הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית גם אני מצטרף לקהילת הSS 😃

• פותח/ת השרשור Fatal
  • פורסם בתאריך

Fatal

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
אז ככה..היום הייתי במכון ושאלתי את המדריך על התוכנית SS בהתחלה הוא לא יודע מה זו התוכנית הזו..והראתי לו את התרגילים והוא אמר שהיא תכנית מעולה..
הוא הראה לי טכניקות לסקוואט דדליפט והפרס את הבנצ' ומתח עם משקל אני יודע..

עכשיו בקשר לדדליפט זה בסדר להרים אותו מהכלוב שהמוט על הקו הישר הזה?
או שחייב מהרצפה?

כן אבל מה זה משנה אם מתחילים מלמעלה ?
ואת הספר אין ל עצבים לקרוא 300 עמודים באנגלית זה פשוט סיוט
אני קורא 300 עמודים בשבוע ולא על סקוואט אלא היסטוריית של ארה"ב באנגלית, תמיד תדע שיש יותר גרוע.

דווקא הצורה שבה הספר רשום מאוד נעימה לקריאה ומסקרנת, באמת ש300 העמודים האלו הם שום דבר, קראתי ונהנתי מכל רגע.

דווקא הצורה שבה הספר רשום מאוד נעימה לקריאה ומסקרנת, באמת ש300 העמודים האלו הם שום דבר, קראתי ונהנתי מכל רגע.

בתאכלס...אתה ממש צודק. אני בתהליכי קריאה....למרות שאין לי זמן....קראתי את הפתיחה וקצת מהפרק של הסקוואט...ואני כל הזמן לא מפסיק לחשוב על איך אני ממשיך לקרוא.
אני יודע שהספר הזה חשוב לקרוא אותו, לפני שמתחילים SS, שאני מתכוון לבצע בעוד כמה זמן...(מה לעשות...אני לא רוצה להמר ולעשות ניתוח בזמן הSS), ככה שלפחות עוד חודש יש לי לקרוא ת'ספר, אבל 300 עמודים זה כלום...הארי פוטר זה 700...והכתב בספר של הSS, הרבה יותר גדול..חח
אז פשוט...שב..ותקרא אותו. אם אתה ממש רוצה, זה יקח לך מקסימום שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית