הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תכנית לדדליפט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
רוצה לזנוח את הסקוואט לתקופה של כמה שבועות (לא גדולה מדי אבל)
משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע דדליפט אולי נפח/סינגלים כבדים, דפיציט
180 דדליפט על 93 קילו, מחפש המלצות לתוכניות.

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שכואב לו התאומים בסקוואט.

אתה עושים עוד תרגילים לרגליים?
אמ....? סקוואט דדליפט וקלין ואין עומס כבד על הרגליים.
בעיקר בגלל שאני עושה דיפ סקוואט (ומייק רוזנר אישר לי שזה להרבה אנשים שיש להם כאבים בתאומים)
יש לך הארה בנוגע לתוכנית?

אמ....? סקוואט דדליפט וקלין ואין עומס כבד על הרגליים.
בעיקר בגלל שאני עושה דיפ סקוואט (ומייק רוזנר אישר לי שזה להרבה אנשים שיש להם כאבים בתאומים)
יש לך הארה בנוגע לתוכנית?
יש סיכוי שאתה עושה hb?

אם שייך תשנה לlb והעומס ירד לך מהתאומים.

ולשאלתך, קשה לי לוותר על סקוואט בתוכנית, יכול להיות שיהיו מתאמנים אחרים שיביאו מנסיונם או מהכירותם תוכנית שתאפשר לעבוד על תרגיל אחר. אבל לוותר על סקוואט לא הייתי ממליץ אלא אם אין ברירה מחמת פציעה.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי שאתה עושה hb?

אם שייך תשנה לlb והעומס ירד לך מהתאומים.

ולשאלתך, קשה לי לוותר על סקוואט בתוכנית, יכול להיות שיהיו מתאמנים אחרים שיביאו מנסיונם או מהכירותם תוכנית שתאפשר לעבוד על תרגיל אחר. אבל לוותר על סקוואט לא הייתי ממליץ אלא אם אין ברירה מחמת פציעה.
כן אני עושה הייבאר, ברור.
אבל אני לא רוצה לעבור ללואו בר
חוץ מזה, יש תוכניות של דדליפט בהם לא עושים סקוואט והם מעלות יפה מאוד את הדדליפט וכתוצאה מכך גם את הסקוואט
ולבסוף, הסיבה העיקרית היא כי אני חושב שלהתמקד בדדליפט חודש יתן לי אותן תוצאות לסקוואט כמו אם אני אעשה ואת הדדליפט יעלה יותר ואני אוהב את זה (תועלת מול הנאה)

סמולוב סקוואט זה התעללות סמולוב דדליפט זה סתם סיכון לפציעה (בעיקר שאני עושה לעליון סמולוב גוניור פרס)

יש מעט מאוד מקרים שהייתי ממליץ על סמולוב באופן כללי... אני חושב שאתה יכול לנסות טקסס עם דגש על דדליפט אבל עדיין להסקביט פעמיים בשבוע (יכול ללכת על בוקס סקואוט או ורציאות שונות מסקוואט קלאסי)

• פותח/ת השרשור
יש מעט מאוד מקרים שהייתי ממליץ על סמולוב באופן כללי... אני חושב שאתה יכול לנסות טקסס עם דגש על דדליפט אבל עדיין להסקביט פעמיים בשבוע (יכול ללכת על בוקס סקואוט או ורציאות שונות מסקוואט קלאסי)
כן האמת שבגלל שאני לא באמת מוצא תוכנית שאני מחפש, אני כנראה אשאר עם עוד סבב של 5/3/1 וימשיך לעשות סקוואט.
איזה וריאציות שונות דיברת (אני כבר עושה פרונט אחרי היום דדליפט (לא עושה BBB, חיטוב))
ואחרי יום סקוואט פאוורקלין 3*3 ודפיציט, אני לא בטוח איך להכניס את הדפיציט רציתי 5*2, לא ידעתי איזה אחוזים

כן האמת שבגלל שאני לא באמת מוצא תוכנית שאני מחפש, אני כנראה אשאר עם עוד סבב של 5/3/1 וימשיך לעשות סקוואט.
איזה וריאציות שונות דיברת (אני כבר עושה פרונט אחרי היום דדליפט (לא עושה BBB, חיטוב))
ואחרי יום סקוואט פאוורקלין 3*3 ודפיציט, אני לא בטוח איך להכניס את הדפיציט רציתי 5*2, לא ידעתי איזה אחוזים

לא הבנתי אתה גם עושה סמולוב לפרס וגם 5\3\1 וגם אתה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אתה גם עושה סמולוב לפרס וגם 5\3\1 וגם אתה בחיטוב?
4 פעמים בשבוע ג'וניור פרס
ב2 מהאימונים האלה אני מכניס אחרי הפרס את ה5/3/1 לרגליים (יום אחד סקוואט, יום אחד דדליפט)
הנפח בפלג גוף תחתון לא גבוה ככ, רק סט אחד למקס חזרות ואולי ג'וקר לפעמים וממשיך לתרגיל עזר אחד. (אני רוצה עכשיו להכניס גם דפיציט)
בפלג גוף עליון המצב אחר קצת
אבל החיטוב לא חריף מדי.

בעזהי"ת

רוטינת הדדליפט של לואי סימונס, אבל בקצב כפול. בשבוע לאחר בדיקת RM1, אתה מבצע כלהלן:

simmonsDeadlift.jpg

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

זה לדעתך יכולה להיות תוכנית בפני עצמה? מבלי בלוק נפח או משהו שהוא לא סינגלים לפני המחזור הזה? נראה לי קצת תמוה

תוסיף במקביל טקסס מת'וד לסקוואט, וקיבלת כאן משהו הרבה יותר מעניין.
בלי תרגיל פוסטריור צ'יין נוסף, באמת יש כאן משהו שמיועד או לתקופת דגשים טכניים למתאמן בינוני/מתקדם, או כדי לעשות לכמה זמן משהו נוסף - שזה בערך מה שיהב ביקש.

בעזהי"ת

תוסיף במקביל טקסס מת'וד לסקוואט, וקיבלת כאן משהו הרבה יותר מעניין.
בלי תרגיל פוסטריור צ'יין נוסף, באמת יש כאן משהו שמיועד או לתקופת דגשים טכניים למתאמן בינוני/מתקדם, או כדי לעשות לכמה זמן משהו נוסף - שזה בערך מה שיהב ביקש.

הבנתי, אני עדיין חושב ש4-5 שבועות של חמישיות ו\או שלשות לפני מחזור כזה הכרחיים. (כמובן שאפשר ורצוי לעבוד על ספיד דדליפט בסגנון של "באק אוף" סטס לשפצור הטכניקה)

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית