סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

• פותח/ת השרשור
ניתן לקיים משטר אימונים רציני ואפילו תחרותי תוך הקפדה על תפריט תזונה צמחוני.

לא אמרתי שלא.
אבל כבר אמרתי, הצימחונות שלי לא נבעה מאידיאולוגיה. אם זאת הייתה אידיאולוגיה לא הייתי מפסיקה להייות צימחונית

לא כתבתי לך מילה אלא לדובר שלך.

טוב, לא צפיתי עוצמות כאלו מתגובה שלי בפורום. בעיקר התמקדת בתקיפה אישית עם 0 טיעונים מנומקים.
נו מילא, אתה לא הראשון בהיסטוריה שעומד על הרגליים האחרויות שלו בגלל תגובה של הדיג'יי בפורומים שונים. זו האמת שלי - מרגיזה אנשים, ואני אוהב את זה ככה.

נדב, כל עוד יש ביכולתי לעזור לאושר, אני אעשה את זה. אני לא רואה פחיתות ערך אישית בכך שאני זה שמצלם את סופטי. ההפך הוא הנכון: בשבילי זו זכות לתת לו את התמיכה הזו כמו שאני עושה עם כל אחד אחר. כי אתה מבין? שאני רואה פוסט של בחורה מוצלחת באינטרנט שהגיעה להישג מרשים אני לא אומר לה "אין לך עמוד שדרה", אלא מחזק אותה להמשיך הלאה. שאני רואה חבר כמו אושר מצליח אני לא מתבייש להתייצב עם המצלמה שלי ולערוך בשבילו סרטונים. כי זה כל העניין: פרגון, אהבה ושלום. לא ציניות, פחד והשתקה.

אבל נו מילא, אמור לי מי הדוברים שלך ואומר לך מי אתה, זה עובד טוב לשני הכיוונים במקרה דנן. מספיק רק לקרוא את התגובות של "הדולר" בשביל להבין עם איזה טיפוסים יש לנו (ותמיד היה) עסק.

המון הצלחה יקיריי. 3>

אפליקציה שתאפשר לכם לראות את הסרטון בפלאפון (ועוד הרבה דברים שקשורים להגבלות i.p):

#OperaVPN is your super fast and unlimited #VPN for Free! Unblock the web and access everything you love via @Opera
Opera Free VPN - Unlimited VPN - Android-apps op Google Play

אני כבר מבהיר עכשיו, הדיון הזה לא יהפוך לקרב אגו, נא לשמור על תרבות דיון

ובנימה אחרת, כל הכבוד יעל! בהחלט מכובד לעמוד בכל היעדים שלך!

טוב, לא צפיתי עוצמות כאלו מתגובה שלי בפורום. בעיקר התמקדת בתקיפה אישית עם 0 טיעונים מנומקים.
נו מילא, אתה לא הראשון בהיסטוריה שעומד על הרגליים האחרויות שלו בגלל תגובה של הדיג'יי בפורומים שונים. זו האמת שלי - מרגיזה אנשים, ואני אוהב את זה ככה.

נדב, כל עוד יש ביכולתי לעזור לאושר, אני אעשה את זה. אני לא רואה פחיתות ערך אישית בכך שאני זה שמצלם את סופטי. ההפך הוא הנכון: בשבילי זו זכות לתת לו את התמיכה הזו כמו שאני עושה עם כל אחד אחר. כי אתה מבין? שאני רואה פוסט של בחורה מוצלחת באינטרנט שהגיעה להישג מרשים אני לא אומר לה "אין לך עמוד שדרה", אלא מחזק אותה להמשיך הלאה. שאני רואה חבר כמו אושר מצליח אני לא מתבייש להתייצב עם המצלמה שלי ולערוך בשבילו סרטונים. כי זה כל העניין: פרגון, אהבה ושלום. לא ציניות, פחד והשתקה.

אבל נו מילא, אמור לי מי הדוברים שלך ואומר לך מי אתה, זה עובד טוב לשני הכיוונים במקרה דנן. מספיק רק לקרוא את התגובות של "הדולר" בשביל להבין עם איזה טיפוסים יש לנו (ותמיד היה) עסק.

המון הצלחה יקיריי. 3>

קודם כל, בוא נתחיל מזה שנאה דורש נאה מקיים כשנכנסת לפה והגבת אז:
א. תקפת אותי אישית.
ב. נתת טיעונים לא נכונים ולא מנומקים עליי (ונוכחת לגלות שטעית, כרגיל).
ככה שאם כבר אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי , לפחות תהיה מתואם עם האישיות השניה שלך.

דבר שני, אני לא חייב ליעל כלום, כמו שנאמר לה לפני: אם היא תעלה סרטון ותרשום משהו היא חשופה לביקורת פה בפורום, אני שאלתי על מה שעניין אותי והגבתי ש״אם״ ... ״אז״....
מבחינתי לראות ילדה בת 17 עושה דדליפט 120 זה לא מרשים וזכותי לא ׳להתלהב׳ מזה ויותר עניין אותי עניין הצמחונות ו אידיאולוגיה מול המאמן , אני רואה פה ילדות בנות 17 עושות 120 דדליפט ואז עוד 200 מתח / הנפות/ ומסאל אפים.
ככה שהפרופורציות שלי ל׳התלהבות והתרשמות ופרגון׳ בהחלט שונות ממישהו שיש לו יותר מידי זמן פנוי לצלם ולערוך וידאויים של פווארליפטינג ולדבר על עצמו בגוף שלישי.

לראות את הצדיק עושה עבודה עם בוכניק ומגיע לטוטאל של אושר (כמעט) על משקל גוף נמוך יותר תוך זמן קצר , זה יותר מעניין ומרשים וכתבתי לו כל הכבוד פעמיים.

ההגדרות שלנו ל׳הצלחה׳ כנראה שונות בגלל זה כנראה אתה חושב שלערוך וידאו של פווארליפטינג ולקרוא לעצמך בגוף שלישי הופך אותך לאיזה כוכב, בעולם שלי אתה מסכן.
הכל עניין של פרופורציה וזה נוגע לגביי התגובות שלי בפוסט הזה , זכותך להגיב לי חזרה אגב ולהוכיח לעצמך שוב, שטעית.

בהצלחה בעריכת וידאו , מקווה שתגיע רחוק עם זה.

קודם כל, בוא נתחיל מזה שנאה דורש נאה מקיים כשנכנסת לפה והגבת אז:
א. תקפת אותי אישית.
ב. נתת טיעונים לא נכונים ולא מנומקים עליי (ונוכחת לגלות שטעית, כרגיל).
ככה שאם כבר אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי , לפחות תהיה מתואם עם האישיות השניה שלך.

דבר שני, אני לא חייב ליעל כלום, כמו שנאמר לה לפני: אם היא תעלה סרטון ותרשום משהו היא חשופה לביקורת פה בפורום, אני שאלתי על מה שעניין אותי והגבתי ש״אם״ ... ״אז״....
מבחינתי לראות ילדה בת 17 עושה דדליפט 120 זה לא מרשים וזכותי לא ׳להתלהב׳ מזה ויותר עניין אותי עניין הצמחונות ו אידיאולוגיה מול המאמן , אני רואה פה ילדות בנות 17 עושות 120 דדליפט ואז עוד 200 מתח / הנפות/ ומסאל אפים.
ככה שהפרופורציות שלי ל׳התלהבות והתרשמות ופרגון׳ בהחלט שונות ממישהו שיש לו יותר מידי זמן פנוי לצלם ולערוך וידאויים של פווארליפטינג ולדבר על עצמו בגוף שלישי.

לראות את הצדיק עושה עבודה עם בוכניק ומגיע לטוטאל של אושר (כמעט) על משקל גוף נמוך יותר תוך זמן קצר , זה יותר מעניין ומרשים וכתבתי לו כל הכבוד פעמיים.

ההגדרות שלנו ל׳הצלחה׳ כנראה שונות בגלל זה כנראה אתה חושב שלערוך וידאו של פווארליפטינג ולקרוא לעצמך בגוף שלישי הופך אותך לאיזה כוכב, בעולם שלי אתה מסכן.
הכל עניין של פרופורציה וזה נוגע לגביי התגובות שלי בפוסט הזה , זכותך להגיב לי חזרה אגב ולהוכיח לעצמך שוב, שטעית.

בהצלחה בעריכת וידאו , מקווה שתגיע רחוק עם זה.
היי מותק,
בלי קשר לריב איתו, הבוקס ג'אמפ באינסטגרם מפחיד.
איך ?

איך אתה מצליח לקפוץ כ''כ גבוה. מאיפה מגיע כל הכח המתפרץ הזה ? נטו מוייטליפטינג ?

זה משהו שנולדתי איתו והשתפר לאורך השנים.
שיחקתי כדורסל (מקצועני) אבל עוד שהייתי בן 16 בערך כבר התחלתי להטביע (ואני 1.78) ובזמנו לא עבדתי בכלל על כוח מתפרץ.

זה מרשים ביחס לישראל אבל הוא מארה''ב והרבה דברים לא מרשימים שם 🤘
כושים שם דופקים דאנקים של NBA בגיל 16

אתה צודק, מה שהולך פה זה מטורף.
אגב בגיל 16 טסתי עם נבחרת ישראל לארצות הברית (למחנה כדורסל כזה) והתלהבתי שאני מטביע , בא איזה אחד לבן היה אולי 1.80 והטביע בין הרגליים. הייתי בשוק

אתה צודק, מה שהולך פה זה מטורף.
אגב בגיל 16 טסתי עם נבחרת ישראל לארצות הברית (למחנה כדורסל כזה) והתלהבתי שאני מטביע , בא איזה אחד לבן היה אולי 1.80 והטביע בין הרגליים. הייתי בשוק
חפש Zion Williamson
יותר כמו DAM williamSON

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית