עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שאתה רשמת, הזכייניות חייבות לערוץ.
א) אני לא רואה איך הצד שלך נכנס לעניין. הזכיינית הרלוונטית עדיין לא חייבת לך כלום.
ב) אני לא רואה איך שידור של האח הגדול ביום שישי בצהריים מפר את ההסכם של הזכיינית עם ערוץ 2(במילים אחרות, זה לא מוכיח שהן לא משדרות "תוכניות איכות" אשר הן מתחייבות לשדר בשעות אחרות). אפילו אם הזכיינית מפרה את ההסכם, זה עדיין לא עניינך, מעצם היותם של הזכיינית ושל הערוץ גופים אזרחיים.
הבעיה היא שאני אינטיליגנטי מדי בשביל לבצע את הקישור בין הדברים.
אפילו אם הזכיינית מפרה את ההסכם, זה עדיין לא עניינך, מעצם היותם של הזכיינית ושל הערוץ גופים אזרחיים.
הבעיה היא שאני אינטיליגנטי מדי בשביל לבצע את הקישור בין הדברים.
א) הרשות מייצגת את הציבור ולכן, בעקיפין, הזכייניות חייבות לציבור.
ב) יש שעות שבהן לזכייניות מותר לשדר תוכניות בידור ויש שעות שבהן הן חייבות לשדר תוכניות סוגה עילית.
ג) הזכייניות קבלו היתר לשדר תוכניות מטעם הרשות השנייה, שהיא גוף ציבורי ולכן הן חייבות לתת דין וחשבון.
התכוונתי למסחריים, ערכתי. תודה.גופים אזרחיים? להבדיל מצבאיים שאז זה כן עניינו?
אם הזכייניות "חייבות" לציבור, כדברך (אגב, זה לא נכון. הרשות מוגדרת כגוף מסחרי, מוזמן לבדוק את זה), אז המחוייבות שלהן היא כלפי כלל הציבור, ולעשות את מה שטוב עבורו. אם היא מחוייבת לכלל הציבור, היא צריכה לשים תוכניות שישרתו את טובת הרוב. כלומר, תוכניות אשר אחוז הצפייה בהן הוא הגבוה ביותר(הרי את התוכניות האילו אחוז גבוה יותר של הציבור אוהב, והרשות, לדבריך, נועדה למען הציבור). לכן, לא משנה איך תסובב את זה, אני צודק.
ובגלל שהדיון הקודם נגמר, ממה נובעת ההתנגדות הגדולה שלך ל"אח הגדול"? ומה הופך את התוכנית הזו ל"דלוחה" בניגוד לתוכניות אחרות? במילים אחרות, אשמח לו תגדיר את המושג "דלוחה" במובן של תוכניות טלויזיה.
התכוונתי למסחריים, ערכתי. תודה.
אה, שכחתי. אתה יודע מה טוב עבור הציבור, לא הציבור בעצמו.מה שהציבור אוהב אינו בהכרח הטוב ביותר, גם אם אנשי הזכייניות ינסו לשכנע שכך הדבר.
"האח הגדול" לא מגרה את הצופים לחשוב ולא תורמת להתפתחות שלהם, אלא אם אתה מגדיר כך התפתחות של דלקת בפרקי האצבעות כתוצאה משליחת מסרונים.
זהו להיום, טרול יקר. אין לי יותר אוכל בשבילך. אני מקווה שמה שכן נתתי לך יהיה מספיק אנבולי כדי שתוכל לעשות כמה PRs בשבוע הבא.
אה, שכחתי. אתה יודע מה טוב עבור הציבור, לא הציבור בעצמו.
פאשיסט.
