הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנדוקרינולוג רוצה לתת לי זריקת טסטוסטרון...

מצב
השרשור נעול

nar-kis

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
הי, אני לא בא מהכיוון של פיתוח גוף וכאלה, אבל הגעתי דרך חיפוש בגוגל וראיתי שיש כאן חבר'ה שמבינים טוב בכל הנושא הזה של הורמונים והדברים שקשורים לכך. אז אני מתייעץ ומבקש עזרה.
כבר זמן רב שאני ממש לא מרגיש טוב. גם פיזית וגם נפשית. ימים קשים.
האנדוקרינולוגית ראתה שחסר לי טסטוסטרון בצורה משמעותית ודיברה על זריקה בכל 3 חודשים. לכל החיים.
לפני כן, היא שלחה אותי לבדיקת MRI למוח כדי לבדוק האם ההיפופיזה היא זו שאחראית על החוסר. אמרה שבגלל שה-SHBG גבוה, זה יכול להעיד על כך שהבעיה נגרמת בהיפופיזה. אז עשיתי MRI ואני עדיין מחכה לתוצאות.
עכשיו השאלה היא, מה הפתרון הכי נכון וטוב עבורי, מבחינה בריאותית. קראתי שאם אני לוקח טסטוסטרון באופן קבוע, אז הייצור הטבעי שלו נפגע ואז אני בעצם 'שבוי' של הזריקות. נשמע כמו פתרון שהוא 'ראש קטן' מצד הרופאים.
אז עדיף לקחת פרו הורמונים? איזה? DHEA? פרגנולון? -אני לא אהפוך להיות 'שבוי' של פרו-ההורמונים האלה? מה ההבדל בעצם מהבחינה הזו?
את הכל אני יכול לקבל מהרופאים/קופ"ח או שאצטרך לקנות תוספים בעצמי?
חשוב לי לשמור על פוריות, אבל גם להרגיש טוב עכשיו ולהצליח לתפקד, כי אני ממש סובל וחלש.
שוב, לא מכוון לפיתוח גוף, רק להיות בריא עם אנרגיות לחיים. למרות שירדתי במשקל בצורה קיצונית ונראה שאיבדתי צפיפות בעצמות והרבה מסת שריר, אבל אני מניח שהטיפול יוכל לעזור באופן טבעי.
עד כמה הטיפולים האלו יעילים וכמה הם מורגשים בפועל? תוך כמה זמן ארגיש בשינוי משמעותי?
כמובן שהייתי מעדיף להבריא עם כמה שפחות התערבות מלאכותית בגוף. נניח תזונה כלשהי או/גם בדרך אחרת. אפשרי? כדאי לנסות? זה מרגיש לי שכל דבר מלאכותי שדוחפים ומערבים במנגנון של הגוף, דופק משהו אחר על הדרך. לכן חשוב לי להבין את התמונה הגדולה ואת כל ההשלכות וכמה שאפשר, להימנע מנזקים.
תוסף אבץ יכול לעזור כאן? או מינרלים אחרים...

צירפתי צילום של שתי בדיקות שעשיתי. עשיתי אותן בהפרש של שבועיים-שלושה ביניהן.

אם יש עוד בדיקות שכדאי לבצע, אשמח לדעת ואבקש מהרופאה.

אז תודה מראש לכל מי שיסייע. רוצה להכין ת'צמי לביקור הבא אצל הדוקטור. מת כבר למצוא פתרון.

קבצים מצורפים

• טסט1.jpg
    טסט1.jpg
    KB 40.6 · צפיות: 1,036
  • טסט2.jpg
    טסט2.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 961
נערך לאחרונה:
לא זכור לי שפניתי אלייך, את ההתכתבויות הילדותיות שלך תכתוב בfxp. תשאיר את הפלטפורמה להעברת ידע. לטובת כולנו.

נראה שיש לך חיבה מיוחדת לFXP , אם אתה כל כך רוצה אדאג שתחזור לשם , אחרי שתקבל פה עוד כמה השעיות נוספות.
הרי ברור לכולנו מי אתה.

נראה שיש לך חיבה מיוחדת לFXP , אם אתה כל כך רוצה אדאג שתחזור לשם , אחרי שתקבל פה עוד כמה השעיות נוספות.
הרי ברור לכולנו מי אתה.
אתה לא תורם לפורום, מלבד אקשן סתמי עם שאר החברים. תשחרר אותנו מהנוכחות הילדותית שלך.

בס"ד

אני מבין שנכנסתי לדיון חסר תכלית , צר לי לבשר לך יקירי אך הבנה אין לך.
אם היית טורח לעקוב אחר כל התגובות של פותח האשכול , היית מבין מהיכן בא הייעוץ שלי.
אסביר למשתמשים נוספים שראו את התגובה ואולי לא קישרו.
פותח האשכול מתלונן על א',ב', ג' ומוסיף שהבדיקת פרופיל הורמונלי שעבר יצאה לא תקין והטסט טוטאל יצא נמוך בפרט.
כל אשר ייעצתי , ושוב בגדר ייעוץ בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ,
ו****מכיוון*** שפותח האשכול הצהיר בכך שהוא התחיל בשיגרת אימונים ושיגרת אכילה , ייעצתי לו לנסות לצאת לסייקל של טסט בן 10 שבועות בכמות של 500מ"ג טסט אנתת שבועי. הסיבה לכך :
שיפור חיי יומיום , שיפור חיי מין , שיפור תחושות דיכאון/מצב רוח רע (נכון , יש תופעות לוואי היכולות לגרום לעצבנות יתרה , ואף למצבי רוח מתנדנדים)
*אבל* בסך הכל, לפותח האשכול אין הרבה מה להפסיד. הרופאים שלחו אותו לדעתי למספיק בדיקות , ומלבד להציע לו לצאת ל TRT שזה טיפול לכל החיים וסביר להניח שפוריות כבר לא תהיה , אז ייעצתי לו לצאת לסייקל חד פעמי ולקבל לגיטימציה מה טוב בשבילו.

השיקול פה הוא פוריות בלבד. אחדד את דבריי בכך שגם סייקל של טסט אנתת על כמות שבועית של 500מ"ג עלול לגרום לעקרות , אבל הסבירות לאי-פוריות גבוהה יותר במידה ויוצאים לטיפול TRT לכל החיים.

אם תרצה הסבר מפורט עוד יותר , רק תבקש. אם לא הבנת משהו , תאמר. אם יש לך משהו מתחכם לענות - תחשוב פעמיים. בכל הפעמים נראה שלא הבנת קמצוץ ממה שרשמתי. או שיש לך קצר בהבנה , או שאתה מנסה להקטין ראש.

אתה מקרה אבוד. איתך בכלל לא אכנס לדיון. אתה יודע מה דעותיי עלייך.
אגב , אני יכול להעביר לך שיעור או שניים מה זה טיפול TRT אם תרצה. אין קשר בין מינון TRT למה שייעצתי לפותח האשכול.
יש לו הרבה מה להפסיד אם הוא יבצע את מה שאתה ממליץ, אתה מצייר לו תמונה לא נכונה.
מה עם שינוי ברמות כולסטרול, עלייה בלחץ דם, אקנה..
נכון שבזמן הסייקל יהיה חשק מיני גבוה ומצב רוח טוב וכוח ומה לא.. אבל בסיום?
להמליץ למישהו להתחיל סייקל, גם אם זה "רק" 500 מג טסט כאילו מדובר בכדורי כורכום זה חסר אחריות.
בנוסף, אני גם באמת לא מצליח להבין את הרעיון ואיך בסופו של דבר זה יביא לשיפור במצב שלו. אם כבר, אז זה רק יחמיר את המצב אפילו יותר וכשהוא יסיים את הסייקל והפיסיטי, רמות הטסט יהיו אפילו נמוכות יותר.

יש לו הרבה מה להפסיד אם הוא יבצע את מה שאתה ממליץ, אתה מצייר לו תמונה לא נכונה.
מה עם שינוי ברמות כולסטרול, עלייה בלחץ דם, אקנה..
נכון שבזמן הסייקל יהיה חשק מיני גבוה ומצב רוח טוב וכוח ומה לא.. אבל בסיום?
להמליץ למישהו להתחיל סייקל, גם אם זה "רק" 500 מג טסט כאילו מדובר בכדורי כורכום זה חסר אחריות.
בנוסף, אני גם באמת לא מצליח להבין את הרעיון ואיך בסופו של דבר זה יביא לשיפור במצב שלו. אם כבר, אז זה רק יחמיר את המצב אפילו יותר וכשהוא יסיים את הסייקל והפיסיטי, רמות הטסט יהיו אפילו נמוכות יותר.

רמות הטסט בסיום הסייקל ולאחר ביצוע PCT כנדרש עלולות לשפר את כל המצב.
כרגע הטסט שלו ברמה נמוכה יותר ממי שביצע סייקל ללא כל PCT וללא לקיחת פרגניל במהלכו.

לא כדורי כורכום ולא נעליים, בסיום הסייקל (אקנה יכול לצאת וזה תגובה טבעית אך לא ודאית) המצב עלול ואף צריך להשתפר.
באם לא יהיה שיפור , לכל הפחות זה לא ייגרע.

כרגע הטסט שלו ברמה נמוכה יותר ממי שביצע סייקל ללא כל PCT וללא לקיחת פרגניל במהלכו.

לא כדורי כורכום ולא נעליים, בסיום הסייקל (אקנה יכול לצאת וזה תגובה טבעית אך לא ודאית) המצב עלול ואף צריך להשתפר.
אתה פשוט אומר דברים לא נכונים.
בוא אני אעשה כמו שאתה נוהג לעשות- יש לך איזה מחקר שתומך במה שאתה אומר? יש לך איזו אסמכתא שתומכת בטענה שלך שבסיום סייקל רמות הטסט לא יכולות לרדת מתחת למה שהן היו לפני הסייקל?
מה שלפעמים קורה זה שזמן קצר אחרי הפיסיטי הטסט עדיין גבוה. זה בגלל הכלומיד. אחרי חודשיים גג זה כבר חוזר לנורמה

בן אדם עם בעיות במערכת הורמונלית עלול להסתבך עוד יותר עם סייקל בודד.

אתה פשוט אומר דברים לא נכונים.
בוא אני אעשה כמו שאתה נוהג לעשות- יש לך איזה מחקר שתומך במה שאתה אומר? יש לך איזו אסמכתא שתומכת בטענה שלך שבסיום סייקל רמות הטסט לא יכולות לרדת מתחת למה שהן היו לפני הסייקל?
מה שלפעמים קורה זה שזמן קצר אחרי הפיסיטי הטסט עדיין גבוה. זה בגלל הכלומיד. אחרי חודשיים גג זה כבר חוזר לנורמה

אתה יכול להסכים ויכול שלא.
אין אסמכתא , אין מחקר ואין ביסוס מדעי למה שאמרתי. ציינתי שמדובר בניסיון שימוש אישי.
אני עובד מאחורי המילים שלי רק לגבי מה שאני בטוח בו. לא הייתי ממליץ לפותח האשכול לעשות משהו שאני יודע מראש שעלול לסבך את המצב עוד יותר.
לפותח האשכול אין הרבה אלטרנטיבות לפי מה שהרופאים אומרים - או שיוצא ל TRT וזה לכל החיים , או שמנסה לשפר את שיגרת חייו ע"י אימונים , תזונה מוקפדת וניסיון לישון טוב יותר בלילה.
לדעתי - אין לו מה להפסיד אם יעשה סייקל. גם אם הטסט ירד עוד פחות ממה שעכשיו , בTRT הוא יחזור ויהיה בגדר הנורמה.

בן אדם עם בעיות במערכת הורמונלית עלול להסתבך עוד יותר עם סייקל בודד.

לא מסכים.

אין אסמכתא , אין מחקר ואין ביסוס מדעי למה שאמרתי. ציינתי שמדובר בניסיון שימוש אישי.
אני עובד מאחורי המילים שלי רק לגבי מה שאני בטוח בו. לא הייתי ממליץ לפותח האשכול לעשות משהו שאני יודע מראש שעלול לסבך את המצב עוד יותר.
לפותח האשכול אין הרבה אלטרנטיבות לפי מה שהרופאים אומרים - או שיוצא ל TRT וזה לכל החיים , או שמנסה לשפר את שיגרת חייו ע"י אימונים , תזונה מוקפדת וניסיון לישון טוב יותר בלילה.
לדעתי - אין לו מה להפסיד אם יעשה סייקל. גם אם הטסט ירד עוד פחות ממה שעכשיו , בTRT הוא יחזור ויהיה בגדר הנורמה.

לא מסכים.
אוקי, אשרוד את זה 😛

לא מסכים.
בסדר אז זו עצה גרועה ולא נכונה לדעתי.
ולא ראיתי שכתבת בהודעה ההיא פעם אחת שזה על סמך ניסיון אישי..
עזוב הדיונים איתך עקרים אתה לא יודע הרי להוריד את הכובע ולומר אולי טעיתי

• אהבתי
Reactions: DMT
בסדר אז זו עצה גרועה ולא נכונה לדעתי.
ולא ראיתי שכתבת בהודעה ההיא פעם אחת שזה על סמך ניסיון אישי..
עזוב הדיונים איתך עקרים אתה לא יודע הרי להוריד את הכובע ולומר אולי טעיתי

אין פה עניין של טעיתי או צדקתי. שוב , מדובר על ייעוץ חינמי בגדר המלצה שאינה מהווה תחליף כלשהו/איכשהו לייעוץ רפואי.
זו דעה , ודעה כל אחד יכול להביע.

אתה יכול להסכים אתה יכול גם לא. אם הייתי נכנס איתך לדיונים מי צודק או מי טועה....תאמין לי שהיית מוריד את הכובע.

לנושא :

פותח האשכול @nar-kis אשמח לדעת באם יש עדכון כלשהו ואוכל לסייע.

אין פה עניין של טעיתי או צדקתי. שוב , מדובר על ייעוץ חינמי בגדר המלצה שאינה מהווה תחליף כלשהו/איכשהו לייעוץ רפואי.
זו דעה , ודעה כל אחד יכול להביע.

אתה יכול להסכים אתה יכול גם לא. אם הייתי נכנס איתך לדיונים מי צודק או מי טועה....תאמין לי שהיית מוריד את הכובע.

לנושא :

פותח האשכול @nar-kis אשמח לדעת באם יש עדכון כלשהו ואוכל לסייע.
לא אמרתי שטעית, אמרתי שזו עצה גרועה וחסרת ביסוס.
אם כל אחד יגיב מה שבא לו וימליץ מה שבא לו בוא נסגור את הפורום וזהו..
עזוב את זה שבהודעה ההיא זלזלת גם באנדוקרינולוגים, למרות שהפתרון שהם הציעו לו הוא בערך הפתרון האפקטיבי היחיד.
תחשוב כלפי חוץ איך זה נראה שמישהו מגיע לפורום ורואה שאנשים פה מזלזלים ברופאים, ממליצים להתחיל לקחת סטרואידים במינונים גבוהים בתור טיפול לבעיה הורמנולית.. נראה לא טוב ומוריד מהרמה של הפורום.
עזוב אבל אני שמתי לב שאתה לא מתייחס למה שאני רושם ברצינות ומתעקש להתווכח בגלל הגיל ואתה מרגיש "גדול" עליי. בסדר שיהיה לך לבריאות..
בינתיים מי שמתנהג כאן כמו איזה ילד ומשמיע טענות של "ככה" ואומר דברים כמו "לא מסכים איתך " בלי טיעון, בלי סיבה- זה אתה לא אני.

לא אמרתי שטעית, אמרתי שזו עצה גרועה וחסרת ביסוס.
אם כל אחד יגיב מה שבא לו וימליץ מה שבא לו בוא נסגור את הפורום וזהו..
עזוב את זה שבהודעה ההיא זלזלת גם באנדוקרינולוגים, למרות שהפתרון שהם הציעו לו הוא בערך הפתרון האפקטיבי היחיד.
תחשוב כלפי חוץ איך זה נראה שמישהו מגיע לפורום ורואה שאנשים פה מזלזלים ברופאים, ממליצים להתחיל לקחת סטרואידים במינונים גבוהים בתור טיפול לבעיה הורמנולית.. נראה לא טוב ומוריד מהרמה של הפורום.
עזוב אבל אני שמתי לב שאתה לא מתייחס למה שאני רושם ברצינות ומתעקש להתווכח בגלל הגיל ואתה מרגיש "גדול" עליי. בסדר שיהיה לך לבריאות..
בינתיים מי שמתנהג כאן כמו איזה ילד ומשמיע טענות של "ככה" ואומר דברים כמו "לא מסכים איתך " בלי טיעון, בלי סיבה- זה אתה לא אני.

זה פשוט מפליא כל פעם מחדש שאתה ממשיך לבלבל את המוח בלי שום תכלית. אף אחד לא מרגיש גדול עלייך , אבל כן , אתה ילד ויש לך עוד דבר או שתיים לעבור בחיים כדי להבין מאיזה מקום אני נותן את החוות דעת האישית.

שנית כל , לגבי אנדוקרינולוגים , לא רק אני אלא גם פותח האשכול ציין בדבריו לא פעם ולא פעמיים שעד כה הוא נתקל ברופאים אנדוקרינולוגים לא מקצועיים בעליל , ותתפלא לשמוע מתוק , רופאים הם לא פחות מ"מאמנים מוסמכים" בחדר כושר שמייעצים לך דברים שגויים ונותנים לך טכניקות שבסופו של יום יביאו עימם פריצות דיסק. (כמובן יש ויש , אבל הפיתרון הכי קל לאנדוקרינולוגים זה להציע טיפול TRT שמבטיח לך אי-פוריות עתידית )

אתה לא טורח בכלל לקרוא את ההודעות שלי ומשום מה אני מוצא את עצמי ממשיך להגיב לך. סיים את הדיון כאן אם אין לך משהו חכם להוסיף.

זה פשוט מפליא כל פעם מחדש שאתה ממשיך לבלבל את המוח בלי שום תכלית. אף אחד לא מרגיש גדול עלייך , אבל כן , אתה ילד ויש לך עוד דבר או שתיים לעבור בחיים כדי להבין מאיזה מקום אני נותן את החוות דעת האישית.

שנית כל , לגבי אנדוקרינולוגים , לא רק אני אלא גם פותח האשכול ציין בדבריו לא פעם ולא פעמיים שעד כה הוא נתקל ברופאים אנדוקרינולוגים לא מקצועיים בעליל , ותתפלא לשמוע מתוק , רופאים הם לא פחות מ"מאמנים מוסמכים" בחדר כושר שמייעצים לך דברים שגויים ונותנים לך טכניקות שבסופו של יום יביאו עימם פריצות דיסק. (כמובן יש ויש , אבל הפיתרון הכי קל לאנדוקרינולוגים זה להציע טיפול TRT שמבטיח לך אי-פוריות עתידית )

אתה לא טורח בכלל לקרוא את ההודעות שלי ומשום מה אני מוצא את עצמי ממשיך להגיב לך. סיים את הדיון כאן אם אין לך משהו חכם להוסיף.
אל תתנשא, זה לא שאתה גם יכול לדבר אליי ממרומי גילך ואני שבוע שעבר התחלתי את כיתה א'. כמה שנים הבדל כבר יש...

תאמין לי שנתקלתי בהרבה רופאים לא משהו וגם באנדו אחד שהיה גרוע. ואני לא תמים וחושב שכל רופא יש להתייחס למה שהוא אומר כתורה מסיני.
אבל כאן הפתרון שהוצע לו הוא היחידי, אין כל כך אופציות אמיתיות אחרות וזה לא היה מתאים לומר שהם מדברים שטויות.
האופציה השנייה זה לנסות לשפר את זה בצורה טבעית על ידי שינוי אורח חיים. סיכויים פחות גבוהים שזה באמת יעזור בצורה משמעותית כמו TRT.
קראתי גם על טיפול בכלומיד, לא יודע על זה הרבה ולא יודע אם הוכח בצורה חד משמעית שזה עוזר, אבל אולי שווה לו לבדוק.

הייתי חייב להגיב כאן כי ההצעה שלך היא פשוט אסון, חסרת שיקול דעת, מעוותת את המציאות ולא מתבססת על שום דבר חוץ מזה שבורא עולם יעזור ויש ניסים ונפלאות.. בדיחה אמיתית.
מקווה שאף אחד לא יקרא תגובות והצעות שלך וייקח אותן ברצינות אתה ליצן.

אל תתנשא, זה לא שאתה גם יכול לדבר אליי ממרומי גילך ואני שבוע שעבר התחלתי את כיתה א'. כמה שנים הבדל כבר יש...

תאמין לי שנתקלתי בהרבה רופאים לא משהו וגם באנדו אחד שהיה גרוע. ואני לא תמים וחושב שכל רופא יש להתייחס למה שהוא אומר כתורה מסיני.
אבל כאן הפתרון שהוצע לו הוא היחידי, אין כל כך אופציות אמיתיות אחרות וזה לא היה מתאים לומר שהם מדברים שטויות.
האופציה השנייה זה לנסות לשפר את זה בצורה טבעית על ידי שינוי אורח חיים. סיכויים פחות גבוהים שזה באמת יעזור בצורה משמעותית כמו TRT.
קראתי גם על טיפול בכלומיד, לא יודע על זה הרבה ולא יודע אם הוכח בצורה חד משמעית שזה עוזר, אבל אולי שווה לו לבדוק.

הייתי חייב להגיב כאן כי ההצעה שלך היא פשוט אסון, חסרת שיקול דעת, מעוותת את המציאות ולא מתבססת על שום דבר חוץ מזה שבורא עולם יעזור ויש ניסים ונפלאות.. בדיחה אמיתית.
מקווה שאף אחד לא יקרא תגובות והצעות שלך וייקח אותן ברצינות אתה ליצן.

ההצעה שלי היא מבורכת , נטולת סיכונים משמעותיים , ועל אחת כמה וכמה שלפותח האשכול אין הרבה מה להפסיד מהאופציות שעומדות מולו.
וכן הרופאים מדברים שטויות , והרבה. אני יחליט מה מתאים לי לומר ומה לא.
יש בורא עולם אחד ויחיד ואני בטוח בניסים ונפלאות , ואין לי צל של ספק שפותח האשכול ימצא את עצמו בסופו של יום על דרך המלך.
אם אתה חושב שבורא העולם , ניסים ונפלאות הם בדיחה אמיתית , אז אתה תצטרך לעבור עוד כמה פרקים בחיים כדי להבין את המשמעות. מתבייש בך בתור יהודי לשמוע דברים כאלה אבל לא אסטה מהנושא.
היחיד שליצן פה עד כה זה רק אתה ,
אתה לא סנגור של אף אחד פה , וגם לא תהיה. ואם היה ו@nar-kis היה רוצה ייעוץ או לפחות הסבר מפורט יותר למה התכוונתי בשמחה הוא יקבל.

ניסיתי לדחות את הקץ אבל נראה כי אין מנוס ומחר אגש לקבל את הזריקה המיוחלת.הסבל שאני עובר לא מאחל לאויבים שלי לעבור .
מקוה להרגיש טוב יותר .אני אשמח לדעת מה קורה עם @nar-kis האם קיבלת את הזריקה והאם עזרה לך מיידית?
Wish me a luck

ההצעה שלי היא מבורכת , נטולת סיכונים משמעותיים , ועל אחת כמה וכמה שלפותח האשכול אין הרבה מה להפסיד מהאופציות שעומדות מולו.
וכן הרופאים מדברים שטויות , והרבה. אני יחליט מה מתאים לי לומר ומה לא.
יש בורא עולם אחד ויחיד ואני בטוח בניסים ונפלאות , ואין לי צל של ספק שפותח האשכול ימצא את עצמו בסופו של יום על דרך המלך.
אם אתה חושב שבורא העולם , ניסים ונפלאות הם בדיחה אמיתית , אז אתה תצטרך לעבור עוד כמה פרקים בחיים כדי להבין את המשמעות. מתבייש בך בתור יהודי לשמוע דברים כאלה אבל לא אסטה מהנושא.
היחיד שליצן פה עד כה זה רק אתה ,
אתה לא סנגור של אף אחד פה , וגם לא תהיה. ואם היה ו@nar-kis היה רוצה ייעוץ או לפחות הסבר מפורט יותר למה התכוונתי בשמחה הוא יקבל.
שמע חבר, בוא נסיים כאן כידידים.
אין לי כוח להמשיך לריב בפורום הזה איתך בכל פוסט.
ואני באמת לא חושב שאפשר להאמין בניסים ונפלאות ולסמוך על זה, הרי הניסים היחידי שאני מכיר זה הספר שלי.. אבל מפה ולומר שאתה מתבייש בי בתור יהודי? הגזמת קצת אני חושב..
שיהיה לך רק טוב ובוא נסיים את הסאגה הזאת ביננו. די

שמע חבר, בוא נסיים כאן כידידים.
אין לי כוח להמשיך לריב בפורום הזה איתך בכל פוסט.
ואני באמת לא חושב שאפשר להאמין בניסים ונפלאות ולסמוך על זה, הרי הניסים היחידי שאני מכיר זה הספר שלי.. אבל מפה ולומר שאתה מתבייש בי בתור יהודי? הגזמת קצת אני חושב..
שיהיה לך רק טוב ובוא נסיים את הסאגה הזאת ביננו. די

ועוד איך מתבייש בך. אף גבר שקורא לעצמו גבר לא היה מכנה את בורא עולם בדיחה. לפחות לא לידי 😉

ואתה לא רב אתי..אנחנו מנהלים דיון/ויכוח. לריב אתי אתה לא יכול.

כל טוב

ניסיתי לדחות את הקץ אבל נראה כי אין מנוס ומחר אגש לקבל את הזריקה המיוחלת.הסבל שאני עובר לא מאחל לאויבים שלי לעבור .
מקוה להרגיש טוב יותר .אני אשמח לדעת מה קורה עם @nar-kis האם קיבלת את הזריקה והאם עזרה לך מיידית?
Wish me a luck
איזה סוג טסט' בדיוק? מה המינון והתדירות?

מה היו תוצאות הטסט' והאסטרוגן בבדיקות דם?

רוב הרופאים clueless ואין להם מושג לגבי החשיבות גם של רמות האסטרוגן + לשמור על רמה קבועה של טסט' בדם. אתה יכול להיעזר ב steroidcalc.com ע"מ לשרטט גרף של השפעה של הזרקות. בגדול לא מומלץ על פחות מפעמיים בשבוע, גם לאסתרים הארוכים יחסית כמו אנתת

איזה סוג טסט' בדיוק? מה המינון והתדירות?

מה היו תוצאות הטסט' והאסטרוגן בבדיקות דם?

רוב הרופאים clueless ואין להם מושג לגבי החשיבות גם של רמות האסטרוגן + לשמור על רמה קבועה של טסט' בדם. אתה יכול להיעזר ב steroidcalc.com ע"מ לשרטט גרף של השפעה של הזרקות. בגדול לא מומלץ על פחות מפעמיים בשבוע, גם לאסתרים הארוכים יחסית כמו אנתת

@bablaka שים לב למסומן בשחור. זו לא רק דעתי.

@Someone... מחזק אותך.

הזריקו לי נבידו.בעיקרון אמור לחול שיפור הדרגתי רק שאני ממש מודאג מתופעות הלוואי האפשריות שהרופא לא הפסיק לחזור על זה כמו תקליט שבור .גם מפחד שבטווח הארוך רחוק עלול לקבל סרטן הערמונית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית