הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bcaa

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

מעוניין לרכוש bcaa השתמשתי בעבר בשל חברת super herb היה סבבה.
אשמח לשמוע המלצות ועל פי מה לבחור..

שום חברה, בזבוז כסף מוחלט, לחלוטין חסר תועלת
הזכרת לי שיחה מצחיקה ששמעתי בין 2 אנשים במכון לפני שבוע,
אחד בא לשני ואמר לו שה BCA של BPI פשוט מעולה, הרבה זמן הוא לא נתקל במוצר כל כך טוב שעושה את העבודה כל כך טוב!
BCA פצצה אחי!

אתה מבין?
(BCA(A זה אחלה פלסיבו, מסתבר שהוא מפגיז אותך באנרגיה אין סופית ומעלה את רמת הסינתוז של החלבון פי 2 מהרגיל.

אחד בא לשני ואמר לו שה BCA של BPI פשוט מעולה, הרבה זמן הוא לא נתקל במוצר כל כך טוב שעושה את העבודה כל כך טוב!
BCA פצצה אחי!

אתה מבין?
(BCA(A זה אחלה פלסיבו, מסתבר שהוא מפגיז אותך באנרגיה אין סופית ומעלה את רמת הסינתוז של החלבון פי 2 מהרגיל.
אני רואה אנשים אצלי במכון לוקחים שייק ומיד אחר כך BCAA, למה?!

image.jpg

• פותח/ת השרשור
שום חברה, בזבוז כסף מוחלט, לחלוטין חסר תועלת
BCA פצצה אחי!

אתה מבין?
אם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)

אם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)
שינה טובה ואם צריך קפאין.
כמובן תבדוק את התזונה קודם כל

אם באמת חסר לך אוכל/חלבון אבקת חלבון תיהיה מענה עבורך. ונניח שאתה מאמין שBCAA עושה משהו יש לך ברוב האבקות חלבון מנה מכובדת ממנו ככה שאתה מכוסה.

גיינר
יש שם מספיק חלבון (שמכיל BCAA), ומספיק פחמימות זמינות מאוד שיעזרו לחדש לך את מאגרי הגליקוגן לקראת האימון הבא

בכל זאת יש סף שצריך תיסוף של משהו להתאוששות מעבר לתזונה
תתסף במגנזיום ציטראט, 400 מ"ג כחצי שעה לפני השינה.
אין צורך במעבר לכך, גם מתזונה אגב אפשר להגיע לכל הערכים הרצויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית