הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ L-sit & handstand

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
לאחרונה אני רוצה להצליח לעשות עמידת ידיים וl-sit,
איך מתחילים בכלל לעבוד כלפי זה ? האם יש תוכנית מובנית או פשוט קווים מנחים?
@MikeRozner @Crossfiter

@MikeRozner @Crossfiter

יש הרבה שיטות, תרשום ביוטיוב פרוגרשן לתרגילים האלו ואתה תמצא המון סרטוני הדרכה.

כמו שאמרו מעליי, יוטיוב יעזור לך מאוד. אבל קשה להגיד את שני היכולות האלה באותה שורה כ L-SIT הרבה יותר קל מאשר עמידת ידיים.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו מעליי, יוטיוב יעזור לך מאוד. אבל קשה להגיד את שני היכולות האלה באותה שורה כ L-SIT הרבה יותר קל מאשר עמידת ידיים.
זה סתם כי אני רוצה ללמוד את שניהם אני לא באמת יודע מה רמת הקושי.
יש הרבה שיטות, תרשום ביוטיוב פרוגרשן לתרגילים האלו ואתה תמצא המון סרטוני הדרכה.
לא רציתי לפתוח נושא חדש, אפשר להרים בקלין מלא יותר מבפאוורקלין, נכון? למה שלא אעשה אז קלין מלא לטובת כח מתפרץ

זה סתם כי אני רוצה ללמוד את שניהם אני לא באמת יודע מה רמת הקושי.

לא רציתי לפתוח נושא חדש, אפשר להרים בקלין מלא יותר מבפאוורקלין, נכון? למה שלא אעשה אז קלין מלא לטובת כח מתפרץ

כי כדי שהמוט יעלה יותר גבוה אתה צריך יותר כוח מתפרץ וגם מהירות (שהיא עוד פרמטר חשוב לכוח מתפרץ)
שאתה עושה קלין מלא יש פה פרמטר יותר של כוח כללי כיוון ואתה הופך את המשקל איפשהו בפופיק ומשם קם איתו בפרונט סקוואט.

קלין רגיל במשקל שהוא לא מספיק כבד לא יתן לך יותר מידיי, בעיקרון כל הרמה אולימפית מכל סוג במשקל שהוא מספיק ׳מאתגר׳ תיתן לך את המענה הזה.

אבל זה שאתה מרים יותר בתרגיל מסויים לווא דווקא אומר שתקבל ממנו יותר בפרמטר של הכוח המתפרץ.
תחשוב שבאופן תיאורטי אני עושה 140 קלין רגיל ו120 פווארקלין . אם אעשה 140 פווארקלין כנראה שאצליח לעשות 160 קלין (כי זה אותו כוח מתפרץ) השאלה עכשיו אם יהיה לי מספיק כוח כללי לקום עם המשקל הזה..

• פותח/ת השרשור
כי כדי שהמוט יעלה יותר גבוה אתה צריך יותר כוח מתפרץ וגם מהירות (שהיא עוד פרמטר חשוב לכוח מתפרץ)
שאתה עושה קלין מלא יש פה פרמטר יותר של כוח כללי כיוון ואתה הופך את המשקל איפשהו בפופיק ומשם קם איתו בפרונט סקוואט.

קלין רגיל במשקל שהוא לא מספיק כבד לא יתן לך יותר מידיי, בעיקרון כל הרמה אולימפית מכל סוג במשקל שהוא מספיק ׳מאתגר׳ תיתן לך את המענה הזה.

אבל זה שאתה מרים יותר בתרגיל מסויים לווא דווקא אומר שתקבל ממנו יותר בפרמטר של הכוח המתפרץ.
תחשוב שבאופן תיאורטי אני עושה 140 קלין רגיל ו120 פווארקלין . אם אעשה 140 פווארקלין כנראה שאצליח לעשות 160 קלין (כי זה אותו כוח מתפרץ) השאלה עכשיו אם יהיה לי מספיק כוח כללי לקום עם המשקל הזה..
אוקי, אז להישאר עם הפאוור? אני פשוט רוצה להגיע ל100 קלין כלשהו חחחחח, כמה בערך 100 קלין שווה בפאוורקלין היית אומר?

@MikeRozner @Crossfiter
נתקלתי באפליקציה מגניבה לנייד בשם Thenics אמור לעזור לך להתקדם עם זה

לעמידת ידיים תתרגל על קיר, ולפני שאתה חושב על L SIT תתחיל לאמן בטן יא גוש, תתרגל הרמות רגליים על מקבילים ואז תנסה L SIT.

• פותח/ת השרשור
פעם הייתי טוב בזה , אתה צריך לכווץ תחת ושהרגליים יהיו ישרות , בסרטון הן נוטות שמאלה אז מן הסתם שלא תהיה יציב
תתחיל עם השענות על קיר כך שאם אתה נופל קדימה הקיר מחזיק אותך

• פותח/ת השרשור
זה באמת לא חכם להתחיל ככה...
פעם הייתי טוב בזה , אתה צריך לכווץ תחת ושהרגליים יהיו ישרות , בסרטון הן נוטות שמאלה אז מן הסתם שלא תהיה יציב
תתחיל עם השענות על קיר כך שאם אתה נופל קדימה הקיר מחזיק אותך
עשיתי את זה במשך שבועיים ואז ראיתי שאני כבר מצליח לעמוד קצת בלי קיר.

אז מה עדיף, לעבור לקיר שיתן תמיכה או פשוט להמשיך ככה עד שאני מצליח להחזיק כמה שיותר ולאט לאט לשפר את זה
כל עוד אתה לא מבין את הקו אתה צריך לתרגל קיר וקיקאפס ליד קיר כדי ללמוד כמה כוח צריך כדי לעלות בשליטה לקו

העניין פה הוא לא סתם לעמוד על הידיים לשניה אלא להביא אתה גוף למצב שהוא יודע איך לייצב את עצמו על הידיים וזה לא קורה ביום או יומיים.
יש דרך , למה אתה לא נכנס ליוטיוב ורושם handstand progression
יש לך הרבה דברים לחזק לפני שתוכל לעלות בכלל למצב שאתה מתוח כמו שצריך בעמידת ידיים.
אל תנסה ככה אתה סתם תפצע

• פותח/ת השרשור
העניין פה הוא לא סתם לעמוד על הידיים לשניה אלא להביא אתה גוף למצב שהוא יודע איך לייצב את עצמו על הידיים וזה לא קורה ביום או יומיים.
יש דרך , למה אתה לא נכנס ליוטיוב ורושם handstand progression
יש לך הרבה דברים לחזק לפני שתוכל לעלות בכלל למצב שאתה מתוח כמו שצריך בעמידת ידיים.
אל תנסה ככה אתה סתם תפצע
יש לזה המון תוצאות, אפשר יותר ספציפי/לינק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית