הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

Simcha23

משתמש מתחיל
169
100
נק' מוניטין:
729
169
100
מה נותן לכם לקום אחרי נפילות? שאחרי כל נפילה אתם אומרים לעצמכם שזאת הפעם האחרונה ונופלים שוב?

הכי חשוב להבין למה בכלל קורות הנפילות.
מניסיון אישי, בד"כ מדובר על תפריט לא נכון, תובעני מדי.

חיטוב לא אמור להיות מאוד קשה

איך נראה התפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
אני שומרת על ערכים של
ה100-120 גרם פחמימה
110-140 גרם חלבון
ו40 שומן

התפריט שלי בסדר
רק שאחרי כל ארוחת ציט שאני עושה זה נגרר ל3 ימים

האמת שפעם גם אצלי כשהיה לי צ'יט זה היה נגרר למספר ימים.
אין ספק שמעוברת פה גם בעיה מהצד הפסיכולוגי וגם מהפיזיולוגי- בהקשר של כמות גדולה של סוכר שמכניסים לגוף , הגוף יירצה עוד ועוד.
לכן מה שעוזר לי זה לחזור לתפריט שלי אפילו אם זה אומר באותו היום של הצ'יט לאכול לפי התפריט.
אם אכלתי הרבה בצהריים, בעבר לא הייתי אוכלת עד יום למחרת, כיום אני ממשיכה לאכול בתפריט ושמה דגש על חלבון ושומן שמאוד עוזרים לי לווסת את הרצון לאכול מתוק.
נסתי להבין ממה זה נגרם ב]ן הפסיכולוגי ומצאתי שזה בעיקר מתוך רגשות אשם , הדחקה ודברים רגשיים.
תנסי להבין בנוסף כמובן על הצד הפסיכולוגי ממה נגרם במקרה שלך ותעבדי על זה.

משמעת עצמית, חייב.
וכן, לפעמים קורה שיום או יומיים לא מצליחים להתאפק ואוכלים מה שרוצים, אבל זה לא אמור להשפיע וצריכים להבין את ההשלכות.
חייבים להבין שלהיות נאצי (סליחה על השימוש במילה) בהיבט של תזונה וחיטוב, זה עלול להביא לדברים כאלה וחשוב להימנע מזה בצורה סדירה בין אם על ידי העמסות קבועות (ולא מוגזמות) או מאכל של משהו שאוהבים פעם בשבוע..
יש דרכים לשלב את כל זה בחיטוב, מבלי לפגוע בתהליך.

ואו זה קשה ויש מלא ימים כאלה.
אני פשוט מסתכלת על מה שצברתי עד עכשיו ותמיד חושבת על "מה יקרה אם אפסיק עכשיו"
וזה נותן פוש קדימה

Back
למעלה תחתית