הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על טכניקה בסקוואט היי בר

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
שלום..
אני שם לב שאני נוטה לפסק רגליים פחות מלפנים על מנת לא ליצור לחץ על הברכיים, כי הפיסוק למלפנים גרם לי קצת בעיות בעבר (אולי כי הוא היה פיסוק מוגזם למלפנים). על פי סרטונים של אלן טרל כן צריך פיסוק הברך למעבר כפות הרגליים אבל רציתי לשאול אתכם, האם יש השלכות כלשהן לכך שאני עושה בערך כך שהברך מקבילה לכפות הרגליים?
תודה!.

אם פשוט ככה הרגליים שלך בנויות, במצב שטבעי אתה לא עובר את קצות האצבעות אז אין בעיה, אבל אם אתה מכריח את עצמך לא לעבור את קצות האצבעות אז כל העומס עובר לאגן

• פותח/ת השרשור
אם פשוט ככה הרגליים שלך בנויות, במצב שטבעי אתה לא עובר את קצות האצבעות אז אין בעיה, אבל אם אתה מכריח את עצמך לא לעבור את קצות האצבעות אז כל העומס עובר לאגן

קודם כל מעריך את זה שאתה עוזר לי כל הזמן (;.
אז לפי מה שמשתמע ממך עדיף לחלק במידה מסויימת את העומס גם על הברכיים? מה ההשלכות שיכולות להיות מעומס על האגן? האם ינחת עומס על שרירים מסויימים?

קודם כל מעריך את זה שאתה עוזר לי כל הזמן (;.
אז לפי מה שמשתמע ממך עדיף לחלק במידה מסויימת את העומס גם על הברכיים? מה ההשלכות שיכולות להיות מעומס על האגן? האם ינחת עומס על שרירים מסויימים?
אין שום בעיה!

והרעיון הוא לא לחלק את העומס בצורה מודעת, אתה צריך לבצע את הטכניקה כמו שצריך, ומה שיצא יצא
תתיישב אחורה ופתח ברכיים תוך כדי, תניח את המשקל בצורה שווה על כף הרגל, ושהמוט ירד ויעלה בקו ישר, ושהתנועה תהיה אחידה, איך הסקוואט יראה אחר כך זה כבר שולי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית