הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנדוקרינולוג רוצה לתת לי זריקת טסטוסטרון...

מצב
השרשור נעול

nar-kis

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
הי, אני לא בא מהכיוון של פיתוח גוף וכאלה, אבל הגעתי דרך חיפוש בגוגל וראיתי שיש כאן חבר'ה שמבינים טוב בכל הנושא הזה של הורמונים והדברים שקשורים לכך. אז אני מתייעץ ומבקש עזרה.
כבר זמן רב שאני ממש לא מרגיש טוב. גם פיזית וגם נפשית. ימים קשים.
האנדוקרינולוגית ראתה שחסר לי טסטוסטרון בצורה משמעותית ודיברה על זריקה בכל 3 חודשים. לכל החיים.
לפני כן, היא שלחה אותי לבדיקת MRI למוח כדי לבדוק האם ההיפופיזה היא זו שאחראית על החוסר. אמרה שבגלל שה-SHBG גבוה, זה יכול להעיד על כך שהבעיה נגרמת בהיפופיזה. אז עשיתי MRI ואני עדיין מחכה לתוצאות.
עכשיו השאלה היא, מה הפתרון הכי נכון וטוב עבורי, מבחינה בריאותית. קראתי שאם אני לוקח טסטוסטרון באופן קבוע, אז הייצור הטבעי שלו נפגע ואז אני בעצם 'שבוי' של הזריקות. נשמע כמו פתרון שהוא 'ראש קטן' מצד הרופאים.
אז עדיף לקחת פרו הורמונים? איזה? DHEA? פרגנולון? -אני לא אהפוך להיות 'שבוי' של פרו-ההורמונים האלה? מה ההבדל בעצם מהבחינה הזו?
את הכל אני יכול לקבל מהרופאים/קופ"ח או שאצטרך לקנות תוספים בעצמי?
חשוב לי לשמור על פוריות, אבל גם להרגיש טוב עכשיו ולהצליח לתפקד, כי אני ממש סובל וחלש.
שוב, לא מכוון לפיתוח גוף, רק להיות בריא עם אנרגיות לחיים. למרות שירדתי במשקל בצורה קיצונית ונראה שאיבדתי צפיפות בעצמות והרבה מסת שריר, אבל אני מניח שהטיפול יוכל לעזור באופן טבעי.
עד כמה הטיפולים האלו יעילים וכמה הם מורגשים בפועל? תוך כמה זמן ארגיש בשינוי משמעותי?
כמובן שהייתי מעדיף להבריא עם כמה שפחות התערבות מלאכותית בגוף. נניח תזונה כלשהי או/גם בדרך אחרת. אפשרי? כדאי לנסות? זה מרגיש לי שכל דבר מלאכותי שדוחפים ומערבים במנגנון של הגוף, דופק משהו אחר על הדרך. לכן חשוב לי להבין את התמונה הגדולה ואת כל ההשלכות וכמה שאפשר, להימנע מנזקים.
תוסף אבץ יכול לעזור כאן? או מינרלים אחרים...

צירפתי צילום של שתי בדיקות שעשיתי. עשיתי אותן בהפרש של שבועיים-שלושה ביניהן.

אם יש עוד בדיקות שכדאי לבצע, אשמח לדעת ואבקש מהרופאה.

אז תודה מראש לכל מי שיסייע. רוצה להכין ת'צמי לביקור הבא אצל הדוקטור. מת כבר למצוא פתרון.

קבצים מצורפים

• טסט1.jpg
    טסט1.jpg
    KB 40.6 · צפיות: 1,036
  • טסט2.jpg
    טסט2.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 961
נערך לאחרונה:
לגבי TRT ושהפעותיו אני לא כל כך יודע ומבין, אבל אני כן יודע להגיד לך שאתה כופה על עצמך הרבה גורמי סיכון לבבעיות הורמונליות.

משקל לא תקין (נשמע כמו איזור התת משקל), חוסר בפעילות גופנית (אני מניח שאתה לא מתאמן), תזונה לקויה (אין לך לא חלבון ולא שומן וכולסטרול בכמויות מספיקות).

אם אתה רוצה למצות את כל האפשרויות - תעלה במשקל לפחות לאיזור ה70 כרגע (תוכל לרדת כמה קילוגרמים אחרי התהליך), תעבור לתזונה רגילה שכוללת נניח 100 גרם חלבון ובערך אותה כמות של שומן (לפחות), שים לב לשינה שלך (לפחות 7 שעות רציפות באופן קבוע) ותרשם לחדר כושר.
אם אחרי חצי שנה שאתה מבצע את כל אלה אין שינוי כנראה שיש פה בעיה שדורשת טיפול אחר.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאתה רוצה לעזור והכוונה טובה, אבל זה די הזוי להגיד לי שאני כופה על עצמי את גורמי הסיכון האלה. הרי מה שאתה מתאר זה בדיוק הסימפטומים של היפוגונדיזם שמהם אני סובל.
הירידה המטורפת במשקל היא לא מבחירה. אני פשוט לא מעכל. עשיתי בירורים אצל גסטרולוג והכל תקין. השינוי האחרון בתזונה נועד להקל עלי בעיכול, קשה לי לאכול אוכל כבד.
אני לא מצליח לישון. אני מתתתת לישון כמו שצריך והרבה שעות. הלוואי.
אם אני עושה ספורט, הגוף שלי דואב ולא מתאושש. ניסיתי. -האבסורד הוא שאומרים שבשביל זה נותנים לאנשים תחליף טסט', כדי שיוכלו לעשות ספורט...

אבל אחרי כל מה שכתבתי, באמת משתדל לאכול טוב, לישון טוב ולעשות ספורט כמה שאפשר. עקרונית זה באמת מפתחות שעוזרים, רק שקשה ולא יודע עד כמה זה בשליטתי.

שוב, תודה.

פספסתי את ההיפוגונדיזם כנראה (שאני מבין שמאובחן).

לא יודע מה בא קודם פה, הביצה או התרנגולת, אבל לא הייתי מופתע אם בן אדם שהוא לא אתה היה מתאר אורח חיים כזה ואומר שבדיקות הדם לא תקינות.
לא ניסיתי לתת לך תרופת פלא, רציתי שתבין שעשויים להיות עוד פתרונות מלבד תרופות, אבל אם זה בלתי אפשרי אז אולי תרופות הן כן הפתרון.

העצה היחידה שאני יכול לתת לך בנושא זה היא לנסות לתקוף את הבעיות אחת אחת ובשלבים - לשלב אוכל קצת יותר שמן בהדרגה, לשלב אימונים קלים בהדרגה וכו', אבל אני לא מכיר את המצב מספיק ואיני רופא.

הייתי ממליץ לך לקחת את הטסטוסטרון. כל הבעיות שאתה מתאר נובעות בדיוק מהיפוגונדיזם.
מוזר שסתם כך בלוטת יתרת המוח שלך החליטה להפסיק להפריד FSH.
עשו לך אקוגראפיה של האשכים?
מה רמות ה-CRP שלך?

• פותח/ת השרשור
אקוגרפיה= אולטרסאונד? אז כן, עשו לי והכל בסדר.
Crp קטן מ-0.5.

לפי מה שאני מבין כרגע, הבעיה היא לא באשכים אלא במוח ולכן הבעיה היא לא בייצור של טסטוסטרון עצמו אלא בייצור של ההורמונים הקודמים לו (וכתוצאה מזה גם ייצור הטסטוסטרון נמוך ונפגע). לכן, נראה לי שכדאי לטפל במקור הבעיה ולא בסימפטום הסופי.

ממש אשמח לקבל המלצה לאנדוקרינולוג טוב עם נסיון וראש פתוח.

כן.. זה באמת נושא בעייתי התרופה הזאת.
לפני שלוש שנים הייתי אצל רופאת עור לגביי שיער מעט דליל, והיא המליצה לי על התרופה.
בסוף ציינה שעלולות להיות תופעות לוואי, כך שאם ארגיש שהפכתי לאימפוטנט פשוט להפסיק את השימוש בתרופה והכל יחזור לעצמו.

נוראי.

יצרני התרופה בהתחלה הסתירו את התופעות לוואי
לאחר שיצאו כנגדה המון מטופלים היא הכניסה את זה בעלון התרופה

לקחת תתרופה עד שתרגיש בנזק לא ממליץ כי יכול להיות נזק בלתי הפיך

אהלן. אני לא כותב פה בכלל, אני נרשמתי לאתר בגלל שאין שום מידע בארצנו לגבי בעיית ההיפוגונדיזם וחיפשתי כל מקור של מידע לגבי המצב בארץ.
אני בן 26 ואני מניח שהייתה לי בעיה של טסטוסטרון נמוך עוד בגיל ההתבגרות. אני התפתחתי מאוד מאוחר, זקן התחיל לצמוח רק בגיל 20, כמו גם שיער גוף(היום אני קוף) והחל לי דיכאון קל בערך בגיל 17 שהיום אני מבין שנבע מבעיה הורמונלית.

בדומה למצב שלך, קיבלתי כדורים, אולי לא כדורים נגד הקרחה אבל כדורים נגד דיכאון. לפני זה היה לי חשק מיני ובמהלך השנים הוא פשוט נעלם בנוסף למגוון בעיות רחבות אחרות. לפני שנה וחצי או יותר הפסקתי עם הכדורים כי הבנתי שמשהו פה דפוק לגמרי.
אחרי שהספקתי הייתי זומבי, חלש, תשוש וללא כל אנרגיה. הבנתי שמשהו דפוק פה והתחלתי לחקור. עברתי בדיקות בהתחלה דרך הקופת חולים כללית ונמצא אצלי טסטוסטרון נמוך מאוד nmol 10, אך הרופא אמר שזה תקין. בכל זאת, ביקשתי הפניה לרופא אנדוקרינולוג של הקופה שאמר לי שאינו יכול לעזור לי. הלכתי לרופא משפחה ועשיתי עוד בדיקה שהפעם יצאה 9 וביקשתי הפניה לאיכילוב לאנדוקרינולוגיה כי הבנתי שאין לי מה לחפש דרך הקופה.

באיכילוב, עברתי בדיקות testosterone total ,bio-available, LH,FSH ובדיקת הפרשת קורטיזול לאורך 4 שעות. הטסטוסטרון הכללי יצא לי 5 nmol וה-bioavailable יצא אף הוא מתחת לנורמה באופן ניכר.. FSH ו-LH יצאו ממש בגבול התחתון. בנוסף,הבדיקת קורטיזול יצאה קפול מהגבול העליון.

כמובן, הרופאה המפגרת שלחה אותי לעוד בדיקות וטרטורים כי זה מה שעושים פה בארץ. בשביל לבדוק את בלוטת יותרת המוח עשו לי שתי בדיקות, המרכזית מביניהם היא הבדיקה שהזריקו לי HCG בשביל לבדוק עם אני מגיב והאם יש עלייה בטסטוסטרון. עכשיו תקשיב, אחרי הבדיקה הרגשתי הרגשה שלא הייתה לי בחיים. היה לי פשוט נעים, הייתי קל, אופטימי, הטונוס שרירים השתפר והייתי חד בהרבה. כעבור יומיים ההרגשה חלפה לגמרי והתחלפה בהרגשה רעה מאוד, נטייה לחילופי מצב רוח ודיכאון. בהמהלך הבדיקה הזאת הייתי צריך ללכת לבית חולים במשך 4 ימים כל בוקר בשביל לבדוק את רמת הטוסטוסטרון.
בביקורת ראו שגם בימים שהרגשתי רע הטסטוסטרון שלי היה גבוה ובנוסף התוצאות של הבייסליין הראו שהטסטוסטרון בטווח, אבל נמוך ובעקבות זה הרופאה אמרה שאין לי בעייה של טסטוסטרון.
אמרתי לה, אז למה הרגשתי כל כך טוב ביומיים הראשונים? והיא אמרה לי שזה פסיכוסומטי כנראה. תאמין לי אני קראתי הרבה ואני יכול להגיד לך שהיא רופאה גרועה שלא מבינה כלום. זה היה כנראה בגלל ההמרה של טסטוסטרון לאסטרוגן או ירידה בדופמין או גם וגם.

בעקבות זה, היא אמרה לי שלעזוב את הנתיב של הטוסטוסרון ולבדוק למה הקורטיזול שלי כל כך גבוה. שאלתי אותה מה היא חושבת והיא אמרה לי שזה בגלל הדיכאון אבל צריך לבדוק. כמובן שיש הרבה סיבות לקורטיזול גבוה, כמו מחלת הקושינג שאני לא מאמין שיש לי, בעיות שינה וכמובן טסטוסטרון נמוך ובעיות בבלוטת הטריס.
אני הבנתי שאיתה אני לא התקדם ואני פשוט לא עשיתי ואת הבדיקות שהיא שלחה אותי אליהן לפני חצי שנה כי אין טעם. אם אתה רוצה להיכנס לטיפול לכל החיים, אתה צריך לדעת שאתה בידיים טובות ושזה טיפול נכון, אבל לצערי הרופאים פה(ממה שאני נחשפתי) אינם יודעים לטפל בבעיות הורמונליות כמו שצריך לפי מקרים ספציפיים.
אין לי צל של ספק שיש לי בעיה של טסטוסטרון בין שאר בעיות הורמונליות.. ולא רק שלא קיבלתי טיפול עם תוצאות כה נמוכות, גם אם הייתי מקבל טיפול הוא היה טיפול שגוי שהיה גורם לי כנראה להרגיש עוד יותר רע בטווח הארוך.

אם מישהו מכם או פותח השרשור מכיר רופא מומלץ שמבין בזה כמו התותחים שבארה"ב אני הודה לו עד אינסוף. לגבי המרשם שקיבלת, פעם ב-3 חודשים גם עם זאת כמו גדולה כמו נבידו, לא יגרום לך להגיע לטווח העליון של הנורמה ובטח שבטח לבדו לא ישפר לך את מכלול ההורמונים כמו האסטרוגן שגבוה מאוד אצלך וימשיך לעלות וכמו הבעיות פוריות שיופיעו בגלל חוסר מתן HCG.

אי אפשר לנצח פה את המערכת.. אנשים צעירים עם בעיות כאלה נידונו לחיות חיים לא מלאים(או יותר נכון בלי חיים כלל).

תדבר איתי אם יש לך כל שאלה או שתעזור לי אם יש לך תשובה לבעיותינו.

• פותח/ת השרשור
הי teleblaze,
אני לא מצליח לכתוב לך הודעה אישית. אשמח להתכתב מעט באופן אישי. אולי נשלב כוחות.
אשמח אם תכתוב לי מייל אל [email protected] ונמשיך להתכתב שם.
תודה ומאחל לך הצלחה עם ההתמודדות הזו.

כנראה בגלל שאני צריך להגיע לכמות הודעות מסוימת בשביל זה.. אני אצור איתך קשר

אהלן. אני לא כותב פה בכלל, אני נרשמתי לאתר בגלל שאין שום מידע בארצנו לגבי בעיית ההיפוגונדיזם וחיפשתי כל מקור של מידע לגבי המצב בארץ.
אני בן 26 ואני מניח שהייתה לי בעיה של טסטוסטרון נמוך עוד בגיל ההתבגרות. אני התפתחתי מאוד מאוחר, זקן התחיל לצמוח רק בגיל 20, כמו גם שיער גוף(היום אני קוף) והחל לי דיכאון קל בערך בגיל 17 שהיום אני מבין שנבע מבעיה הורמונלית.

בדומה למצב שלך, קיבלתי כדורים, אולי לא כדורים נגד הקרחה אבל כדורים נגד דיכאון. לפני זה היה לי חשק מיני ובמהלך השנים הוא פשוט נעלם בנוסף למגוון בעיות רחבות אחרות. לפני שנה וחצי או יותר הפסקתי עם הכדורים כי הבנתי שמשהו פה דפוק לגמרי.
אחרי שהספקתי הייתי זומבי, חלש, תשוש וללא כל אנרגיה. הבנתי שמשהו דפוק פה והתחלתי לחקור. עברתי בדיקות בהתחלה דרך הקופת חולים כללית ונמצא אצלי טסטוסטרון נמוך מאוד nmol 10, אך הרופא אמר שזה תקין. בכל זאת, ביקשתי הפניה לרופא אנדוקרינולוג של הקופה שאמר לי שאינו יכול לעזור לי. הלכתי לרופא משפחה ועשיתי עוד בדיקה שהפעם יצאה 9 וביקשתי הפניה לאיכילוב לאנדוקרינולוגיה כי הבנתי שאין לי מה לחפש דרך הקופה.

באיכילוב, עברתי בדיקות testosterone total ,bio-available, LH,FSH ובדיקת הפרשת קורטיזול לאורך 4 שעות. הטסטוסטרון הכללי יצא לי 5 nmol וה-bioavailable יצא אף הוא מתחת לנורמה באופן ניכר.. FSH ו-LH יצאו ממש בגבול התחתון. בנוסף,הבדיקת קורטיזול יצאה קפול מהגבול העליון.

כמובן, הרופאה המפגרת שלחה אותי לעוד בדיקות וטרטורים כי זה מה שעושים פה בארץ. בשביל לבדוק את בלוטת יותרת המוח עשו לי שתי בדיקות, המרכזית מביניהם היא הבדיקה שהזריקו לי HCG בשביל לבדוק עם אני מגיב והאם יש עלייה בטסטוסטרון. עכשיו תקשיב, אחרי הבדיקה הרגשתי הרגשה שלא הייתה לי בחיים. היה לי פשוט נעים, הייתי קל, אופטימי, הטונוס שרירים השתפר והייתי חד בהרבה. כעבור יומיים ההרגשה חלפה לגמרי והתחלפה בהרגשה רעה מאוד, נטייה לחילופי מצב רוח ודיכאון. בהמהלך הבדיקה הזאת הייתי צריך ללכת לבית חולים במשך 4 ימים כל בוקר בשביל לבדוק את רמת הטוסטוסטרון.
בביקורת ראו שגם בימים שהרגשתי רע הטסטוסטרון שלי היה גבוה ובנוסף התוצאות של הבייסליין הראו שהטסטוסטרון בטווח, אבל נמוך ובעקבות זה הרופאה אמרה שאין לי בעייה של טסטוסטרון.
אמרתי לה, אז למה הרגשתי כל כך טוב ביומיים הראשונים? והיא אמרה לי שזה פסיכוסומטי כנראה. תאמין לי אני קראתי הרבה ואני יכול להגיד לך שהיא רופאה גרועה שלא מבינה כלום. זה היה כנראה בגלל ההמרה של טסטוסטרון לאסטרוגן או ירידה בדופמין או גם וגם.

בעקבות זה, היא אמרה לי שלעזוב את הנתיב של הטוסטוסרון ולבדוק למה הקורטיזול שלי כל כך גבוה. שאלתי אותה מה היא חושבת והיא אמרה לי שזה בגלל הדיכאון אבל צריך לבדוק. כמובן שיש הרבה סיבות לקורטיזול גבוה, כמו מחלת הקושינג שאני לא מאמין שיש לי, בעיות שינה וכמובן טסטוסטרון נמוך ובעיות בבלוטת הטריס.
אני הבנתי שאיתה אני לא התקדם ואני פשוט לא עשיתי ואת הבדיקות שהיא שלחה אותי אליהן לפני חצי שנה כי אין טעם. אם אתה רוצה להיכנס לטיפול לכל החיים, אתה צריך לדעת שאתה בידיים טובות ושזה טיפול נכון, אבל לצערי הרופאים פה(ממה שאני נחשפתי) אינם יודעים לטפל בבעיות הורמונליות כמו שצריך לפי מקרים ספציפיים.
אין לי צל של ספק שיש לי בעיה של טסטוסטרון בין שאר בעיות הורמונליות.. ולא רק שלא קיבלתי טיפול עם תוצאות כה נמוכות, גם אם הייתי מקבל טיפול הוא היה טיפול שגוי שהיה גורם לי כנראה להרגיש עוד יותר רע בטווח הארוך.

אם מישהו מכם או פותח השרשור מכיר רופא מומלץ שמבין בזה כמו התותחים שבארה"ב אני הודה לו עד אינסוף. לגבי המרשם שקיבלת, פעם ב-3 חודשים גם עם זאת כמו גדולה כמו נבידו, לא יגרום לך להגיע לטווח העליון של הנורמה ובטח שבטח לבדו לא ישפר לך את מכלול ההורמונים כמו האסטרוגן שגבוה מאוד אצלך וימשיך לעלות וכמו הבעיות פוריות שיופיעו בגלל חוסר מתן HCG.

אי אפשר לנצח פה את המערכת.. אנשים צעירים עם בעיות כאלה נידונו לחיות חיים לא מלאים(או יותר נכון בלי חיים כלל).

תדבר איתי אם יש לך כל שאלה או שתעזור לי אם יש לך תשובה לבעיותינו.
למה אתה לא הולך לרופא פרטי? הוא כבר יתן לך איזה מרשם שתרצה ויחייב את הקופה לתת לך.

הי teleblaze,
אני לא מצליח לכתוב לך הודעה אישית. אשמח להתכתב מעט באופן אישי. אולי נשלב כוחות.
אשמח אם תכתוב לי מייל אל [email protected] ונמשיך להתכתב שם.
תודה ומאחל לך הצלחה עם ההתמודדות הזו.

כנראה בגלל שאני צריך להגיע לכמות הודעות מסוימת בשביל זה.. אני אצור איתך קשר

אני בול באותו מצב .נרקיס שלחתי לך דוא"ל

בוקר טוב
מאוד מסקרן אותי לדעת עדכון מצב והאם הצלחתם לקדם משהו בנושא.
אנא עדכונכם חברים.
אשמח לנסות לעזור בכל דרך שהיא

בוקר טוב
מאוד מסקרן אותי לדעת עדכון מצב והאם הצלחתם לקדם משהו בנושא.
אנא עדכונכם חברים.
אשמח לנסות לעזור בכל דרך שהיא

עדכון:
המצב הבריאותי שלי הולך ומתדרדר. הרופאים לוחצים על זריקות אבל תחושת הבטן שלי אומרת שהם מחפשים לדחוף לי את הפתרון הכי קל בלי בדיקה יסודית .יותר מאשר פיזית אני מרגיש רע נפשית ומתחיל לחשוב שאולי הכל בראשי אבל מה אני יודע.

עדכון:
המצב הבריאותי שלי הולך ומתדרדר. הרופאים לוחצים על זריקות אבל תחושת הבטן שלי אומרת שהם מחפשים לדחוף לי את הפתרון הכי קל בלי בדיקה יסודית .יותר מאשר פיזית אני מרגיש רע נפשית ומתחיל לחשוב שאולי הכל בראשי אבל מה אני יודע.

בולשיט. כלומר , בולשיט לגבי מה שהרופאים אומרים/מנסים לעשות.

הבעיה מתחילה אצל האנדוקרינולוגים שלא יודעים להשלים את עבודתם במלואה ו/או מתעצלים ודוחפים זריקות כפיתרון.

מה שאני הולך להמליץ לך , ולשני החברים הנוספים (פותח האשכול nar-kis וteleblaze) יישאר בגדר המלצה ולא יהווה תחליף לשום פיתרון רפואי.

הייתי מציע לכם לבצע סייקל הכולל טסט אנתת בלבד כ500 מ"ג רפואי ל10 שבועות.

אני מניח שזה יישמע לכם הזוי/בלתי סביר , אך ניסים ונפלאות קורים ואני מאמין בכוחו של בורא עולם. המצב לא יכול לגרוע מהמצב הנוכחי של שלושתכם , לכן הייתי נותן למערכת ההורמונלית שלכם סיכוי לתפקד תחת כמות גבוהה של טסטוסטרון ולראות כיצד הגוף מגיב. הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית.

כמובן בסיום הסייקל יש לבצע PCT כנדרש עם כלומיד , טמוקסיפן ופרגניל (במהלך הסייקל כולו.)

@Daniel Barack אנא דעתך בייעוץ

@nofear1975 תודה על העדכון ואנא ערב אותי במידת הצורך אם אוכל לעזור במשהו מעבר לייעוץ - אשמח.

בולשיט. כלומר , בולשיט לגבי מה שהרופאים אומרים/מנסים לעשות.

הבעיה מתחילה אצל האנדוקרינולוגים שלא יודעים להשלים את עבודתם במלואה ו/או מתעצלים ודוחפים זריקות כפיתרון.

מה שאני הולך להמליץ לך , ולשני החברים הנוספים (פותח האשכול nar-kis וteleblaze) יישאר בגדר המלצה ולא יהווה תחליף לשום פיתרון רפואי.

הייתי מציע לכם לבצע סייקל הכולל טסט אנתת בלבד כ500 מ"ג רפואי ל10 שבועות.

אני מניח שזה יישמע לכם הזוי/בלתי סביר , אך ניסים ונפלאות קורים ואני מאמין בכוחו של בורא עולם. המצב לא יכול לגרוע מהמצב הנוכחי של שלושתכם , לכן הייתי נותן למערכת ההורמונלית שלכם סיכוי לתפקד תחת כמות גבוהה של טסטוסטרון ולראות כיצד הגוף מגיב. הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית.

כמובן בסיום הסייקל יש לבצע PCT כנדרש עם כלומיד , טמוקסיפן ופרגניל (במהלך הסייקל כולו.)

@Daniel Barack אנא דעתך בייעוץ

@nofear1975 תודה על העדכון ואנא ערב אותי במידת הצורך אם אוכל לעזור במשהו מעבר לייעוץ - אשמח.
אתה הורג אותי..
קורא למה שאני כותב שטויות ומצד שני רושם למישהו שרשם בפתיחת הפוסט שהוא בכלל לא בא ממקום של פיתוח גוף והגיע לפורום במקריות להתחיל סייקל בגלל שאתה מאמין בכוחו של בורא עולם??
תעשה לי טובה.

אתה הורג אותי..
קורא למה שאני כותב שטויות ומצד שני רושם למישהו שרשם בפתיחת הפוסט שהוא בכלל לא בא ממקום של פיתוח גוף והגיע לפורום במקריות להתחיל סייקל בגלל שאתה מאמין בכוחו של בורא עולם??
תעשה לי טובה.

ילדון תעשה לי ולעצמך טובה , שתוק לפעמים.
שתיקה שווה זהב ובמקרה שלך גם יהלומים.
אם תואיל לקרוא בחידוד מה שנאמר אולי (רק אולי) תצליח להבין את מה שייעצתי.

לפותח האשכול - אין קשר בין מה שייעצתי לבין פיתוח גוף. אדון blalbkakbl החליט ששימוש מוגבר בטסטוסטרון נחשב ל"פיתוח גוף"

ילדון תעשה לי ולעצמך טובה , שתוק לפעמים.
שתיקה שווה זהב ובמקרה שלך גם יהלומים.
אם תואיל לקרוא בחידוד מה שנאמר אולי (רק אולי) תצליח להבין את מה שייעצתי.

לפותח האשכול - אין קשר בין מה שייעצתי לבין פיתוח גוף. אדון blalbkakbl החליט ששימוש מוגבר בטסטוסטרון נחשב ל"פיתוח גוף"
אתה אידיוט חבר..
למה צריך להגביר את מינון הטסטוסטרון בגוף פי כמה אם לא רוצים לשפר ביצועים? אין שום סיבה אחרת לזה..
אתה מבין את התופעות לוואי, סיכונים הכרוכים בהמלצה הזאת?
אתה, שכל כך אוהב ודורש נימוקים לכל טענה שמישהו משמיע, בוא תסביר איך לעשות סייקל יעזור לו לפתור את הבעיה.. אולי אני אלמד משהו הרי אני ילדון מטומטם.
לפי מה שקראתי הנימוק שלך הוא
"ניסים ונפלאות קורים ואני מאמין בבורא עולם".. יפה לך

אתה אידיוט חבר..
למה צריך להגביר את מינון הטסטוסטרון בגוף פי כמה אם לא רוצים לשפר ביצועים? אין שום סיבה אחרת לזה..
אתה, שכל כך אוהב ודורש נימוקים לכל טענה שמישהו משמיע, בוא תסביר איך לעשות סייקל יעזור לו לפתור את הבעיה.. אולי אני אלמד משהו הרי אני ילדון מטומטם.
בפרט שהמינון הפיזיולוגי המומלץ ב trt הוא 125-175 מ"ג שבועי..מעבר לזה זה רק פיתוח גוף.

אתה אידיוט חבר..

בס"ד

אני מבין שנכנסתי לדיון חסר תכלית , צר לי לבשר לך יקירי אך הבנה אין לך.
אם היית טורח לעקוב אחר כל התגובות של פותח האשכול , היית מבין מהיכן בא הייעוץ שלי.
אסביר למשתמשים נוספים שראו את התגובה ואולי לא קישרו.
פותח האשכול מתלונן על א',ב', ג' ומוסיף שהבדיקת פרופיל הורמונלי שעבר יצאה לא תקין והטסט טוטאל יצא נמוך בפרט.
כל אשר ייעצתי , ושוב בגדר ייעוץ בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ,
ו****מכיוון*** שפותח האשכול הצהיר בכך שהוא התחיל בשיגרת אימונים ושיגרת אכילה , ייעצתי לו לנסות לצאת לסייקל של טסט בן 10 שבועות בכמות של 500מ"ג טסט אנתת שבועי. הסיבה לכך :
שיפור חיי יומיום , שיפור חיי מין , שיפור תחושות דיכאון/מצב רוח רע (נכון , יש תופעות לוואי היכולות לגרום לעצבנות יתרה , ואף למצבי רוח מתנדנדים)
*אבל* בסך הכל, לפותח האשכול אין הרבה מה להפסיד. הרופאים שלחו אותו לדעתי למספיק בדיקות , ומלבד להציע לו לצאת ל TRT שזה טיפול לכל החיים וסביר להניח שפוריות כבר לא תהיה , אז ייעצתי לו לצאת לסייקל חד פעמי ולקבל לגיטימציה מה טוב בשבילו.

השיקול פה הוא פוריות בלבד. אחדד את דבריי בכך שגם סייקל של טסט אנתת על כמות שבועית של 500מ"ג עלול לגרום לעקרות , אבל הסבירות לאי-פוריות גבוהה יותר במידה ויוצאים לטיפול TRT לכל החיים.

אם תרצה הסבר מפורט עוד יותר , רק תבקש. אם לא הבנת משהו , תאמר. אם יש לך משהו מתחכם לענות - תחשוב פעמיים. בכל הפעמים נראה שלא הבנת קמצוץ ממה שרשמתי. או שיש לך קצר בהבנה , או שאתה מנסה להקטין ראש.

בפרט שהמינון הפיזיולוגי המומלץ ב trt הוא 125-175 מ"ג שבועי..מעבר לזה זה רק פיתוח גוף.

אתה מקרה אבוד. איתך בכלל לא אכנס לדיון. אתה יודע מה דעותיי עלייך.
אגב , אני יכול להעביר לך שיעור או שניים מה זה טיפול TRT אם תרצה. אין קשר בין מינון TRT למה שייעצתי לפותח האשכול.

בס"ד

אני מבין שנכנסתי לדיון חסר תכלית , צר לי לבשר לך יקירי אך הבנה אין לך.
אם היית טורח לעקוב אחר כל התגובות של פותח האשכול , היית מבין מהיכן בא הייעוץ שלי.
אסביר למשתמשים נוספים שראו את התגובה ואולי לא קישרו.
פותח האשכול מתלונן על א',ב', ג' ומוסיף שהבדיקת פרופיל הורמונלי שעבר יצאה לא תקין והטסט טוטאל יצא נמוך בפרט.
כל אשר ייעצתי , ושוב בגדר ייעוץ בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ,
ו****מכיוון*** שפותח האשכול הצהיר בכך שהוא התחיל בשיגרת אימונים ושיגרת אכילה , ייעצתי לו לנסות לצאת לסייקל של טסט בן 10 שבועות בכמות של 500מ"ג טסט אנתת שבועי. הסיבה לכך :
שיפור חיי יומיום , שיפור חיי מין , שיפור תחושות דיכאון/מצב רוח רע (נכון , יש תופעות לוואי היכולות לגרום לעצבנות יתרה , ואף למצבי רוח מתנדנדים)
*אבל* בסך הכל, לפותח האשכול אין הרבה מה להפסיד. הרופאים שלחו אותו לדעתי למספיק בדיקות , ומלבד להציע לו לצאת ל TRT שזה טיפול לכל החיים וסביר להניח שפוריות כבר לא תהיה , אז ייעצתי לו לצאת לסייקל חד פעמי ולקבל לגיטימציה מה טוב בשבילו.

השיקול פה הוא פוריות בלבד. אחדד את דבריי בכך שגם סייקל של טסט אנתת על כמות שבועית של 500מ"ג עלול לגרום לעקרות , אבל הסבירות לאי-פוריות גבוהה יותר במידה ויוצאים לטיפול TRT לכל החיים.

אם תרצה הסבר מפורט עוד יותר , רק תבקש. אם לא הבנת משהו , תאמר. אם יש לך משהו מתחכם לענות - תחשוב פעמיים. בכל הפעמים נראה שלא הבנת קמצוץ ממה שרשמתי. או שיש לך קצר בהבנה , או שאתה מנסה להקטין ראש.

אתה מקרה אבוד. איתך בכלל לא אכנס לדיון. אתה יודע מה דעותיי עלייך.
אגב , אני יכול להעביר לך שיעור או שניים מה זה טיפול TRT אם תרצה. אין קשר בין מינון TRT למה שייעצתי לפותח האשכול.
לא זכור לי שפניתי אלייך, את ההתכתבויות הילדותיות שלך תכתוב בfxp. תשאיר את הפלטפורמה להעברת ידע. לטובת כולנו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית