הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית גם אני מצטרף לקהילת הSS 😃

• פותח/ת השרשור Fatal
  • פורסם בתאריך

Fatal

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
אז ככה..היום הייתי במכון ושאלתי את המדריך על התוכנית SS בהתחלה הוא לא יודע מה זו התוכנית הזו..והראתי לו את התרגילים והוא אמר שהיא תכנית מעולה..
הוא הראה לי טכניקות לסקוואט דדליפט והפרס את הבנצ' ומתח עם משקל אני יודע..

עכשיו בקשר לדדליפט זה בסדר להרים אותו מהכלוב שהמוט על הקו הישר הזה?
או שחייב מהרצפה?

אני ממליץ לך לקרוא את הספר ולראות את הדיוידי מאשר להסתמך על הסברים של מדריך במכון.
מעבר לזה, דדליפט עושים מהריצפה.

• פותח/ת השרשור
כן אבל מה זה משנה אם מתחילים מלמעלה ?
ואת הספר אין ל עצבים לקרוא 300 עמודים באנגלית זה פשוט סיוט

אז תעשה מה בראש שלך, הרי להבין מה אתה עושה, איך ולמה לא שווה את המאמץ שהוא לקרוא כמה עמודים באנגלית פשוטה וברורה.

• פותח/ת השרשור
אז סבבה נעשה מהרצפה..
עכשיו הבנתי שצריך להיות גובה מסויים מהרצפה למוט..
מה הגובה?

נערך לאחרונה:
אין לי רעיון יותר טוב לאיפה לרשום את זה, אבל מישהו רשם לי הודעה מאוד מיסתורית שהוא הוסיף לי מוניטין פה ואני חושד שזה לא היה בשבילי.

• פותח/ת השרשור
דניאל זה כלכך קריטי אם אני לא יקרא את הספר? כי טכניקה אפשר ללמוד גם מסרטונים או מתרגול
יום ראשון אני יעלה סרטונים של הדדליפט והסקוואט ותתקנו אותי

בעיקרון אפשר ללמוד את התרגילים בלי עד לביצוע סביר, אבל בספר יש הסברים לאיך להתמודד עם בעיות שלפעמים צצות עם הזמן ופירוט מדויק לגבי כל התנועה, לדעתי כדאי לך לקרוא את הספר.

מי אמר שבסרטון יש טכניקה נכונה? מי אמר שאתה בכלל תצליח להבין מהסרטון מה המרכיבים של טכניקה נכונה? למה שמישהו פה יטרח להשקיע זמן ולעבור על הסרטונים שלך אם זה לא בזין שלך להשקיע זמן ולקרוא?

אם אתה לא מוכן לקרוא, אז לפחות תראה את הדיוידי של SS, אבל גם זה לא מספיק בשביל להבין ביצוע נכון. תעשה לעצמך טובה ותקרא לפחות את הפרק של הסקוואט והדדליפט בספר, זה יוצא מקסימום 70 עמודים ביחד וזה יעזור לך להימנע מטעויות נפוצות ומפציעות. תאמין לי שאתה מעדיף להשקיע שעה של קריאה מאשר לסבול מכאבים אח"כ.

אתה יכול לא לקרוא את הספר אבל זה כבר לא יהיה SS.
אני מבין שפאור קלין אתה גם לא עושה?
נ.ב רק הפרק של הסקוואט זה 70 עמודים

מי אמר שבסרטון יש טכניקה נכונה? מי אמר שאתה בכלל תצליח להבין מהסרטון מה המרכיבים של טכניקה נכונה? למה שמישהו פה יטרח להשקיע זמן ולעבור על הסרטונים שלך אם זה לא בזין שלך להשקיע זמן ולקרוא?

אם אתה לא מוכן לקרוא, אז לפחות תראה את הדיוידי של SS, אבל גם זה לא מספיק בשביל להבין ביצוע נכון. תעשה לעצמך טובה ותקרא לפחות את הפרק של הסקוואט והדדליפט בספר, זה יוצא מקסימום 70 עמודים ביחד וזה יעזור לך להימנע מטעויות נפוצות ומפציעות. תאמין לי שאתה מעדיף להשקיע שעה של קריאה מאשר לסבול מכאבים אח"כ.

מחזק

רואים שאתה מתאמן עם השלד והוא מרביץ בך תורה
אל תשכח שהוא עדיין שלד:jester:

קורן הכניס בי את פחד האל עם ה-psych outs שלו.
בינתיים אני ליצן קטן עם הבנצ'ים שלי, אני מקווה לא להיות ליצן גדול 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית