עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזכרת לי שיחה מצחיקה ששמעתי בין 2 אנשים במכון לפני שבוע,שום חברה, בזבוז כסף מוחלט, לחלוטין חסר תועלת
אני רואה אנשים אצלי במכון לוקחים שייק ומיד אחר כך BCAA, למה?!הזכרת לי שיחה מצחיקה ששמעתי בין 2 אנשים במכון לפני שבוע,
אחד בא לשני ואמר לו שה BCA של BPI פשוט מעולה, הרבה זמן הוא לא נתקל במוצר כל כך טוב שעושה את העבודה כל כך טוב!
BCA פצצה אחי!
אתה מבין?
(BCA(A זה אחלה פלסיבו, מסתבר שהוא מפגיז אותך באנרגיה אין סופית ומעלה את רמת הסינתוז של החלבון פי 2 מהרגיל.
כי הם לא יודעים מה זה וחושבים שזה יגרום להם לגדול יותר מהר ויותר טוב. (אמיתי)אני רואה אנשים אצלי במכון לוקחים שייק ומיד אחר כך BCAA, למה?!
הערסים של עפולה יותר מפגרים משל קרית אתא אני רואה..אצלי במכון הערסים קוראים לזה באקה (כמו השם של הכפר הערבי)
אחלה באקה, עחי!
זה הקטע, הם מניפים אולימפיים, הם ממש לא מחפשים לגדול יותר מדי!כי הם לא יודעים מה זה וחושבים שזה יגרום להם לגדול יותר מהר ויותר טוב. (אמיתי)
שום חברה, בזבוז כסף מוחלט, לחלוטין חסר תועלת
אם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)הזכרת לי שיחה מצחיקה ששמעתי בין 2 אנשים במכון לפני שבוע,
אחד בא לשני ואמר לו שה BCA של BPI פשוט מעולה, הרבה זמן הוא לא נתקל במוצר כל כך טוב שעושה את העבודה כל כך טוב!
BCA פצצה אחי!
אתה מבין?
(BCA(A זה אחלה פלסיבו, מסתבר שהוא מפגיז אותך באנרגיה אין סופית ומעלה את רמת הסינתוז של החלבון פי 2 מהרגיל.
שינה טובה ואם צריך קפאין.אם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)
אם באמת חסר לך אוכל/חלבון אבקת חלבון תיהיה מענה עבורך. ונניח שאתה מאמין שBCAA עושה משהו יש לך ברוב האבקות חלבון מנה מכובדת ממנו ככה שאתה מכוסה.אם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)
גיינראם כך מה ממליצים להתאוששות מאימון לאימון אני עושה מדי פעם 2 אימונים ביום ואני זקוק למשהו אני מרגיש עייף מבחינת השרירים הגוף (לא מספיק האוכל)
בכל זאת יש סף שצריך תיסוף של משהו להתאוששות מעבר לתזונהשינה טובה ואם צריך קפאין.
כמובן תבדוק את התזונה קודם כל
תתסף במגנזיום ציטראט, 400 מ"ג כחצי שעה לפני השינה.בכל זאת יש סף שצריך תיסוף של משהו להתאוששות מעבר לתזונה