לתת לאנשים להתעסק בחיים של אנשים אחרים 24.7 זה פשוט אידיוטי.אם הזכייניות "חייבות" לציבור, כדברך (אגב, זה לא נכון. הרשות מוגדרת כגוף מסחרי, מוזמן לבדוק את זה), אז המחוייבות שלהן היא כלפי כלל הציבור, ולעשות את מה שטוב עבורו. אם היא מחוייבת לכלל הציבור, היא צריכה לשים תוכניות שישרתו את טובת הרוב. כלומר, תוכניות אשר אחוז הצפייה בהן הוא הגבוה ביותר(הרי את התוכניות האילו אחוז גבוה יותר של הציבור אוהב, והרשות, לדבריך, נועדה למען הציבור). לכן, לא משנה איך תסובב את זה, אני צודק.
ובגלל שהדיון הקודם נגמר, ממה נובעת ההתנגדות הגדולה שלך ל"אח הגדול"? ומה הופך את התוכנית הזו ל"דלוחה" בניגוד לתוכניות אחרות? במילים אחרות, אשמח לו תגדיר את המושג "דלוחה" במובן של תוכניות טלויזיה.
התכוונתי למסחריים, ערכתי. תודה.
אידיוטי זה הטרנד החדש, כבר מספר שנים שהבורות חוגגת מה שנראה כמו האבולוציה לאחור.לתת לאנשים להתעסק בחיים של אנשים אחרים 24.7 זה פשוט אידיוטי.
כל הכבוד. באמת שלא רציתי להמשיך בדיון הזה, לפחות לא עד שאלך לישון.
זה שאני חושב שתוכנית מסוימת אינה תורמת לציבור הופך אותי לפאשיסט? נו, טוב.
מה שהציבור אוהב אינו בהכרח הטוב ביותר, גם אם אנשי הזכייניות ינסו לשכנע שכך הדבר.
"האח הגדול" לא מגרה את הצופים לחשוב ולא תורמת להתפתחות שלהם, אלא אם אתה מגדיר כך התפתחות של דלקת בפרקי האצבעות כתוצאה משליחת מסרונים.
זהו להיום, טרול יקר. אין לי יותר אוכל בשבילך. אני מקווה שמה שכן נתתי לך יהיה מספיק אנבולי כדי שתוכל לעשות כמה PRs בשבוע הבא.
מה שהציבור אוהב אינו בהכרח הטוב ביותר, גם אם אנשי הזכייניות ינסו לשכנע שכך הדבר.
ת'אכלס, זה פורמט ותוכנית מבריקים. בהנחה שלא מפשלים בגדול בליהוק, מדובר בדבר הכי מענין
בטלויזיה להוציא שידורי ספורט ישירים.
עידן: הגדר "פאשיסט" או "פאשיזם".
אלכס: אין לי בעיה עם תוכניות בידור קלילות; אני בעצמי נהנה לפעמים לצפות בתוכניות המסכמות של "האח הגדול", כי יש שם משימות מצחיקות, או אנשים מצחיקים. אבל לתת לזה משקל כל כך גדול, לדעתי זו טעות.
אני כן חושב שיש מקום למגוון רחב של תוכניות, אבל כאשר תוכנית כלשהי, או ז'אנר כלשהו תופסים מקום על חשבון תוכניות וז'אנרים אחרים, זה לא תקין.
עידן: הגדר "פאשיסט" או "פאשיזם".
אלכס: אין לי בעיה עם תוכניות בידור קלילות; אני בעצמי נהנה לפעמים לצפות בתוכניות המסכמות של "האח הגדול", כי יש שם משימות מצחיקות, או אנשים מצחיקים. אבל לתת לזה משקל כל כך גדול, לדעתי זו טעות.
אני כן חושב שיש מקום למגוון רחב של תוכניות, אבל כאשר תוכנית כלשהי, או ז'אנר כלשהו תופסים מקום על חשבון תוכניות וז'אנרים אחרים, זה לא תקין.
למה שהוא יגדיר זאת כשאתה מסרב להגדיר מה היא "תוכנית דלוחה"? אם רוצים לנהל דו שיח אינטיליגנטי, זה צריך להיות דו צדדי.עידן: הגדר "פאשיסט" או "פאשיזם".