עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקר כי ככה מתחשק לי לכמה שבועות הקרובים. (בגלל זה גם אני לא מבקש תוכנית ל10 שבועות)למה שתזניח את הסקוואט?
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שכואב לו התאומים בסקוואט.וגם כי התאומים מתחילים לכאוב לי בסקוואט
אמ....? סקוואט דדליפט וקלין ואין עומס כבד על הרגליים.פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שכואב לו התאומים בסקוואט.
אתה עושים עוד תרגילים לרגליים?
יש סיכוי שאתה עושה hb?אמ....? סקוואט דדליפט וקלין ואין עומס כבד על הרגליים.
בעיקר בגלל שאני עושה דיפ סקוואט (ומייק רוזנר אישר לי שזה להרבה אנשים שיש להם כאבים בתאומים)
יש לך הארה בנוגע לתוכנית?
כן אני עושה הייבאר, ברור.יש סיכוי שאתה עושה hb?
אם שייך תשנה לlb והעומס ירד לך מהתאומים.
ולשאלתך, קשה לי לוותר על סקוואט בתוכנית, יכול להיות שיהיו מתאמנים אחרים שיביאו מנסיונם או מהכירותם תוכנית שתאפשר לעבוד על תרגיל אחר. אבל לוותר על סקוואט לא הייתי ממליץ אלא אם אין ברירה מחמת פציעה.
ה-רקון עושה משהו כזה, אפשר להציץ בלוג שלו, ואם לא טקסס, תמיד אפשר סמולוב.אתה יכול לנסות משהו בסגנון טקסס עם דגש על דדליפט
ה-רקון עושה משהו כזה, אפשר להציץ בלוג שלו, ואם לא טקסס, תמיד אפשר סמולוב.
סמולוב סקוואט זה התעללות סמולוב דדליפט זה סתם סיכון לפציעה (בעיקר שאני עושה לעליון סמולוב גוניור פרס)סמולוב לדדיפט נראה לי התעללות עצמית חסרת פואנטה..
סמולוב סקוואט זה התעללות סמולוב דדליפט זה סתם סיכון לפציעה (בעיקר שאני עושה לעליון סמולוב גוניור פרס)
כן האמת שבגלל שאני לא באמת מוצא תוכנית שאני מחפש, אני כנראה אשאר עם עוד סבב של 5/3/1 וימשיך לעשות סקוואט.יש מעט מאוד מקרים שהייתי ממליץ על סמולוב באופן כללי... אני חושב שאתה יכול לנסות טקסס עם דגש על דדליפט אבל עדיין להסקביט פעמיים בשבוע (יכול ללכת על בוקס סקואוט או ורציאות שונות מסקוואט קלאסי)
כן האמת שבגלל שאני לא באמת מוצא תוכנית שאני מחפש, אני כנראה אשאר עם עוד סבב של 5/3/1 וימשיך לעשות סקוואט.
איזה וריאציות שונות דיברת (אני כבר עושה פרונט אחרי היום דדליפט (לא עושה BBB, חיטוב))
ואחרי יום סקוואט פאוורקלין 3*3 ודפיציט, אני לא בטוח איך להכניס את הדפיציט רציתי 5*2, לא ידעתי איזה אחוזים
4 פעמים בשבוע ג'וניור פרסלא הבנתי אתה גם עושה סמולוב לפרס וגם 5\3\1 וגם אתה בחיטוב?
בעזהי"ת
רוטינת הדדליפט של לואי סימונס, אבל בקצב כפול. בשבוע לאחר בדיקת RM1, אתה מבצע כלהלן:
צפה בקובץ המצורף 39430
זה לדעתך יכולה להיות תוכנית בפני עצמה? מבלי בלוק נפח או משהו שהוא לא סינגלים לפני המחזור הזה? נראה לי קצת תמוה
בעזהי"ת
תוסיף במקביל טקסס מת'וד לסקוואט, וקיבלת כאן משהו הרבה יותר מעניין.
בלי תרגיל פוסטריור צ'יין נוסף, באמת יש כאן משהו שמיועד או לתקופת דגשים טכניים למתאמן בינוני/מתקדם, או כדי לעשות לכמה זמן משהו נוסף - שזה בערך מה שיהב ביקש.
לא הבנתי, 3 שבועות אחרי אני נותן לחזרה אחת את ה1רמ ההתחלתי?בעזהי"ת
רוטינת הדדליפט של לואי סימונס, אבל בקצב כפול. בשבוע לאחר בדיקת RM1, אתה מבצע כלהלן:
צפה בקובץ המצורף 39430