הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמני מנוחה ארוכים לא פוגעים לי בתוצאות? (strong lift 5x5)

מייק שלח לי בזמנו, גם אני הייתי משוכע שזמני מנוחה ארוכים לא באמת משנים ואף תורמים אך הוא תיקן אותי.
זה אמנם מועיל מבחינת עליה בכח, אך פוגע בהיפרטרופיה.
אוקי אבל הוא הסביר לך למה?. לי אישית יש בעיה בלהאמין ולבצע משהו אם לא קיבלתי סיבה מספקת, גם אם זה בדיעבד נכון.

מייק שלח לי בזמנו, גם אני הייתי משוכע שזמני מנוחה ארוכים לא באמת משנים ואף תורמים אך הוא תיקן אותי.
זה אמנם מועיל מבחינת עליה בכח, אך פוגע בהיפרטרופיה.
איך זה בדיוק מפריע?
איזה זמן מנוחה לא מפריע להיפרטרופיה ?

איך זה בדיוק מפריע?
איזה זמן מנוחה לא מפריע להיפרטרופיה ?

זו שאלה קצת בעייתית ועדיף לא להתעסק איתה כשמדברים על תוכניות למתחילים (כמו בשרשור הזה) - בסופו של דבר אחרי השנים הראשונות בחדר כושר זו כבר שאלה של העדפה, יש חסרונות ויתרונות לכאן ולכאן.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך המקורית - זמני מנוחה ארוכים ייפגעו לך בהיפרטרופיה, אך הם הכרחיים למי שעובד בתוכניות כח והמטרה העיקרית שלו היא צבירת כוח.
אם מעניין אותך יותר היפרטרופיה אז מנוחה של יותר מ 60-90 תיהיה פחות טובה ואפקטיבית.

בדרך כלל המנוחה שלי היא בין 1:45 ל-2 דקות
האם זמן המנוחה בסדר בשביל היפרטרופיה עם דגש חזק על בניית כוח?

בסטים האחרונים אני זקוק לקצת יותר בשביל לסיים אותם (נכון לעכשיו רק בסקוואט)

זו שאלה קצת בעייתית ועדיף לא להתעסק איתה כשמדברים על תוכניות למתחילים (כמו בשרשור הזה) - בסופו של דבר אחרי השנים הראשונות בחדר כושר זו כבר שאלה של העדפה, יש חסרונות ויתרונות לכאן ולכאן.
זה ברור.
פשוט הבחור אומר את זה בביטחון כזה שחשבתי שהמציאו משהו ולא ידעתי

בדרך כלל המנוחה שלי היא בין 1:45 ל-2 דקות
האם זמן המנוחה בסדר בשביל היפרטרופיה עם דגש חזק על בניית כוח?

בסטים האחרונים אני זקוק לקצת יותר בשביל לסיים אותם (נכון לעכשיו רק בסקוואט)

תנוח כמה שצריך. גם אם כרגע אתה מספיקות לך 2 דקות כשתתקדם בתכנית ותעלה במשקלים תצטרך יותר זמן מנוחה. בנוסף אני ממליץ לך לקרוא על התכנית באתר הרשמי שלה.
StrongLifts: Simple, Effective Strength and Muscle Building

Back
למעלה תחתית