה גם שתרומתה לא גדולה במיוחד, זה לא שיש הבדל גדול בין מוט דדליפט אחד למשנהו ככה שגם אם הציוד הספציפי אשר משמש לתחרות לא יהיה בשימוש במהלך השנה, עדיין לחברי הוולקן ג'ים (וכל אדם אשר בציוד ייעודי ל-PL) יהיה יתרון.
באופן כללי אין הרבה הגיון בטיעונים שלכם ולא ממש ברור לי מה אתם רוצים (כי לקדם את הספורט ואת הקהילה זו בטח לא מטרתכם).
מה קרה לקפיטליזם שאתה כל כך אוהב ומקדש? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?ג. את אולי לא מבינה את הקונספט של תחרות ספורטיבית שאינה מפלה בין משתתפים - למה פלוני צריך להגיע למכון "שלכם" (גם אם בחינם) כדי לזכות לתנאי פתיחה שווים בתחרות? ואני לא מדבר על זה שפעם-פעמיים להתנסות בציוד זה לא כמו לבנות קריירת אימונים שלמה עם אותו ציוד.
חלק מהדברים מופנים גם אליך (רק זה שלדעתי הטיעון לגבי הציוד לא הגיוני), שאר הדברים מופנים אליו ואל קרוספיטר.בעזהי"ת
אתה כותב אליו בלשון רבים, או שאתה טוען כלפי את דבריך האחרונים?
מה קרה לקפיטלזם (אותו דאגת להזכיר בתגובתך בפוסט האחר)? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?
חלק מהדברים מופנים גם אליך (רק זה שלדעתי הטיעון לגבי הציוד לא הגיוני), שאר הדברים מופנים אליו ואל קרוספיטר.
אני מעריך אותך מאוד ותרומתך לקהילה היא גדולה ויקרה.
לרשום עובדה לפני משהו לא הופך אותו לעובדה. אני לא יודע אם במוח שלך זה הגיוני אבל לאנלוגיה של הסרטן אין שום קשר למציאות.
באופן כללי אין הרבה הגיון בטיעונים שלכם ולא ממש ברור לי מה אתם רוצים (כי לקדם את הספורט ואת הקהילה זו בטח לא מטרתכם).
מה קרה לקפיטלזם (אותו דאגת להזכיר בתגובתך בפוסט האחר)? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?
חלק מהדברים מופנים גם אליך (רק זה שלדעתי הטיעון לגבי הציוד לא הגיוני), שאר הדברים מופנים אליו ואל קרוספיטר.
אני מעריך אותך מאוד ותרומתך לקהילה היא גדולה ויקרה.
זו ממש לא הייתה כוונתי, אני לא מבין על איזה חלק בתגובתי אתה מדבר שממנו זה משתמע, אבל באופן כללי אני בעד הבעת דעות, גם אם הן שונות משלי כמובן.בעזהי"ת
בדבריך לא הסתפקת בהבעת דעה, אלא קבעת שזכותם של אחרים לגבש דעה שונה מזו שלך אינה לגיטימית. מדוע שאחרים לא יחשבו אם כן את אותו הדבר כלפיך אתה, וכאן הסתיים הדיון ועברנו לתגרת אגרופים?
לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.
זו ממש לא הייתה כוונתי, אני לא מבין על איזה חלק בתגובתי אתה מדבר שממנו זה משתמע, אבל באופן כללי אני בעד הבעת דעות, גם אם הן שונות משלי כמובן.
אני יודע מה זה סרטן, תודה על שיעור הרפואה הקצר.נכון, אך במקרה הזה כן מדובר בעובדה ולדבר בהחלט יש קשר למציאות.
מחלת הסרטן היא בבסיסה ריבוי של תאים סרטניים וזו בהחלט עובדה שסרטן גדל.
לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.
אז שוב, גם סרטן גדל והוא בהחלט לא דבר חיובי.
יש היגיון רב אך זכותך כמובן לחלוק עליו.
מה הקשר בין קפיטליזם לספורט? קפיטלזם הוא עניין כלכלי-חברתי.
אתה צודק, חסרה שם המילה "לדעתי", זכרתי שהיא נכתבה שם. טעות שלי.בעזהי"ת
אין לי טענה כלפיך, היות ומן הסתם לא התכוונת למשמעות הדברים אשר כתבת, אבל בכל אופן:
אני מוצא הגיון רב בדברי, והם לחלוטין לטובת קידום הספורט בישראל.
עזוב, לא משנה.עוד פעם אני אומר לך שאין קשר בין התארגנות ספורטיבית לתפיסת עולם חברתית-כלכלית ואתה מתעקש.
ואם אני בכל זאת אתייחס לדברים שלך, שאין בהם שמץ של אמת, אז הדבר הזה שאני מלין עליו הוא בדיוק ההיפך מ"שוק חופשי" אלא יותר כמו מס שהמדינה מטילה על גוף או אדם מסוים בעוד שגוף\אדם אחר פטור ממנו.