עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דניאל, אתה באמת עזרת המון.יש פתגם מתאים לכך - "אין הנחתום מעיד על עיסתו". מעריך את ההערכה.
מה בעיה בקצת ציניות? קיללו אותך? הטעו אותך? המליצו לך משהו שיכול לפגוע בך?אני לרגע לא מכחיש שהוא עוזר.
אבל האם כנגד זה זה נותן לו לגיטימציה להיות ציני? דבר אשר גורר עוד משתמשים !
זה לא נותן לגיטימציה, אתה צודק בחלק מהעניין, אבל היי, פאק!! כמה ניתן להאכיל בכפית או לטחון שוב ושוב הסברים בנושא?אני לרגע לא מכחיש שהוא עוזר.
אבל האם כנגד זה זה נותן לו לגיטימציה להיות ציני? דבר אשר גורר עוד משתמשים (כמוך למשל) .
אני אתייחס ובשיא הרצינות ואני מאמין שכך גם יתר המשתמשיםבפוסטים שאני יעלה בעתיד, אף אחד לא יתייחס.
אל תחשוש מכךוגם בפוסטים של אחרים לא אוכל לתרום את הידע שלי כי אולי דעתי תהיה שונה מהאחר ואז אין לי כח להכנס לאותו סינדרום שהיה פה
א. אתה שנה וחצי כאן ולדעתי זה די זמן כדי להבין +- מה קורה עם עולם החומרים. רק מקריאה וחיפוש אני למדתי המון המון המון ובפחות זמןא. לא יודע איך כבר עשו אותי משתמש וותיק או בעל ידע ומוניטין למרות שאני דיי חדש פה...
ב. מותר לי כמשתמש לתת חוות דעת גם אם היא לא נראת למשתמש אחר. למרות שבוודאות קראתי על זה באינטרנט ואני עדיין טוען שבולדנון מתאים יותר לא.ש נמוכים.
ג. כל המשתמשים שמגיבים להגנתו, ברור לכולנו שמדובר בנטו התחנפות
ד. ידעתי שאני נכנס לתחום שיש בו המון אגו אבל לא תארתי לעצמי עד כמה
ה. מציע לנעול את הפוסט הזה ולעבור הלאה כי הוא לא תורם לאף אחד בטח שלא לפותח הפוסט.
עכשיו אני יודע מה יהיה הלאה
בפוסטים שאני יעלה בעתיד, אף אחד לא יתייחס.
וגם בפוסטים של אחרים לא אוכל לתרום את הידע שלי כי אולי דעתי תהיה שונה מהאחר ואז אין לי כח להכנס לאותו סינדרום שהיה פה