הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כבר חצי שנה

שואל השאלות

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
הגעתי לבנצ' 90 4*8
סקוואט 110 3*5
דדליפט 130 3*5
מילטרי 55 4*8

אם זה משנה בן 20 70 קילו
החטלית שהאימון שלי לא טוב
ורציתי להתייעץ מה לעשות עכשיו
חשוב לציין שמה שמעניין אותי בפלג גוף תחתון זה נטו כוח ופלג גוף עליון נטו בילדינג (לא אכפת מכוח)
קראתי על SS אבל הבנתי שזה יותר למי שמעוניין בליפטינג

חשבתי אולי לקחת פה יעוץ אישי אחד
(לפרסם את הנושא הזה גם בשאלות לפני רכישת ייעוץ אישי?)

אני אישית עם ה 5 3 1 ראיתי שינויים פיזיים לטובה. אני מאמין שזה מאוד אידיבידואלי מבחינת איך הגוף יגיב ויזואלית לתוכנית אימונים מסויימת.

SS זה לא לליפטינג. זאת תכנית למתחילים שתעניק לך כוח בסיסי ותעזור לך בתכניות אחרות שתבחר, בין אם זה ליפטינג או בילדינג.

ב- ss אין לך תדירות נורמלית לכל שרירי פלג גוף העליון ולכן לדעתי עדיף בכל מקרה fbw טובה על פניה אם המטרה היא כמובן מסת שריר..

את האמת אני לא כל כך מבין איך אפשר להתקדם בתכנית כמו 531 כשכמעט אין בה נפח. גם אם לעשות bbb זה עדיין לא נפח ואני מופתע שאנשים מתקדמים איתה.

סליחה שאני נדחף.

את האמת אני לא כל כך מבין איך אפשר להתקדם בתכנית כמו 531 כשכמעט אין בה נפח. גם אם לעשות bbb זה עדיין לא נפח ואני מופתע שאנשים מתקדמים איתה.

סליחה שאני נדחף.

למה אין נפח?
תוסיף גם את הג'וקר סט ויש לך שישה סטים של X5 X3 וX1. פלוס BBB שלאו דווקא חייב להיות עם אותו התרגיל (אפשר תרגיל דומה נגיד ביום דדליפט לעשות BBB עם סטיפ-לג, רומני, סנאץ' גריפ וכולי) אתה מקבל אימון עם נפח ועצימות לא נמוכים כלל.
בנוסף, הנפח ב-BEYOND 5/3/1 גורם לכך שאתה מספיק תהתאושש לפני האימון הבא. בטקסס יש פעמים שהיום נפח פשוט קורע אותך לגזרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית